reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Elizabeth dla twojego Kubusia 100lat i tysiąc buziaków:-):tak:

Ja dziś miałam UsG i dalej nie wiem czy chłopczyk czy dziewczynka:dry: ale właściwie to może nawet dobrze Ostatnio wciąż słysze o pomyłkach typu miał być chłopak wyszła dziewczyna i odwrotnie więc może jednak się wstrzymam.A wyprawkę zacznę szykować w kolorze fioletowym by było neutralnie:-p;-):tak:
Iwona c 28 ty to masz przygody:szok:
A co z Olą K :confused: Kochanie odezwij się bo nie wiem czy przypadkiem nie otwierać już wirtalnego szampana:-p;-):tak:
Lekia z tego co piszesz to rewelacyjne miejsce do mieszkania Super:tak: i domek też fajny 120 m to nie zamęczysz się sprzątaniem nie będziesz bankrutować w każdym sezonie grzewczym a jednocześnie znajdziesz przestrzeń jakiej w bloku nie doświadczysz .

reklama
Elizabeth przyjmij zyczenia w imieniu Kubusia z okazji pierwszych urodzinek od Grzesia, Maciusia i ode mnie: duzo zdrowka, szczescia i mnostwo dobrego humoru! No i tradycyjnie spelnienia marzen. A dla Ciebie Elizabeth gratulacje, ze przetrwalas ten rok!;-) Bo chyba wszystkie wiemy, ze nie bylo latwo, aczkokwiek bylo warto!:-D:rofl2:

No proszę i juz 3000 stronka:tak:Ależ my tu piszemy;-):-D
Cloe mi lekarz powiedział kiedyś że najlatwiej jest odkryć na usg chłopca bo jak zobaczysz siusiaka to już się nic nie zmieni a nieraz lekarze twierdzą że widzą dziewczynkę a rodzi się chłopiec bo np. siusiak się schował:-D
Iwonkac super że umiałaś zimną krew utrzymać w tej sytuacji ja też jak jeżdżę to spotykam się z takimi błędami że szok:szok:
A ja byłam u mamy i łykłam trochę nalewki i spać mi się chce:tak:A muszę jeszcze Madzi temperaturkę zmierzyć bo niestety rośnie i jutro czeka nas jednak wizyta u lekarza:-(
OlaK to napewno oblewa magisterkę:tak:
Dobranoc

Ale my pędzimy z tym pisaniem :szok::szok::szok: widać, że siedzimy w domu i nie robimy nic ;-):tak::-D tylko BB nam w głowach ;-)

Wpadam życzyć Wam spokojnej nocki. Jędrek ma katarzysko jak się patrzy :-( męczy się bidulek, mnie też coś bierze :baffled: czuję to w kościach. Zmykam do wyreczka.

Dobranoc.

Oj kochane jesteście, widzę, że mnie wspominałyście.... dziękuję za pamięć i zaciśnięte kciuki, chyba podziałało, bo OBRONIłAM SIę NA PIąTECZKę! :-D:tak::-D:tak:
Jestem niesamowicie szczęśliwa, że mimo tego, że tak długo to odwlekałam, to jednak w ostatnim możliwym terminie się obroniłam :tak:

Elisabeth, całuski i życzenia dla Kubusia!!

Obawiam się, że zajrzę tu dopiero w poniedziałek, bo mamy w Wawie tak mułowato działający internet, że otwarcie jakiejkolwiek strony BB trwa wieczność :-( Ale jestem z Wami myślami!
Serdeczne uściski dla Was wszystkich, a w ramach świętowania chyba dziś położę się wcześniej spać i po prostu się wyśpię ;-) zanim moje dziecię się zerwie o 6 :baffled:

No to trzeba jakiegoś szampanka otworzyc:-D:-D:-D:-D:-D
Po pierwsze dlatego że OLAK się tak pięknie obroniła :laugh2::laugh2::laugh2: ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!
A po drugie że mamy 3000 stronkę a na niej 30000 posta:-p:-p:-p

reklama
A ja jeszcze się błąkam po BB :baffled:

Olak, pani magister, wielgachne gratulacje!!!!!! Cieszę się razem z Tobą. Super, że masz to już za sobą. Wyspij się porządnie.

A ja coś czuję, że nie tęga noc przed nami :baffled: Jędruś co chwila budzi się z płaczem :-( bidunio mój kochany :-(

Teraz to już zmykam na dobre. Dobranoc.

Do góry