reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
reklama
No co Ty, w ogóle się nie gniewałam i nie gniewam. Kulinarne odchyły powiadasz?? To Ty jeszcze mojego krupniku nie widziałaś :-D.
umieram z ciekawości co też wymodzić mozna w krupniku:dry::-D:-D

No wiec tak pani neurolog powiedział, że przyczyna tego że się krzywi i ma asymetryczne komory jeśli chodzi ciemiączko leży w tym że w ciąży prawdopodobnie załapałam jakąś infekcję , katar lub coś takiego.....i to jest taki skutek uboczny :baffled:
ale stwierdziła że na razie Amanda rozwija sie prawidłowo więc nie mam sie czym przejmować :tak::tak::tak:
Aluska no to cieszyc się tylko, ze dziewczyna na schwał ci rosnie:tak::-):-)fajnie, że wszystko ok:tak:

oj i czy ja w moja zebrę na plażę siem zmieszczem? ...yyy czy moja sąsiadka siem zmieści? ...:laugh2::laugh2:
:-D:-D:-D:rofl2::-D Meg udanej majówki na słoneczku miejmy nadzieję:tak::happy::happy:

Obiecane fotki Lolka-budowalańca.Małża mam w domku więc tylko z doskoku.Fajne zakupki zrobiliśmy.Buty na wesele już mam:-D:-D
bossski malarz:-D:-D:-Dlepszy niz nasz produkt eksportowy - hydraulik;-);-)

Takie o to buciki:tak::-D:-DNawet daje rade w nich chodzić....
śliczne:tak::tak:bardzo stylowe, lubię takie:tak::-)

Ja od dziś mam w zamiarze nie dac w nocy cyca, trzymta kciuki:szok:
trzymam z sił wszystkich:tak: u nas dzień bez cyca przeszedł bezbolesnie, czyli połowa drogi za mną;-)

I to strasznie smarkata byłam,w sumie znaliśmy sie od małego, jeżdziłam na wakacje do kuzynki a on mieszkał pietro niżej. Ale tak lepiej poznaliśmy sie dopiero jak miałam jakieś 14 lat, a kręcić zaczeliśmy troszku póżniej. Był moim pierwszym(facetem z którym do czegoś doszło) i tak już zostało i sie nazbierało dobrych pare latek.Jakoś sie dogadujemy,i jest ok, wiadamo tak jak we wszystkich związkach tak i w naszym są czasem kłutnie ale ogulnie jest spoko.:tak::blink::-);-)
:-):-):-)ale mi się fajnie zrobiło że taka miłość się zdarza książkowa w zasadzie:happy::happy::happy:

Moja kreacja na sobotnią Komunię Zobacz załącznik 76354

Zobacz załącznik 76355 Zobacz załącznik 76356.Bluzka ze szmatek za 2,25zł:tak:;-).
prosz proszszszs, jak jeszcze farbkę walniesz koffana to Cię nie poznamy:tak:mus zdjecie wkleić w całokształcie:-):-)

Anula aleś się wylaszczyła na wiosnę:szok::szok:w bikini śmigasz :-D:-D

u mnie zwariowany dzień, ale widzę, że wcale nie tęskniłyście:no::no::-p to nie wiem czy pisać:dry::-D:-Dzakupy wydłuzyły się w cholerę bo wszędzie pełno ludzi przed długim weekendem:baffled:w tesco masakra po prostu. Ale upolowałam dla Szymcia cieniutka czapulke fajnistą i sandałeczki:rofl2::rofl2: wrócilismy zmordowani kompletnie prosto na kapusianko. potem szubidubi i wieczór pekł. męż padł po cięzkim dniu w pracy a ja musiałam jeszcze przebrnąc przez ten milion postów od rana:-D:-Djak za dawnych czasów:happy::happy:widac od razu, że Marta wróciła:-D
no dobra zmykam spaćku bo Młody mnie pewnie zaraz i tak obudzi to chociaż męża zdążę przytulić;-):-D Jutro się melduję bo jeszcze siedzimy w domku dopiero w piąt na majówkę ruszamy:happy::happy:
Słodkich senków Lachony

Do góry