reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jejku dziewczyny jak ja wam wspolczuje tych chorych sytuacji z tesciami. Trzymajcie sie i nie dajcie sie:tak:. Zycze wam tez mniej stresow bo w waszych stanach to stres nie tylko zle wplywa na was ale tez na wasze dzidzie. Przepraszam ze to teraz napisze ale ja naprawde jestem szczesliwa ze mieszkam daleko od tesciow :-). Widzimy sie raz na jakis czas i da sie wytrzymac. Na nieszczescie mieszkam tez daleko od mojej mamy. Wlasnie dostalam wczoraj telefon ze mama znowu sie zle czuje i ja serce boli ( ma chorobe wiencowa i nadcisnienie) i nie chce isc do lekarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Brat mi dzwonil. Tylko co ja biedna mam zrobic jak nie mam do niej jak pojechac bo to inne miasto a przeciez ja tez nie zostawie dzieci samych:-(. Wzielam telefon i do niej zadzwonilam i ja tak op*** ze szok. Powiedzialam ze jak nie pojdzie do lekarza to na sobote do niej pojade i ja na sile zaprowadze. Dzis bede dzwonic bo miala isc az jestem ciekawa czy poszla

reklama
Dzien dobry wszystkim. U nas pogoda barowo-łóżkowa:sorry: Dzieci mi wiszą na spodniach a na korytarzu wiertają. Może wreszcie włączą te centralne od poniedziałku:confused2: Adrianek miał znów gorączkę nad ranem i zastanawiam się czy nie podejśc z nimdo lekarza bo w sumie od poniedziełku gorączkuje:confused: Madzia kaszle i katarzy ale chyba z nią już lepiej. Mnie też mierzi w nosi chyba mi sie katar zaczyna.
Iwonka2006 bardzo współczuję ci takiej sytuacji, sama nie wiem co bym na twoim miejscu zrobiła. Chyba poszłabym do mieszkanka w myśl zasady "ciasne ale własne"
Ania31 dużo zdrówka i mało nerwów.
Iwonac.28 powodzenia z mamą! Aha niania na skype:-D Fajny pomysł:happy2:
Sewa dużo dużo zdróweczka dla Jędrka!

Hellołka laseczki mamuskii.
ja juz po pracy dawno,mąz pojechał na wies,a ja w domu,jade potem po matetka do przedszkola i na wies na nocke dzisiaj lecimy na imprezke małą....taką ot tak sobie bez okazji,,,poprostu sie wyluzowac.
A ja cąły tydzien nawet chwili nie miałam,aby zajrzec do was,prace kalsowe robiłam,sprawdzałam,,gotowałamw domu,sprzatałam,,bo przeciez ja jak wychodizł to m spał,a jak wracałam to trzeba było mu śnadanie,obiad,,,len jeden ,nic nie robil,,,,ach ci faceci..
Mój mały jakiś chory,ma straszny kaszel,,dusi sie w nocy normalne,hade do lekarza dzisiaj po przedszkolu...
poczytam co u was,bo pije kawe,,wiec amm chwile,,ale musz eposprzatac jeszcze,hehe

Dziewczyny slicznie dziekuje za przepisy:tak::-)
Ewcia super że weselicho się udało. Obowiązkowo pokaż nam zdjęcia .Ciekawa jestem jak wyglądasz w tej sukni .Śliczna była sama mogłabym taka mieć:tak:
No spoko,pokaże foteczki,,tylko kiedy,może zaraz,hehe

Ewcia no nie dziwię się że czasu nie masz:-D Fajnie że weselicho udane i też czekamy na zdjęcia:-)A i efektownych starań:tak:
:tak:
no własnie brak czasu na BB-porazka,jesli moge to podczytuje was mocno...:tak:..he a staranka nie dziekujemy,,,oby nie zapeszyc...

tynka witaj...

Tak wygladam teraz a tak wygladalam w blondzie
super wyglądasz,poprostu bombowoo..fajno ciw czarnym,,,,:tak:

Pycha, Ewcia fajnie, że weselicha się udały :tak:
:baffled::baffled: muszę zacząć cytować bo nie pamiętam co mam pisać :zawstydzona/y:
A, witam nowe mamusie. Rozrasta się wątek. Super. Piszcie często.
Ania138 oj ta Twoja teściowa.....
Nom super było,,
Watek tak tak leci do przodu,no 3000strona stuknęła i 30000post,,no to jazda dalej....

Misio, prosiaczek i osiołek,
pszczółka, muszka i koziołek,
wszyscy dziś powiedzą Ci,
że najważniejszy jesteś Ty!!!

