reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
...
MYSZUNIA!!!!!! w łeb zara dostanies! jestes dopiero mesiąc po porodzie:eek:

ja dopiero mesiąc czy dwa wchodze w predciążowe- i to nie wszystkie:no: 3 kg mam więcej niz przed...:tak:
Dzięki za pocieszenie :zawstydzona/y: Ale i tak mam wrażenie, że po pierwszej ciąży to jakoś szybciej wracałam do swojej wagi, a teraz ... :baffled::baffled::baffled:
...
Myszunia właśnie a ty nie masz jakich kiecek ciążowych czy tez chodziłas wtym co miałaś???/
Ja jestem nie-kieckowa :-D:-D:-D:-D Chodzę w spodniach i nawet na weselu w październiku byłam w spodniach ciążowych :-p
Ja w ogóle mało ciążowych ciuchów kupiłam i chodziłam na okrągło w tym samym, więc się wszystko bardzo poniszczyło. Miałam nadzieję, że po ciąży będę miała w czym chodzić, a tu się okazuje, że czekają mnie chyba zakupy dużych rozmiarów :-p:eek::eek::eek:
Moje dzieci mają AZS a starszy synek ma tak ciężkie że musi znowu iść do szpitala:-( a najgorsze ze niewiedzą co jest przyczyną:-( a dziecko bardzo się męczy od stycznia siedzi w domu i narazie o przedszkolu może zapomnieć a bardzo tęskni za dziećmi:-(
Współczuję. :zawstydzona/y: Syn mojej koleżanki ma AZS - straszna choroba :no:

Nati chodziło mi ze jestes dobra z tymi cycami ze nie masz co wyekspo nować:-D:-D:-D

mYSZUNIA A NA TYM WESELU DO SPODNI CO MIALAS JA BIAA BLUZKE ?/oooooooooooo sory z acapsaaaaaaa

Ostatnia edycja:
No nic zaczyna wiać pustkami to ja też idę nyny... mój już spi od godziny:szok::sorry::sorry::-D:-D:-D
to nie moge być gorsza i tez bym musiała dołączyć, nie?:rofl2::-D

Kurcze szkoda ..czemu dizci musza tak chorowac ...masakra:-:)-:)-:)-(

Pati daj spokój to była noc szalenst jeszcze wy dwie z tymi brzuchami to juz wogóle byl cyrk z tymi uszami króliczka :-D:-D:-D:-D nie mialam co wymyslic tylko króliczki z nas porobic:-D:-D:-D:-D:-D
hyc hyc
śliczne były te pączkowate króliczki;-);-):tak::tak::tak:
bardzo:tak: a te khaki mniej:tak:

kurcze to nie fajnie:-(
szkoda, bo ja dupci wogole nie mam i mie sie biodrowki nie trzymaja:no::no::no:
raz kupilam i bylam wsciekla ze hoho bo co chwila mi z * spadaly:sorry::tak::tak:
i musialam podciagac
a jak nogawki w tyh khaki sa szerokie czy takie bardziej przy nodze:eek:
ale się modowo zrobiło..aż miło!!
Natalineczka pomysł pierwsza klasa, ale z moim bjebesem chodzenie po sklepach to sajgon..zdana jestem na siebie.:cool: no nic pójde w którejś z tych moich, do tego założę płaszcz menza żeby się zakryć i git:-D:-D:-D:-D:-D
Julia współczuję:-:)-(
płaszcz męża :-D:-D
jak chcesz to moj dziadek gdzies na strychu baranice ma:tak::tak::tak:

julia moj brat jak byl maly tez mial
jest takie mydlo dla dzieci... probowalas ??

czego ja już niepróbowałam:-( nawet z Niemiec leki i maści już sprowadzałam i nic. Lekarze co do starszego nierokuja najlepiej bo On ma to najcięższe AZS :-( byliśmy juz u tylu lekarzy i każdy mówi że On to do końca życia niestety będzie sie męczył:-(

Mam nadzieje że młodszy z tego wyrośnie i niebędzie tak cierpiał:no: ale czas pokarze

Ale koniec smęcenia :tak: co do sukienek to ja nic z ciąży nie maiłam w 2 parach portek przechodziłam:-D

one mają proste nogawki -dla mnie byly przy nodze:rofl:
a nie ma tam podanej szerokości nogawki?
jak nie ma to Ci mierze jutro jak będziesz chciala:tak:

edit: no rzeczywiscie nie ma szerokosci nogawki:rofl:
jutro Ci zmierze i podam:tak:

a teraz ide spać DOBREJ NOCKI!

iwcik no fajne kroliczki z nas zrobilas na dysce to bylysmy normlanie rozchwytywane look nie mozliwy :laugh2::laugh2::laugh2:
medea hahha bardzo smieszne... juz tez nie przesadzaj paczusiu :-p:-p
agnes no zazdroszcze ja to jeszcze nie dostalam ale jak dostaniemy to wszystko isdzie w dlugi :confused2::confused2::confused2:

julia to nie ladnie szkoda biedactwo sie tak meczy :(

Ostatnia edycja:
Nati chodziło mi ze jestes dobra z tymi cycami ze nie masz co wyekspo nować:-D:-D:-D

mYSZUNIA A NA TYM WESELU DO SPODNI CO MIALAS JA BIAA BLUZKE ?/oooooooooooo sory z acapsaaaaaaa
a no bo mi sie poskompilo i ni mo:no::no:

muzeum zamkniete eksponatow brak:-D:-D:-D

julka współczuje, czarek tez mial ale to chyba to najslabsze bo teraz czasem tylko mu jakas plamka wyskoczy, no i moj brat tez mial ale mu juz pszeszlo:tak::tak::tak:

meduska jakbys mogla to zmierz mi te spodnie, tzn nogawki i jeszcze mam jedno pyt:zawstydzona/y:
ten pas na brzuch przy nich to z jakiego materialu i on jest taki rozciagliwy:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry