reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-):-):-):-):-)
Było super;-);-);-);-)
Ale nie powino byc nowego suwaczka bo tabletów nie zapomniałam:-p:-p:-p:-p
Buziaczki kochane:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sadzac po poscie walentynki udane!;-):tak::-) Super! Ciesze sie razem z Toba.:-)

Renifer Mikolajek sliczny. Jaki on juz duzy!:szok: I ile ma wloskow, moj Grzesio przy Twoim to lysy.:-D

Anaconda gratuluje!:-)

Ewcia fajny ten zakiecik.:tak:

A u nas kiepskawo. Ja kicham, prycham i katar sie leje... juz wymiekam.:-( Macius znow mial dzis goraczke (ok.38,2), strasznie marudny. Jak jutro znow pojawi sie goraczka idziemy do lekarza na zmiane antybiotyku.:eek: A Grzes pod wieczor strasznie marudny, jak go karmilam stwierdzilam, ze troche jest cieply, no i mialam racje -stan podgoraczkowy (37,2).:-( Ale jak wsadzilam go lozeczka, to gryzl sobie palec. Wiec mam nadzieje, ze to tylko zabki i nic wiecej sie nie rozwinie (choc dzisiaj pare razy kichal:dry:).

reklama
Wpadłam sie tylko pożegnać bo zmykam spać bo jakas słaba jestem:tak: Jula już śpi choć niewiem jak długo bo jej 2 rosna na dole - dziś patrze a tu ząbek kolejny w buzi i już wiedziałam czemu tak tej nocy popłakiwała bidulka:-(
MARTA u nas też mróz i śnieg sypie:wściekła/y: a już myślałam że wiosna będzie:eek:
RENIFER ten twój maluszek to wygląda jakby miał roczek- duży i śliczny chłopczyk:-D
ASIULINKA nic się nie martw będzie dobrze zobaczysz a w sumie to często tak jest że jeden malec od drógiego się zaraza -niestety:-(

Dobrej nocki życzę wszystkim i tym dużym i małym:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

ASIULINKA nic się nie martw będzie dobrze zobaczysz a w sumie to często tak jest że jeden malec od drógiego się zaraza -niestety:-(
No wlasnie wiem, ze dzieciaki "lubia" sie zarazac i to mnie martwi. Nie zycze Grzesiowi anginy, ani zadnego innego chorobska. Miec dwojke chorych,marudzacych dzieci, to ja dziekuje, ale rezygnuje.;-):-(

A ja wpadłam życzyć dobrej nocki i spadam bo też muszę nadrobić wczorajsze walentynki:tak::tak::tak: (bo wczoraj zasnęłam o godz.22)
No i jutro mój szczęśliwy dzień, koniec udręki z teściową (no prawie koniec, bo jeszcze kilka dni zostanie) ale jak już będę miała klucze w ręku to niech mi nagwizda;-);-)

hey

ANACONDA szampan musi byc!!! ps. a masz tam neta???
ASIULINKA zdróweńka!
jasmina dzis na pewno bedzie lepiej!

u nas ok. tzn nie ma nowych krost... a ja zaczełam wchodzic w spodnie sprzed ośmiu lat... jestem z tego powodu ogromnie szczesliwa bo juz dawno przestałam sie łudzic...
dziekujemy za komplementy ;)

dzis musze chate ogarnac niestety...

Dzien Dobry
Reniferku Miki sliczny chłopczyk.
Ja w trakcie ogarniania mieszkanka, potem na zakupy a potem słodkie lenistwo....
Wczoraj kupiliśmy małemu jensowe ogrodniczki i komplet obiadowy.W biedronie są po 7,99 - talerzyk, miseczka, kubecze i sztućce.Różne wzory i kolory:-):-)Ide myc naczynia....

reklama
Do góry