reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje dzieci mają AZS a starszy synek ma tak ciężkie że musi znowu iść do szpitala:-( a najgorsze ze niewiedzą co jest przyczyną:-( a dziecko bardzo się męczy od stycznia siedzi w domu i narazie o przedszkolu może zapomnieć a bardzo tęskni za dziećmi:-(

reklama
Kurcze szkoda ..czemu dizci musza tak chorowac ...masakra:-:)-:)-:)-(

Pati daj spokój to była noc szalenst jeszcze wy dwie z tymi brzuchami to juz wogóle byl cyrk z tymi uszami króliczka :-D:-D:-D:-D nie mialam co wymyslic tylko króliczki z nas porobic:-D:-D:-D:-D:-D

Ja tez mam Komunie 9 maja mojej chrześnicy tylko nie wiem jak to zrobie bo synek od 5 maja w szpitalu będzie:-(

a te biodrowki z tym pasem na brzuch:eek::eek:
one sa bardzo biodrowkowate czy takie sobie:eek::-D:-D

o właśnie jula dlaczego w szpitalu??
bardzo:tak: a te khaki mniej:tak:

Moje dzieci mają AZS a starszy synek ma tak ciężkie że musi znowu iść do szpitala:-( a najgorsze ze niewiedzą co jest przyczyną:-( a dziecko bardzo się męczy od stycznia siedzi w domu i narazie o przedszkolu może zapomnieć a bardzo tęskni za dziećmi:-(
kurcze to nie fajnie:-(

O o tym zapomniałam hehe oto moje dwa brzdące
ale super dzieciaczki :tak::tak::tak::tak:

przy okazji witam nowa mamusię :-)
i prosimy teraz o fotkę samej mamusi :tak::tak::tak::tak:

No młoda młoda

a to policzek Kamilka

oj bidulek :tak::tak::tak::tak:

Witam nowe mamusie:-)

kernuś tak wygląda ta sukienka:
x0o4md.jpg

w biuście ma 50 cm po rozciągnieciu
w najwęższym miejscu(pod biustem) ma 40 cm

sprzedam za 15 zł ;-)
jest z takiej jakby satynki rozciągliwej troszkę:tak:

tej drugiej nestety nie znalazłam

ale super ta sukienka :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka smacznie sobie śpi a ja buszuje po allegro :-p:-p:-p:-p

Wszystkie mówią, że ładna a żadna nie chce kupić:rofl:

edit:
Iwcik pati to jescze jakos wyglądała, bo u niej ni ebyło tak brzucha widać. ale ja to juz chyba w 6 miesiącu bylam wtedy i wyglądałam jak pącczek a nie jak króliczek:rofl:

Nati ty to jestes dobra
a dlaczego :eek::-):-):-):-):-)
bidulek jeden usciskaj go mocno:tak::tak::tak::tak:

ale się modowo zrobiło..aż miło!!
Natalineczka pomysł pierwsza klasa, ale z moim bjebesem chodzenie po sklepach to sajgon..zdana jestem na siebie.:cool: no nic pójde w którejś z tych moich, do tego założę płaszcz menza żeby się zakryć i git:-D:-D:-D:-D:-D
Julia współczuję:-:)-(

przyszedł mi dziś zwrot podatku to mogę troszke poszaleć :-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-)

medea ja bym ja od Ciebie odkupiła ale sprawdż czy w nia wejdę ,mam w biuście 95 a pod biustem 86 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry