reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry

U nas tez za oknem sloneczko swieci, ale jak jest na dworze tego nie wiem, i nie dowiem sie, bo nie wychodzimy. -Macio chory.

Co do skapstwa i wylicznia pieniedzy, to ja to dobrze znam, bo moj tato taki jest.:-( I ciesze sie, ze juz wyszlam z domu.Tylko szkoda mi mojej mamy.:tak:
A od tego miesiaca postanowilam, ze to ja bede trzymac kase. Zobaczymy czy uda nam sie cos zaoszczedzic.:confused: W styczniu, to nam zabraklo i te ostatnie dni bardzo zaciselismy pasa.:sorry: Wiec to teraz moj M bedzie prosil o pieniazki a ja bede mu wyliczac.:-D

reklama
AGATKABB- oj te samochody no ale dobrze że teście pod nosem:rofl2: to się choć do tego mogą przydać bo tak na prawdę to mogłoby ich niebyć:confused2:

Wolałabym na piechote isc z 20 kg prania zeby tylko tescie byli dalekoooooo, ale nie mama tak latwo, musze ich znosic codziennie:baffled: dobrze ze tesciu sie mnie boi i nie przychodzi do nas na gore przynajmniej od niego mam spokój, bo tesciowa gdyby tylko mogla to by 24 h/dobe siedziala u nas:baffled::eek:

Asiulinka znowu chorby u was :szok: strasznie czesto:-( tule mocno

Agatka_BB to tak jak u nas, tylko z tym wyjątkiem że teścio nie żyje, ale za to teściowa....ach kochana teściowa;-);-);-)

A,no i co do pieniędzy to mój M-zakładając konto ,myślał że jestem taka ciemna i chciał je założyć jako tylko jeden właściciel(tak zrobił jego tatuś) i co z tego wyszło???? Ja przy zakładaniu konta powiedziałam że mam być wspólwłaścicielem:-D:-D:-D No i ja mam dostęp do konta i prosić się nie muszę!I to raczej ja wydzielam pieniążki.

Wczoraj postanowiłam kupić w końcu jakieś firanki bo szlak mnie trafiał patrząc na te co mam. pojechałam sobie na targ i wiecie co-kupiłam super firanki 250cmwysokości za 6 zł/m... Kurdę nie mogłam się oprzeć takiej cenie!!!

To faktycznie niedrogo:tak::tak::tak: Gratuluję udanego zakupu, ja na razie muszę się powstrzymać bo jak się przeprowadzimy to i tak nas szarpnie po portfelu, musimy urządzić cały pokoik dla Mai i jeszcze pralkę kupić, bo do tej pory użyczała mi swojej teściowa:tak::tak::tak:

a u nas zapchała sie kanaliza!!! tzn ja zapchałam wanne :sorry::sorry: bo spierałam meza zapłocone spodnie a potem to juz poszło wszystko seriami... teraz mąż sie meczy i klnie jak szewc ;)

agatka współczuje tesciów i wiem co czujesz! ja z moja tesciową pomimo iz mieszkamy w jednym domu (ona na parterze my na pietrze) to widze sie w świeta ;) - tak ja kocham!
iiwka super cena... az człowieka korci by tez cos w sdomu zmienic i poczynic zakupy ;)

Renifer to Twoja teściowa nie przychodzi do dziecka, bo moja to mówi,że nie tyle przychodzi do mnie co do wnusi, tylko w takim razie dlaczego mi swoje mądrości gada:szok::szok::szok:

No,teraz się odegram,bo przyszło mi rozliczenie z ZUS-u za macierzyńki i dostanę spory zwrot podatku:tak::happy:,bo wcześniej miałam odliczenia a z dochodem różnie było.
Dziadki przywieźli Ola,bo wczoraj nie chciał wracać do domu(dostał od nich na konto urodzin piórnik z wyposażeniem i cały wieczór rysował):crazy::rofl2::rofl2::errr::frown::cool::crazy::rolleyes::evil::biggrin2::laugh2::growl::frown::confused2:

reklama
dzien dobry,,ja juz po prayc i wekend sie zaczal,,tlyko ja jutro znowu do pracyy mam:sorry::-(takze krótszy weeekend znowu mam....kiepskawo...
Matuś w pećkolu,a ja z kawka zasiadłam,,u mnie słoneczko daje ale witr wieje,zee :szok:,,,troche mocny,,ale luzikkk
Byłam w realu,odebrałam foty,zrobiłma zakupy i 150zł poszło,,,50zl zdjecia i reszta zakupy,,ale kupiłams obie w koncu marynarke sztruksową,bo juz dawno cchiałam,,bede miała do pracy,,za 29,90,,to niedrogo mysle...
ide poczytac,,bo wczoraj kompa mi wylaczylo,i sie wkurzylam i nie wlaczalam go juz potem wieczorem...:no:

Do góry