reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
helo lesencje:-)
o mamo od rana w biegu i dopeiro teraz usiadlam:baffled:
rano Pauline do szkoly wyprawialm i przyjechal tescio pociac nam drzewo wiec musialam mu przytrzymac,mojemu znow sie dyski przesunely wiec tyle co do roboty jeszdzi a w domu nic nie robi
poza tym wrocil o 9 a o 16 znow pojechal do roboty,wiec tylko sie przespal i zjadl i tyle go wiedzieli:eek:
pozniej pranie,itd,podgotwac zupe
pozniej do szkoly po dzieciaki,powrto ze szkoly,nakarmic dzieciaki i na zebranie do szkoly
tylko tam siedzialam prawie godzine:baffled: bo kolejka
Panie zadowolone z Pauliny,jedynie ostatnio gorzej sie zachwouje,ale to i przesuilenie i zmeczenie calym rokiem szkolnym,poza tym oceny super
niestety w dyktnadzie nie przeszla dalej ale byla druga w klasie bo zrobila tylko 3bledy-w tym jeden ortograficzny i 2 male ale przez to ze malo znane wyrazy i nie doslyszala koncowek i zamienila lietry
zreszta blad ortograficzny zrobila w wyrazuie-zażegnany,wiec trudne slowo

dumna z niej jestem:-) i dzis dostala 5 z angielksiego za czytanie
a za ostatni sparwdzian z matematyki odstala 4- tylko dlatego ze nie roziwazlaa wsyzytkich zadan bo mialagorszy dzien

jak wrocilam z zebrnai to poszlam wlaczyc z drezwem-sprztalam je do kotlowni i ukladalam pod komorka,w miedzycazie rozpailima w piecu,sprztanelam posciel ,pranie itd itd
na koniec jeszcze poodkurzlaam bo sie trocin nanioslo,ale juz nie mam sily zmywac:baffled:
jutro pozmywam:tak::tak::tak::tak::tak:

dziewczyny dzis pol dnia na podwroku
Weronika bardzo chetnie mi pomagala i ukladal mniejsze klocki drzewa na kupke:-D
maly pomocnik a wygladala jak [artyzant i do tego polowe dnia w piaskownicy:rofl2:
no i w koncu mala poszla spac po 21 a Paulina jakies pol godz temu

ufffffff

to ide poczyytam,ale pewnie znow jestem sama:baffled:
ale mialas dzionek rzeczywiscie ufffff:tak::tak::tak::tak:

a nie jestes sama;-);-)
bo ja stoje na strazy;-)

ja tez jeszcze jestem cały czas tu zagladam bo w miedzy czasie szukam na allegro co mozekupie na komunie bo nie ma w czym isc ..............nie mam sie w co ubrac masakra w nic sie mojego nie mieszcze a to wszystko przez cycki...heehhe

Anabuba ale masz zdolną zórcię, no gratuluję baaardzo baaardzo.

Idęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę, pa

ale się modowo zrobiło..aż miło!!
Natalineczka pomysł pierwsza klasa, ale z moim bjebesem chodzenie po sklepach to sajgon..zdana jestem na siebie.:cool: no nic pójde w którejś z tych moich, do tego założę płaszcz menza żeby się zakryć i git:-D:-D:-D:-D:-D
Julia współczuję:-:)-(

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dwariatka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uwielbiam wasze poczucie humoru!!!

przyszedł mi dziś zwrot podatku to mogę troszke poszaleć :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-)

medea ja bym ja od Ciebie odkupiła ale sprawdż czy w nia wejdę ,mam w biuście 95 a pod biustem 86 :)

kochana ciesz sie że masz zwrot bo moj M musi dopłacic skarbowce 1000:wściekła/y:

Anka i Iwcik
panienskie0921846281.jpg

mysle ze dziewczyny sie nie pogniewaja.... :-p:-p:-p

zdiece poprostu zaje.....;-)

i ja estem eszcze na strazy.mam nadzieje ze jeszcze poklkamy bo mi sie spac nie chce.u mnie już wszyscy spia:sorry:

reklama
No własnie jeszczeja jestem ze cięzarnato nie znaczy ze spi :-D:-D:-Dwszystkie poucikaly do mężów na ciepłe nózki a mizostało tylko wąchanie poduszki męża :-D:-D:-Dniestetyja przewaznie spie sama bo maż to spi ale wdzień:tak::tak::tak::tak:
Zreszta kaszel mnie dusi i wlasnie poplułam az sobie laptopa:-D:-D:-D

Do góry