reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Agga a co mamy myślec:-D
Moja Mamulka tez miała 18 jak mnie urodziła..Tylko ona nie mieła tyle szczęścia..Wpadka i facet ją zostawiła..Ale ona, zawsze mówi,że jestem jancudowniejsza wpdkową córką i nie żałuje.
A teściówka z teściem to dzidziusia stworzyli jak ona miała 17lat i chcieli.Chcieli ślubu, rodzice się zgodzic nie chcieli więc chop siup zadomowili w brzuchu dzidzie i sa juz 30 lat po ślubie:-D:-D

reklama
A Lolo kasz, nie znosi i nie znosił.Był czas,że próbowałm wszystkie smaki na rózne sposoby a od dość długiego czasu sobie odpuściłąm.Ku oburzeniu co niektórych;-);-)

Jak Mirek robił mi to całościowe zdjęcie Julo wielce spragniony chwycił cały kubek soczku marchewkowego,napił się i:szok: ........poszłooooo,i sok i kubek w kabinimatry.Olo zostawił kubek z brzegu stołu.A to był mój najlepsiejszy kubek z Klubu Dla Ciebie:-(.
Moja siostra wujeczna (córka brata mojej mamy),1,5 roku ode mnie starsza to urodziła synka w wieku 15 lat,po podstawówce.Dominik ma teraz 13 lat a jego braciszek Kajetan chyba z roczek,bo dopiero się odnalazłyśmy na NK i z fotek to na tyle wygląda:tak:.

A Lolo kasz, nie znosi i nie znosił.Był czas,że próbowałm wszystkie smaki na rózne sposoby a od dość długiego czasu sobie odpuściłąm.Ku oburzeniu co niektórych;-);-)
A niech się burzą każde dziecko jest inne i co innego lubi!!!!!!!!!!!:tak::-)
Staś tylko jedną je na śniadanko i na kolację i mus mieć zapas bo jak nie ryk tylko jabłko-gruszka i koniec:tak::tak:i też się krzywią,że go nie uczę nowych smaków:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agga a co mamy myślec:-D
Moja Mamulka tez miała 18 jak mnie urodziła..Tylko ona nie mieła tyle szczęścia..Wpadka i facet ją zostawiła..Ale ona, zawsze mówi,że jestem jancudowniejsza wpdkową córką i nie żałuje.
A teściówka z teściem to dzidziusia stworzyli jak ona miała 17lat i chcieli.Chcieli ślubu, rodzice się zgodzic nie chcieli więc chop siup zadomowili w brzuchu dzidzie i sa juz 30 lat po ślubie:-D:-D

No tak bywa, i napewno jesteś cudną córcią.:tak:.Ale wiesz z początku byłam na ustach sąsiadów (napewno), ale sie tym nie przejmowałam i dumnie nosiłam Pati pod sercem, nie kryłam się tylko dlatego że jestem w ciąży żeby ludzie nie gadali.Moja kuzynka na mnie gadała a rok później wpadła i kryła się jak niewiem, i po co?

reklama
Staś to tylko jabłko-gruszka.Ja ich nawet nie próbuję bo to mleko mnie odrzuca.a o konkursie nic nie wiem. Gdzie?:szok::szok::szok::szok:
Ja wypełniłam formularz rejestracyjny na Dziecko i przysyłają próbki mleka,Sinlaca,kaszek,ramki na fotki,łyżeczkę,naklejkę DZIECKO W AUCIE i ostatnio przysłali kartę promocyjną.Trzeba z kaszek w NOWYCH opakowniach(tych z zamknięciem) zebrac 10 kodów i wysłac.Nagrody są dla pierwszych 7000 zgłoszeń,drugi etap od jutra do końca miesiąca,mam już 7 kodów,miałabym 9 ale d..a wołowa kupiła 2 kaszki w starych opakowaniach:wściekła/y::angry::angry:.

Marta podeślij fotki to po długim weekendzie zrobie Ci ślimaczki:-D
Dzięki bałdzo,na jutro TEŚCIOWA zaklepała mi fryzjerkę na 11-tą i bedę się pasemkowac:-p.

Do góry