reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

spóźnione ale szczere
życzenia urodzionowe
dla
małego Roczniaka
Kubusia
kartkaurmisiorw0ix4.jpg

ogromniaste gratki
dla
Pani Magister
Oli K.
06ja8.gif

reklama
hej

mało czasu ostatnio mam na BB Maja spi, bo obudziła sie o 7 i ją przetrzymałam w łóżku i o 8 znów zasneła, więc chwila dla mnie bo w dzień juz za bardzo nie chce spac, tzn. zaśnie jak ją na siłę przetrzymam w łóżeczku, ale ona wtedy płacze, więc sobie odpuszczam, za to wieczorem idzie szybciej spac, a my mamy więcej czasu dla siebie,
wogóle ma na mnie sposób, jak czegos jej nie pozwalam, to podchodzi i całuje mnie i to tak na mnie działa, że nie umiem jej odmówic
teraz tez przyjechali nasi znajomi, którzy pracuja w Anglii, więc życie towarzyskie kwitnie, tylko szkoda, ze jutro leca tam z powrotem

no i własnie słysze, ze koniec wolnego czasu, trzeba zająć sie dzieckiem :-)

wogóle ma na mnie sposób, jak czegos jej nie pozwalam, to podchodzi i całuje mnie i to tak na mnie działa, że nie umiem jej odmówić

Jędrek też obczaił ten sposób proszenia mnie o coś, jakiś czas temu i tak jak Ty po takiej akcji nie potrafię mu odmówić :confused2:
Spryciulaki te nasze dzieci :-D:-D:-D

witam z rana
OlaK GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
Dla chorych duuuuuuuuuuuuuzo zdrówka
Pozdrowionka brak weny na pisanie wczoraj spięcie z M wrrrri dzis wielki dół mam:wściekła/y:

Wiecie co tak sobie myslalam i wymyslilam ze dawno sie Jusia nie odzywala prawda:confused: wlasciwie odkad poszla do pracy. Ciekawe czy czasem nas czyta?? Jesli tak to odezwij sie do nas Jusia:tak: A ja wlasnie wirtualnie dziecka pilnuje:rolleyes2: siostra mojego M poszla do lekarza a ja jej corki przez skype pilnuje :-D:-D

reklama
Czekam na ekipę montującą drzwi :confused2: jest już przed 10, a ich ani widać, ani słychać :no: ciekawe o której przyjadą. Wpienia mnie coś takiego. Przyjadą w połunie i będą piep....ć się do wieczora :wściekła/y::wściekła/y:

Do góry