reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla widzę że ranne pobudki zaczęłaś mieć:-D:-D:-D
Kerna to ty módl się dalej o te mrozy to mężuś w domu zostanie:-D:-D:-D
Malinka no rachunek za prąd masakryczny, ja też aż sie boję jak będzie w kwietniu chodził i liczniki spisywał bo teraz to tylko prognozy płaciłam:szok::szok:
I oczywiście zdrówka dla Antosia:tak::tak::tak:
Super że jednak szefowa chce się do swojej winy przyznać no i że jest szansa że mniej będziesz pracowała a więcej z rodzinką czasu spędzała bo chyba tego chcesz:tak::tak:
Doczytałam że Patrysia urodziła - wielkie gratulacje:tak::tak::tak:
Dorota to dziwne ze gin cię nie zbadał:confused::confused: i trzymam kciuki za dobre wyniki Oliwki:tak::tak:
Medeuska szkoda że jednak nie uda się na ząbkach zaoszczędzić, ale jak już robić to porządnie:tak::tak::tak:
Anabuba oj to wymiotowo-kupowo u was wczoraj było jednym słowem, dobrze że tylko jednorazowo:tak::tak:
Anka to dobrze że Lali nie daje sobie w kaszę dmuchać, będzie jej lżej w życiu:tak::tak::tak:
Mamita super że na turnus się zapisałaś i że już pierwsze wpłaty pieniążków są:tak::tak::tak:
Luna biedny Gustawo:-D:-D:-D:-D
Olcia witaj wśród nas:-):-)

reklama
W końcu i ja dotarłam;-):tak:.
witam porannie za oknem -24 ale sadzac po dymie z komina u sasiadw bedzie zmiana pogody bo wiatr sie zmienil na bardziej zachodni:tak::tak::tak::tak::tak:
Mam propozycję - załóżcie z Malinką Centrum Przepowiedni;-):tak::tak:.
Dziewczyny, muszę Wam to powiedzieć
Jeszce się trzęsę, nie wiem jak to mozliwe, takie mrozy, tak zmno.. Bolku, nadal nie wierzę...
Wyszłam na balkon i aż mnie zmroziło, bo tak zimno, to tez...
To musiało stać się w nocy...
Najpierw stracił oboje oczu, uśmiech, a później głowę...
Biedny Gustawo...
Przyjmij najszczersze kondolencje:-(;-):tak::tak:.Pozostanie na zawsze w naszej pamięci jako duży,biały,zimny.......bałwan:tak:.
Malina, powinnaś dostać żadową posadkę :-p Tam ciągle narzekają na mały przyrost naturalny w Polsce, z twoimi wróżbami szybko by się skończył :-D:-D:-D
Popieram w 100% MH;-):tak::tak::cool:.
dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???
Witam i zapraszam do pisania i ostrzegam to WCIĄGA.

Hej babencje.Mróz troszku mniejszy i z Olkiem do mojego neurologa pojechaliśmy, żadnych leków nie dał :no:tylko na rehabilitację kazał się zapisać,bo skierowanie dał na 10 zabiegów:baffled:.Może w końcu pomoże:baffled::baffled:.
Na ciuszkach za pół ceny pobuszowałam,obkupiłam M(spodnie i 3 bluzy), Olek sobie jedna bluzkę wybrał:tak:, Julowi koszulę sztruksową, kolor morski z Tygryskiem i słodziutki żółciutki polarek z Bobem Budowniczym:tak:. Sobie wzięłam czarną płócienną tunikę - na zabawę choinkowa będę miała i dla sąsiadki fartuch do pracy i wydałam 21,50:tak::cool::cool:.
Właśnie miałam telefon z niani i na 17:30 idę na rozmowę a to bliziutko koło mnie dosłownie 5 minut:tak:.Zobaczymy.
A i w tym ciuchlandzie szukają kobitek do 30 lat do segregacji ubrań jak dostawa przychodzi - w czwartek na rozmowę idę - chyba na czarno :dry:ale zawsze te 800zł wpadnie:-p;-):tak:.Ale o tym więcej jak wypali;-):tak:.

Olcia a ja coś słodkiego zapodam;-):tak:
737.jpg
page373_4.jpg

No to Kochana dobrze robicie:tak:
Ja tez chialam przyjecie no ale wyszlo jak wyszlo heheh duza rodzine mamy.Bodzio 6 rodzenstwa i kazy ma swoja rodzinke, ja 3 i tez kady ma rodzinke wiec nie dalo rady na male przyjecie:-D
A co do kasy to jak jest trzeba ja wydawac bo do grobu nie zabierzesz:-D
Co do tej kasy to zgadzam sie w 100%:tak::tak::tak:
dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???
Witam nowa mamusie:-)
..Dowikla śmiesznie musi wygladać taki niezaradny wielkolud przy twoich obrotnych szczypiorkach:-D
Smiesznie to malo powiedziane:-D:-D:-DA jak mnie to wkurza:szok::szok::szok:
Stale tylko ciocia siku mi sie chce,ciocia z nosa mi leci,ciocia sciagnij mi rajstopy itd:no::no::no:

My bylismy z pol godzinki na podworku i nawet w sloneczku bylo fajnie:tak::tak::tak:Dzieciaki troszke pobiegaly i teraz dziewczynki juz spia:-):tak:
Chlopacy graja w spadajace malpki wiec mam czas na kompa:tak::tak::tak:
Wypilam juz sobie czekolade na goraco bo skonczylo mi sie capucinko:szok::tak::tak::tak:

ja narazie uciekam
mój dziec zjadł własnie 2 miski ogórkowej i zapadnien zaraz w popoludniowy sen a ja sie zabieram za pscyhologie hehehehe

miłego popoludnia

reklama
Do góry