reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dużo zdróweczka dla biednych chorowitków (Madzi i Jędrusia). Moim już chyba zaczyna puszczac. Adrianek nie miał gorączki na wieczór zobaczymy jak nocka, a Magdusia juz nie ma czerwonego gardziołka. Byle do rana:tak:
Dobranoc wszystkim:-)

Dzień dobry!

U nas noc koszmarna :-( Jędrek ma katar gigant :-( najgorsze jest to, że on wydmuchać nosa nie umie :confused2: ale kiedy miał się nauczyć, jak on drugi raz w życiu gila ma :confused2:

Jeszcze do tego mają dziś przyjść mi drzwi montować. Zarąbisty dzień mi się zapowiada :hmm:

Dzien dobry.

OLA WITAMY PANI MAGISTER:-):-):-) OGROMNIASTE GRATULACJE DLA CIEBIE - SPISALAS SIE NA MEDAL:tak::tak::tak: . Bardzo bardzo sie ciesze:-)

Ja juz pranko powiesilam a teraz sniadanko i kawusia;-). Bylam na poczcie porobilam oplaty tylko braklo mi rachunku za telefony:confused2:. Przychodze wiec do domu szukam a tu nic:szok: nigdzie nie ma. Zadzwonilam do M opierdzielilam go ze zarzucil gdzies rachunek i nie moge go oplacic, ale sie znalazl. Jak bralam z szuflady z regalu pilniczek ( bo mi sie paznokiec zlamal) to ten rachunek spadl mi z polki do szuflady i tego nie zauwazylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. No i M niepotrzebnie zjechalam:baffled::huh:. Chyba trzeba go bedzie przeprosic

SEWA - oj biedny Jedrus:-( duzo zdrowka dla niego i buziaki ode mnie. Zapusc mu kropelki do noska zeby mu ulzyc, a ty jak sie czujesz bo pisalas wczoraj ze nie najlepiej.

W ogole wszytkim chorowitkom duzo zdrowka:tak:

Iwona Jędrkowi psikam Euphorbium, podaję mu też eurespal, tak mi wczoraj pediatra przez tel. poradziła. A ja też padam, nie dosć, że nie wyspana jestem, to jeszcze boli mnie głowa i też zaczyna mi się katar. Oj, ciężko mi dziś :sick:

Co do rachunku, to chyba trzeba ślubnego przeprosić ;-) żeby się nie dąsał :tak:

Dzień dobry!

Sewa - współczuję nocki...

U nas też nie najlepsza była - mały z zegarkiem w ręku budził się dokładnie co dwie godziny na cyca :dry:

reklama
Nic nie mam w domu na zaziębienie :szok::szok::szok: jakoś tak mi się wszystko skończyło :-( Właśnie zadzwoniłam do mamy i ma mi coś zakupić i przynieść, to sobie zaraz zaaplikuję.

Leika oj to też miałaś ciekawie. Jędrek jak był na cycu, a długo był, to też mnie w nocy męczył. Współczuję.

Do góry