reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to my jednak z Oliwka na godzinke wyszlismy na dwor Z tego jakies 40 minut ona spala Bylam a poczcie i w biedronce Oraz poszlam do tego zlobka co mialam do odebrania 10 godzin bo kilka miesiecy temu zaliczke wplacilam Pozniej mialam dac abbce znac ale sie nie odezwalam Bo non stop po szpitalach latalismy I jakos nie mialam do tego glowy Na jutro bym potrzebowala ja tam na chwile oddac I dowiedzialam sie ze tamta kasa przepadla bo sie za dlugo nie odzywalam Myslalam ze babe rozszarpie Jak chcemy ja jutro zostawic to trzeba zaplacic Ona bierze 15 zl za godzine a jak dla nas to 10 zl Co za baba :-(

Zadzwonie do chrzestnej czy moze sie Oliwka zajac jak nie to wtedy na 2 godziny ja tam jutro odamy Bo ja chce isc na ta pierwsza terapie z M :-)

G zas poszedl do pracy Jakies tam drzewo rozladowac Poszedl an jakies 2 godziny

Oliwka juz po zupce ,Nie wiem co jej dac czy te lazanki czy pierogi z serem
Na cos sie musze zdecydowac hihi

Olcia witaj :-)
MARTA to 3 mam kciuki aby z ta niania sie udalo Ja tez chcialam dac na niani.pl ogloszenie ale czym ja sie pochwale Nie opiekowalam sie zawodowo dzieckiem Tylko swoim I sama nie wiem czy moje ogloszenie jes cos warte :-(

reklama
Do góry