anka26_x_07
Mama Laury :)
ide poczytac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja tam sobie glowy nie zawracam wakacje tuz tuz a ja nadal nie cwicze
h
Witam
Wlasnie zjadlysmy sniadanko i mlode juz siedza przed bajamiZupka sie gotuje a ja mam troszke luzu
Od wczoraj moja siora zajmuje sie po kilka godzin synem mojej sasiadki.ten mlody ma 3 lata a jest tak neigrzeczny ze szokWybiegal siorze na srodek ulicy nie zwracajac uwagi na to jak Ona Go wolala
Ale tak to jest jak swoje dziecko uwaza sie za najgrzeczniejsze na swiece,nie zwraca sie jemu uwagi o nic i pozwala sie zeby dzieco soba rzadzilo
A wszystkie dzieci dookola sa beee
Ciekawe jak dlugo siora z Nim wytrzyma
]
U nas na szczęście super pogoda - przynajmniej na razie i zaraz do lumpka wybywam bo się z koleżanką umówiłam a dzisiaj dostawa to może coś fajnego upoluję
Anka napisz jak Emily jak dostaniesz już tego eska![]()
Malinka nie mam jeszcze opcji imienia i chyba bedzie problem bo mój syn codziennie inne imie wynajduje dla siostrzyczki, no a rodzinka no to mążi syn to wiadomo bo byli na USG , mamie zadzwoniłam to se mło co nie popłakała i gadała ze odrazu tacie powie jak tylko wróci , a kolezanka ktora jest w ciązy tez z trzecim syne ze spuszczona głowa mówi ze mi zazdrosci
no a siostra chce kopac po dupie nie wiem czy z zazdrosci czy co
k:
Hej Dziewczyny
Postanowiłam dziś napisać ja...
Siedzimy w domku z Moim prawie 2 letnim Synkiem ... Cala noc mi goraczkowal - pewnie na zabki .
Nudzimy sie troszke
Chcialabym dolaczyc do Waszych dyskusji ,jednak troszke nie jestem w temacie
Pozdrawiam i zycze Wam MILEGO UDANEGO DZIONKA![]()
Witam się i janie nadrobię wybaczcie bo mam kupę roboty w kuchni
babeczek mi sie zachciało więc zaraz trzeba robić póki Kuba śpi
wczoraj prawie cały pokoik wytapetowaliśmy więc same końcówki najgorsze zostały
ale to teraz zanim zrobię to niedziela chyba będzie bo M ma służbę i nie mam więcej wolnego
już myślałam że na przyszły tydzień sobie ładnie posprzątam i będzie koniec
Kubie wczoraj druga trójka się przebiła u góry teraz tylko na dole i na razie będzie koniec :-) zbawienie oby mu szybko i bez wycia wyszły ;-) jakieś słoneczko wyszło chyba się przejdę potem z Kubkiem na spacer bo koperty na pocztę bo jak zauważyłam to sprzedałam ze 4 rzeczy na allegro i wpadło 50zł
dobre i to następna kasa do skarbonki
no a teraz uciekam robić mufinki
zajrzę wieczorem bo M w pracy i mi nie będzie gitary zawracał ;-)
Hej dziołchy ,jakoś nie mam weny na pisanie ,ale czytam co u was regularnie
Odzywam sie ,zeby nie było
U mnie wszystko git @ w toku co też nie nastraja mnie humorem ,bo samopoczucie do du...
Z Ksawierem byłam dziś u lekarza,bo już zaczął tak okropnie kaszleć ,ze strach i ma berodual i pulmicort przez nebulizator,i jeszcze jakiś lek ,ale czekam az mi przywiaza .
Klaudia wróciła do szkoły ,a tez małpa nawywijała troche ,napędziła nam stracha ,ze wyrostek ,bo aż sie zwijała z bólu ,ale jak to Klaudia,okazało sie zwykła jelitówką i wymiotowaniem półtora dnia.....
Ja biegam i chodze na siłke dalej reguarnie ,powiem wam ,ze nic mnie bardziej nie odpreza i nie uszczęśliwia niz bieganie ,takie 20 min.z mp3 na uszach w biegu,cudo........
y:
Beata gratuluję zębolka
Medea no teraz startuję z mniejszą wagą na szczęscie ale już waże 64kg. Wszsytko poszlo w brzuch i cyce. W stare spodnie się jeszcze mieszcze
No to czekam na fotkiA ciekawa jestem czy w czarnej kiecce wypada iść na weselicho???
![]()
No własnie jeszczeja jestem ze cięzarnato nie znaczy ze spiwszystkie poucikaly do mężów na ciepłe nózki a mizostało tylko wąchanie poduszki męża
niestetyja przewaznie spie sama bo maż to spi ale wdzień
Zreszta kaszel mnie dusi i wlasnie poplułam az sobie laptopa![]()
no anabuba przeciez nie bede robic siostrze konkurencjibede wołac aniu chodz siku a tu mi siostra przyleci i co na nocnik z nia
Natali no to my dwie słomiane nocne wdowy ja tez nie mam codziennie chlopa w domu bo on jezdzi na spedycji w DPD i przyjezdza co drugi dzien jeden dzien spi w opolu albo wrocławiu
ale przytulic sie mozeszjestem jeszcze i ja.
iwicik-natalineczka
moje biedne,kochane słomiane wdowy!!!!!
co z tego że ja mam męza obok jak spi jak zabity.
kobietki wam tez tak muli internet?
no ale mój maz to ten nocny kurier firmy DPD i jezdzi tirembo w dzien jezdza tymi busami to sa dzienni kurierzy
ja juz w łózku z laptopem bo mi sie zimno zrobilo
chodze po tym allegro i nic nie ma fajnego zeby kupic na komunie:--
-( w czym ja pójde
![]()
ale przytulic sie mozesz![]()