reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja właśnie skończyłam sprzątanko. Pozostała tylko "pieczara smoków" czyli pokój małych:baffled: Tam to chyba ze dwie godziny spędzę:confused2:
:elvis::hmm::no2::ninja2::evil::growl::rofl2::angry: to wiadomośc od Adrianka:-D
Ewcia tulę mocno!

Witam popołudniową porą:-) ja juz po zakupkach i obiadku, w biedronce są pampki po25 zeta- polecam:tak::-D
EWCIA81- och ci faceci z nimi zawsze problem no ale bez nich jeszcze gorzej;-) a tobie rośnie jeszcze jeden menczyzna w domu:laugh2:
SIKORECZKA- powodzenia w tej pieczarze :-) ja to nigdy nie dopuszczam do tego żeby było co dużo sprzątać bo składam nonstop na biezaco:-(
ANACONDA-jeszcze raz gratuluje ale ci zazdroszcze:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A co do teściowych to tak to jest z nimi że zawsze przychodzą do wnóków ale szpieguja jak to kiedyś ktoś napisał jak sanepid a to jest najgorsze bo przecież jak troche bałaganu to zaraz by sprzątały itp itd:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
EWCIA jeszcze zapomniałam że fajny żakiet ,ja widziałam dziś podobny tylko brokatowy i wyszywany i czarny i za 60 zł.

Wiecie co teraz to mi się to 60 zł wydaje strasznie dużo bo we wtorek byłam na szmatach i było wszystko po1zł i nakupiłam w cholere dla całej naszej trójki i nawet M był zachwycony:-D:tak::tak:

reklama
Wracając do teściowych to wczoraj był u mnie młody facet akwizytor i zachęcał do kupna perfum. I oczywiście teściowa-szpieg go zobaczyła, ale ponieważ wiecznie powtarza,że ona to się nie wtrąca to nic nie pytała, ale widocznie nie wytrzymała, bo ja nic na ten temat nie mówiłam i przylazła dzisiaj z tekstem,że myślała,że to był sąsiad bo w gminie ma sprawę do załatwienia i może przyszedł mojemu Jackowi przypomnieć,żeby tam poszedł. A jak już jej powiedziałam,że to nie sąsiad to oczywiście padło pytanie kto? i stwierdzenie,że ja to taki mruk jestem i nic nie mówię. Dlatego mam jej serdecznie dosyć i chcę się stąd wynieść. Całe szczęście,że mieliśmy farta i tak fajnie nam się to wszystko ułożyło. Najważniejsze,że nie będę jej musiała codziennie wysłuchiwać:tak::tak::tak:

Do góry