reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc dziewczyny
Dzisiaj mamy plany jechać z Jaśminką na plac zabaw i podjedziemy do przychodni. Moze będzie otwarta to weźmiemy formularze żeby zapisać dzieciaki.
Dawid wkońcu zasnął ale nie wiem na ile. M pojechał jeszcze na godzinkę do pracy. A Jaśminka od rana jest przebrana za Księżniczkę.:-)
Jeżeli chodzi o wózki, to ja mam słabość do czerwonych :-)
U mnie piękne słońce ale rano było bardzo zimno i przymrozek.

życzę miłego dnia
pozdrawiam

reklama
Ja w ogóle nie lubie czarnych wóżków, ulubionym kolorkiem jest zielony i pierwszy wózek taki był:-)No i nie było problemu co będzie jak się urodzi jednak dziewczynka:-D:-D:-D
Lolo śpi, ja też się położe bo oglądaąłm do póżna "Jestem legandą", no a potem bałam się spać....

My byliśmy na krótkim spacerku, zimno bardzo. Teraz zbijam bąki, Jędrek bawi się sam.... życ nie umierać ;-)

Iwonka pooglądałam sobie jeszcze raz te wózeczki. Bardzo mi się podobają :tak:ciekawe, czy w rzeczywistości też takie fajne?

Witam sobotnio

caly domek posprztaalam z samego rana i teraz praktykuje slodkie lenistwo:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wozki super, mi bardziej podobaja sie takie ciemniejsze.....ale cena:szok: dla mnie to straszne pieniadze. Jak kupowalismy wozke dla Igora to wydalismy 800zl jeszcze moj tata nam dolozyl a m i tak narzekal ze strasznie drogi.........mi tez sie bardzo podobaja te wozki, ale gdyby moj m zobaczyl cene to by mi powiedzial ze zwarjowalam:baffled:

duzo zdrowka chorym

Dziewczynki muszę wam się pochwalić,że mam już klucze do swojego nowego mieszkanka, jeszcze tylko przeprowadzka i huuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrra:-):-):-):-)

Cześc dziewczyny:-) u mnie zima na całego nawet na ulicy bielusieńko więc byłyśmy z jula na sankach choć były juz na strychu bo myślałam że już po zimie a tu prosze:szok:
IWONKA wózki superanckie jakbym teraz kupowała to taki bym wybrała w te różowe kwiatuszki bo bardzo mi się podoba:tak::tak::tak::tak:

Ja dziś od rana sprzątałam gotowałam i prałam a teraz jestem wolna:-D mała narabia przy płytach a M gra mecz i go niema.
ANACONDA-ale ci super ciesz sie kobieto i świętuj bo juz masz prawie swoje no i bez szpiega:-p
AGATKA BB- mój M też by stwierdził że to kolosalne pieniadze jak za wózek bo on za narty dał drógi raz tyle no ale mi się podoba i jakbym sie uparła to musiałby kupić i już;-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie.

Ja juz sie lepiej czuje (katar juz mniejszy), gdyby jeszcze mnie tak glowa nie bolala... Macius tez ok -mowi, ze nie boli juz go gardelko,nie widac juz po nim choroby (czytaj rozrabia), ale ma stan podgoraczkowy (37,3).:eek: Nie wiem juz co o tym myslec?:confused: A Grzes strasznie marudny (najmniej marudzi, jak sie go nosi) no i od czasu do czesu tez ma stan podgoraczkowy. Poza tym zadych objawow.:confused2:

U nas tez zimno (temp. ponizej 0), ale sniegu brak.:dry:

Iwonka wozek super. Bardzo mi sie podoba, ale stasznie ciezki (jak sobie zsumowalam, to gondola bedzie wazyc jakies 20 kg:szok:).

Anaconda no to kiedy przeprowadzacie sie?

reklama
Ja z doskoku,bo akurat świnkę rozbieram,ale mięcha:tak:

Ty to sama robisz :szok::szok::szok::szok: ja bym tego nie ruszyła :no: Rety :szok::szok::szok::szok: Nie nawidzę babrać się w mięchu, jak sobie pomyślę o tym co robisz to mi słabo :baffled:

anaconda jeszcze raz gratki

asiulinka dobrze, że juz lepiej się czujesz :tak:

Do góry