reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta dzięki, juz umyte.Teraz kurzu, kurzu i na sobotnie zakupy...Dziś sami bo M nie ma...A w lodówce przeciąg;-);-);-)Lolo biegnie..
ct6ujxuhz xh xzzx zxuhxu xuxcxc

reklama
Dzień dobry. Wpadam się przywitać i życzyć Wam miłej soboty!

Renifer Miki jest śliczniutki. Jaki już duży :tak:

Anaconda super, że odbierasz dziś klucze od mieszkanka

asiulinka zdrówka życzę

Marta ja nie mogę czytać o zachowaniu Twojego męża :szok::szok::szok:

Jejku.... nie wiem co miałam jeszcze komu odpisać :zawstydzona/y: skleroza :sorry:

A tak w ogóle, to u mnie spadł śnieg i jest okrutny mróz brrrrrr

Witam
U nas też zima i dużo śniegu, zaraz idziemy na zakupy i zabieramy ze sobą sanki, porobię małej zdjęć to się potem pochwalę:tak::tak::tak:
Nawet nie sądziłam,że jeszcze zima do nas wróci:tak::tak::tak:
Ale chociaż mam szansę wykorzystać nowe sanki;-)

Witam .U mnie tez slonko i bialo na dworzu.......pozniej pojdziemy na specerek sankowy :)
Mam kochana coreczke bo spalismy do 9:00 i jeszcze od rana ladnie liczy do 10 !!!! Jestem z niej dumna.:)Pranie sie kreci,zupka gotuje a ja teraz siedze na bb.....Upatrzylam sobie nowy wozek......jak wam sie podoba? Model ten na 4 kolach i w kwiatuszki :tak:
..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebecar Mutsy Peg Perego: BOLDER 4 2008+ torba GRATIS!

0052 IMPLAST - WÓZEK BOLDER 3/4 ŚPIWOREK PARASOL (313826007) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Iwonka fajny ten wózek :tak: ja pewnie wybrałabym ten czarno biały :sorry: bo ja mam takie poloty ;-)

Czarno bialy i w kwiatuszki tez mi sie podoba zreszta wszystkie. w kwiatuszki ale nie wiem jeszcze jaki kolor.............musze jechac jeszcze na zywo zobaczyc

reklama
Do góry