DLA KUBUSIA ( ELISABETH) NAJSERDECZNIEJSZE ZYCZENIA Z OKAZJI UKONCZENIA 1 ROCZKU OD KUBY I NATALI Z MAMA:-):-):-)
my tez bardzo serdecznie do życzen sie dołączamy(spoxnione ale szczere i od serca),,buziaki

Oj kochane jesteście, widzę, że mnie wspominałyście.... dziękuję za pamięć i zaciśnięte kciuki, chyba podziałało, bo OBRONIłAM SIę NA PIąTECZKę! :-D:tak::-D:tak:
:baffled:
WOW OGROMNIASTE OLU GRATKI DLA CIEBIE>>>>

A tak wogóle to zdrówka dla dzieciaczków,,uśmiechu dla was i miłego weekendu!!!

Witam się w południe...

A ja mam nawet dobry humor i życzę Wam tego samego...

Mieszkanie posporzątene, ale trwało to 1,5 h, te 84m2 mnie kiedys zamęczą a i tak tylko "rynek główny" obleciałam a "boczne uliczki" to za tydzień jak na Kubusia impreskę będe porządki robić...

Sewa- biedny Jedruś, a sezon chorób chyba się rozpoczął na dobre, bo całe BB zakichane...

Iwona.c- czy możesz mi wyjaśnić jak wyglądało to pilnowanie przez skype? bo byłąm wszoku jak to przeczytałam no i chyba top nie był zart?
A rachunki to najwygodniej płaci się przez internet, załóżcie sobie konto internetowe, polecam, nie pamiętam kiedy w kolejce na poczcie stałam...
A co do mamy to życze żeby szybko wróciła do zdrowia ale powiem Ci że czasami taki zdrowy opierdziel potrafi otrząsnąć człowieka i bierze sie w garść i mam nadzieję, ze Twoj mama pójdzie w końcu do lekarza...

Iwonka2006- no fakt nie ma to jak na swoim... ja mam super i teściów i swoich rodziców, ale z żadnymi mieszkać bym nie chciała, odwiedziny owszem ale też nie za długie, a potem każdy do siebie... musisz rozważyć wszystkie za i przeciw i zrobić taki bilans i wtedy stwierdzisz jakie jest najlepsze wyjsćie dla Ciebie... a co na toa sytuacje Twój mąż???

Ewcia81- no nie mogę... Ty jak się u na spojawiasz to od razu piszesz że na impreskę wybywasz... imprezowa z Ciebei kobitka... troche Ci zazdroszcze, bo ja to nie pamiętam jak alkohol smakuje....:-(

Ponawiam swoje pytanie:
O co chodzi z tymi gołąbkami z mikrofali?:baffled:
Czy jest gdzieś przepis na nie?

Ja przelotem..... montują u mnie w końcu drzwi :tak::tak: o ku.....wa (przepraszam za słowo, ale nie da się tego inaczej opisać) ale rozpierdziuchę mi zrobili :szok::szok::szok::szok: bajzel na całego :szok::szok::szok: będę potem do nocy sprzątała :szok::szok::szok:

Moi tesciowie w sumie tez sa ok,moj Robert powiedzial ze juz tesc nie bedzie sie do nas wtracal,zobaczymy.Jest jeszcze inna sprawa,pozwolilam tam mieszkac mojej szwagierce? nie wiem jak sie okresla pokrewienstwo(siostra rodzona mojego R.)Teraz tam byl remont bo mi administracja remontowala przydzielony pokoj i tam miala po nim wrocic mieszkac.Malo tego tesciowie biora pod swoj dach dziadka czyli Agata zwalnia pokoj i idzie do mnie mieszkac a my tu gdzie mieszkamy.Tez nie na dlugo bo w planach jest za kilka lat rozbiurka i stawiac mamy dom blizniaka......

Elisabeth chodzi o to ze nie trzeba kapusty obgotowywac we wrzatku tylko cala surowa wkladamy do mikrofali i tam podgrzewamy az zmiekna liscie.

reklama
Witam was kochane

Ja dopiero teraz kompika wlaczylam. Rano pojechalismy na zakupki do wiekszego skelpu (pozeracz czasu) potem Malego trzeba bylo uspac obiadek naszykowac i tak zlecial mi czas:sorry:.
Dzis robie na obaidek danie chinskie (chyba tak to nazywalyscie) ktoras tu pisala o czyms takim, wiec ja postanowilam wyprobowac....
AAA robie jeszcze rolade z boczku:-) tez przepis z forum:tak: (chyba Leiki)
Zaraz zjem moja chinszczyzne i po 14 jak tylko M wroci to lece do pracy.

Elisabeth jesli chodzi o te golabki z mikrofali.... ostatnio Vici powiedziala nam ze ona robi golabki w mikrofali.... tzn kapuste zamaist gotowac to daje do mikrofali i tam ona miekknie....ale o ile dobrze pamietam to ktos to wyprobowal i mowi ze kapusta tam sie dlugo robi....ale to pewnie zalezy (moim zdaniem) od mocy mikrofalowki.

OlaK wielkie gratulacje

Nie pamietam co mialam jeszcze napisac.....:zawstydzona/y:

Ide zjesc obiadek

Do góry