reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

W jakie kwiaty?
heheh moje doniczkowe i sztuczne,,hihiihi,,dostał nowy pistolet i chciał je zstrzelic,,,

Marta nono co za przejscia,,hehe,,,ja tez bym zapewne tak miała,,,czuje sie jakbym to ja byla is iebie czytala,,hihi,a jak tam dzisiaj dobrze juz z wami,...???

A ja dzisiaj doznałam,,szokuu,,,budze sie,,podnosze roletki,a tam tona snieguu:szok::szok:,,ja tu na wiosne czekalam,a zima przyszła,,ło matko,,,,

reklama
czesc dziewczyny
Ale wczoraj zrobilismy zakupy ho ho ho. Mam teraz zakupy na caly tydzien.
Dzieciaki byly wykonczone. W domu mąż zrobil zapiekanki na bagietkach mniam.

życzę miłego dnia
moj maz tez non stop zapiekanki robi,,tzn bardzo je wszyscy lubimy ja tez i matunio,...

Agatko ło matko,ja to bym chyba Taxi wzięła,,bo co innego,,kiedys jak byłam na kuroniu to zadzwoniłam po szwgara on mechanik,,wysłal leszczy z pracy no i mi zrobili,a teraz,nie mam tyle czasu czekac,,wczesniejj wolne miaalm,,a teraz trza do pracy gnac...

asiulinka zdrówka..
renifer,,j ty niedobra,,mezowi roboty narobilass;-)

iiwka no niedrogo,,cena sie az prosiła,aby je brac..
marta super,ze zwrot bedzie...

A ja wlasnie wlazłam na moje konto i tam 377zł wiecej--dostałam 13 nastke,,,ale jakos dziwnie,,bo ja tylko 4 miechy pracowałam w 2007 roku tutaj,,i dali mi,jestemn w :szok: ale jakim pozytywnym szoku...
wczensiej jak pracowalam to nic nie dostalam,a teraz mam,,,dziwne,,,chyba mnie wtedy oszukali,,ale kit imw uszy...:-p

Witam wszystkich! Trochę mali mi ostatnio nie dają na kompiku posiedziec:sorry: No ale co zrobic. Wczorajsze walentynki załatwiłam M na całego: zasnęłam zasypiając Madzię i tyle mnie widział:-D chyba będzie trzeba dziś odrobic:-p
Martuś jak ja ci współczuję przejśc z chłopem:wściekła/y: wredne stwrzenia:angry:
U mnie to się godało, że jak chłop z wypłatą wracał to na rękach stawac musioł i mój staje:rofl2: Całą kasę zdaje i ja rządzę. Jakoś mi to idzie:sorry:

A jeżeli chodzi o teściową to ona nas odwiedza raz w roku: na urodziny dzieci i luuuuuuzik. Częściej my tam jesteśmy, a wcale daleko nie mieszkamy:no: Mnie to pasi tylko dzieci tęsknią, ale co zrobic:eek:
Oj Ewcia to wy jutro coś odrabiacie:confused: W sobotę do pracki, ale ból:szok:
Zmykam zapodac obiada, ozwę się póżniej jak mi dadzą:-)

Jejku ja już zapomniałam jak moja była takim rozkosznym bobaskiem, i spokój był bo posadziło się w łóżeczku i siedziała a teraz - to huragan a nie dziecko;-);-);-)

Julkowi niewiele brakuje do huraganu,wczoraj wpełzał babce pod łóżko:tak::-D.
Co do Firanek,to teściowa dostała od swojej bratowej w paczce i wczoraj wzięłam do prania,żeby się nie męczyła w swoim półautomacie i przy okazji zdjęłam swoje z sypialni i od Olka.To dziś przetarłam oba okna od środka i zawiesiłam świeże i od razu dalej widać;-):-D.
Ewcia,gratki dodatkowej kasiorki.

Ja z prośbą,może by mnie któraś zatrudniła na 2 tygodnie;-),ja składki opłacę,żeby tylko umowę mieć:tak:.
Marta nie masz kogkkos kto by mogl cie zatrudnic,,gdziekolwiek,,nawet u meza cyz jak???
ja to bym kombinowala,,bo szkoda to oddac,,,a niech płaca,,kombinuj,,a jakies koleznaki czy cos,,,

sikoreczka szkoła ma jakies święto i musze jednej klasy pilnowac,bo ich pani bedzie nagrywała,,foty robila i takie tam,,a sami zostac nie moga na holu,,,no to ide,,,:tak:

Szef starego to może na umowę -zlecenie,a mnie takie cuś nie urządza,chrzestny miał ochotę mi pomóc,ale ktoś nasłał na niego kontrole i ma teraz sprawę w sądzie i karę będzie bulił.

reklama
310506660
o taki mam żakiet

Marta no niexle chrzesny ma po dupie,,,ale co nie robilas,,tylko dął umowe,,noto kiepsko,,

Do góry