reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my już ze spacerku wróciłyśmy i Maja śpi, dzisiaj obcięłam już jej smoczka tak,że został tylko taki kawałeczek co ząbki dotyka i mała trochę rozpaczała że monio nie taki jak trzeba, ale w końcu zasnęła, trochę kiepsko wyjdzie bo złożyły się na raz dwie sprawy, pożegnanie smoczka i przeprowadzka, nie wiem czy mała to zaakceptuje:confused2::confused2::confused2:

reklama
hej wszytskim

a ja mam dzis podly dzien wiec nie bede wam tu smucic. Ide zobaczyc zdjecia na lutowkach 2008....

pozdrawiam wszytskich zajrze jak mi si enastroj poprawi:baffled:

No dziewczynki, M zawiózł Małego do babci, a ja siedze przed kompem w czetwonej, seksownej koszulce;-)Po szlafroczkiem i susze włoski:-D:-D

Witajcie walentynkowo :-)
lief21.gif

Rano bylam z Maciem u lekarza i okazalo sie, ze ma angine.:-( I znow antybiotyk.
Ja czuje sie gorzej (katar mam wiekszy), moj M tez nienajlepiej (chyba nawet gorzej niz ja). Tylko Grzesio poki co sie jakos trzyma (i oby tak zostalo!). I jak tu wydobyc z siebie jakis walentynkowy nastroj?

Bodzinka fajne zdjecia.

Anaconda moze sie uda.:tak:Bede trzymac kciuki.

I juz nie wiem co mialam jeszcze pisac.:baffled: Grzes placze a ja nie mam weny do pisania, wiec zmykam.​

Dzień dobry dziewczynki:-) Najlepszego walentynkowego:tak:
3x091uw6xf2.gif
My rano u lekarza byli. Adrianek w miarę, nie jest żle. Tylko znowu ma gorączkę. W przedszkolu na występie był, bo koniecznie chciał: babcie pozapraszał. Troszkę zawiedziony bo tylko moja mama była, a mama mojego nawet nie zadzwoniła. Ech ta kobieta ma wszystko w du....:wściekła/y: A dziecko tęskni:-( Byłyśmy pod wielkim wrażeniem Madzi. Tak grzecznie wszystko wytrzymała i świetnie się bawiła:-) Jak zgram zdjęcia to wam wrzucę. Nie są za rewelacyjne bo połączyli wszystkie grupy i było dużo dziadków i dzieciów:baffled:
Zmykam narazie, bo muszę coś do żarełka zrobic!
Buziaki dla wszystkich​
bearwithroseandheart.jpg

Zdrowka zycze chorujacym!
Bodzinka no no,szykuje sie goracy dzien!
Anaconda moja tez ostatnio cos sie popsula z jedzeniem a nigdy nie mailam z nia problemow,teraz znow zaczelam z tego powodu kupowac sloiczki i posmakowal jej BOBOVITY potrawka z cielecina i taki duzy sloik zje na raz! Wole wydac te 5 zl ale wiem ze chociaz zje jakis obiad.
Agatka co tam ci na sercu lezy mow kochana,moze bedzie ci lzej jak sie wygadasz.

Ja walentynek nie obchodze.......byly inne plany ale niestety ......nie warto.

reklama
Do góry