reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ptaszynoooooooo
Ja mam takie plamienia przy tych tabletkach dziwne.Pół roku cisza a potem pare dni co pare dni.ALe lekarz mnie obejrzał i powiedział,ze O.K.Tablety plus karmienie cycem

Bodzia Sikoreczka strasznie Wam zazdroszczę tego karmienia nawet nie wiecie jak bardzo i za jedną i za drugą trzymam kciuki.
A teraz Matki doświadczone powiedzcie mi ile dni utrzymuje się wysypka o trzysdniówce? Prawdopodobnie przeszliśmy pierwszą i młody obsypany drugi dzień.
Bodzinka mi się najbardziej podoba pierwsza jest zaje....... ale później trudno ją zużyć:tak:

Masz racje Anula ta pierwsza jest zaje... :-Di bardzo elegancka, i Bodzia pewnie super by w niej wyglądała:tak:, ale faktycznie taką kiecke trudno potem gdzieś wynosić.Ale nadal mówie że tamte dwie też są bosssskie. No cóż Bodzia butki już ma , pozostaje wybór sukienki. ;-)
Za tydzień mnie czeka szukanie butów i kiecki lub jakiejś garsonki na przyjęcie:baffled:;-)już sie boje.

Wczoraj byłam w Poznaniu na takim targowisku z ciuchami i wiele fajnych ciuszków widziałam,aż żałowałam,że na koncie pustki.
Agga a co chcesz sobie kupić?

Agga ja Cieę przepraszam ale tak mnie naszło że Ty to strasznie smarkata byłaś jak męża poznałaś:tak::tak::tak::tak::-)nie gniewaj się tylko ja tak w szoku jestemi gratuluję

LAski jak jest z tą trzydniówką?

Mój Mały trzydniówki nie miał...Chyba od trzech do pięciu dni...
Agga ja ma dwa wesela;-)Tak macie racje ta pierwsza jest strasznie niepraktyczna ale podoba się i mnie i Pawłowi i rozważamy ja na wesele jego siostry.Na nim mus wyglądać BOSSKO.Na weselu kuzynki moge wyglądac mniej bossko;-)Ale pożyjemy zobaczymy:rofl2::rofl2:

NO właśnie niewiem czy jakąś garsonke, czy sukienke i żakiecik.
Już radziłam sie siostrzyczek na "jak sie nie ubierać". Pewnie skorzystam z ich rad:-)

Ale naprawde niewiem jeszcze co se kupie a tu komunia już za ponad 2 tygodnie

reklama
Do góry