reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A dziewczyny ciekawe co tam u Bodzinki po walentynkach bo się dziś nie odzywa no i pewnie nieżle poświętowała:-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Ide robić zapiekanki na kolację wpadne póżniej;-)
Acha MARTA1981 wyobraż sobie że po mojej dłuższej nieobecności wchodze na bb no i czytam i widze nowa mamuśka marta a to ty byłaś a mi się zdawało że to ktoś inny bo nowe zdjęcie suwaczki no i wogóle nie było imion twoich dzieci - ale zemnie sierotka losu no ale już się kapnęłam.:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-):-):-):-):-)
Było super;-);-);-);-)
Ale nie powino byc nowego suwaczka bo tabletów nie zapomniałam:-p:-p:-p:-p
Buziaczki kochane:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wyprowdzającym suię gratuluje, pracującym jutro współczuje, kłócące się z chłopami, pamiętajcie macie racje...
Ja zmykam bo M chce na kompik:eek::eek:

Renifer to Twoja teściowa nie przychodzi do dziecka, bo moja to mówi,że nie tyle przychodzi do mnie co do wnusi, tylko w takim razie dlaczego mi swoje mądrości gada:szok::szok::szok:

nie przychodzi ... ale ja nie płacze ;)))

No,teraz się odegram,bo przyszło mi rozliczenie z ZUS-u za macierzyńki i dostanę spory zwrot podatku:tak::happy:,bo wcześniej miałam odliczenia a z dochodem różnie było.

odegraj sie kochana!!!! zaszalej i w ogóle sie o tej kasie mezowi nie przyznawaj!!!

renifer,,j ty niedobra,,mezowi roboty narobilass;-)

i dobrze, niech sie chłopak stara ;)))

ANACONDA gratulacje mieszkania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie ma to jak wolność!

wiecej nie pamietam!

mikula 4 m-ce

4ee073f89e4e8ee7.jpg

Dziewczyny ale miałam dzisiaj kiepski dzień:-(, Dawid nie chciał spać, co go odkładałam do wózka to sie budził i wyłłłł - on nie płakał tylko naprawdę wył. Nic nie mogłam zrobić. Mój M jeszcze w pracy. To dobrze przynajmniej obiad zdążyłam zrobić. Dzisiaj wszystko robiłam na raty.
Anaconda - fajnie ze niedługo się wyprowadzacie, myślę ze odżyjecie :-)

reklama
A ja wskoczyłam dobranoc rzec:-) Muszę się za wczoraj zrehabilitowac M, bo nie dośc że to Walentynki były to jeszcze nasza rocznica ślubu kościelnego:-p a ja tak beszczelnie zasnęłam.........:rofl2:

Do góry