reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to Kochana dobrze robicie:tak:
Ja tez chialam przyjecie no ale wyszlo jak wyszlo heheh duza rodzine mamy.Bodzio 6 rodzenstwa i kazy ma swoja rodzinke, ja 3 i tez kady ma rodzinke wiec nie dalo rady na male przyjecie:-D
A co do kasy to jak jest trzeba ja wydawac bo do grobu nie zabierzesz:-D

reklama
Anka ,ja czuje ze od jutra rana będę pluła lodem:-D
Uwaga,po trudach i znojach ściagnełam soboie z chomika pierwszy odcinek pólnoc-południe ,pośiwecę sie i ściagne sobie wszystkie częsści:baffled::tak:bo uwielbiam ,a nie ogladałam kupe lat, od kiedy ostatnio szedł w tv.

Wstawiłam sobie wodę na ryż i uwaga idę na kawe do koleżanki :szok:tej o której pisałam ,ze ciagle czegoś chce,w ogóle pisze eski i dzwoni,jakby zajarzyła ,albo podczytywała bb:-Dale to miłe:tak:

NO tylko ryzyk zapaze ,wyłączam i idę.Zamówiliśmy sobie identyfikację numeru ,która nam kilka dni temu znikła,zgłosiłam do tp.coś tam porobili i jest,a monter w drodze,juz odwołać nie mogę ,bo przyjete do realizacji i koniec-dziwne.

Dowikla śmiesznie musi wygladać taki niezaradny wielkolud przy twoich obrotnych szczypiorkach:-D

dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???

Pewnie Olcia ,witamy

Medeuska ,trafiła do mnie twoja argumentacja ,skoro tak sie śmiejesz,to faktycznie,szkoda oszczędzać,tym bardziej ,ze mój robił most na 5 lat ,a nosi go już 8 czy 9 lat:baffled:więc faktycznie ,grunt ,zeby dobrze był zrobiony

No to Kochana dobrze robicie:tak:
Ja tez chialam przyjecie no ale wyszlo jak wyszlo heheh duza rodzine mamy.Bodzio 6 rodzenstwa i kazy ma swoja rodzinke, ja 3 i tez kady ma rodzinke wiec nie dalo rady na male przyjecie:-D
A co do kasy to jak jest trzeba ja wydawac bo do grobu nie zabierzesz:-D
jak jest:-D
dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???
jasne, zapraszamy:tak::tak::-)

Madziula mam nadzieje ze nie bedzie az tak zle.No i chyba nie masz zelaznego lozka:confused: bo wiesz przypadkiem moglby Ci sie jezyk to niego przykleic:-D albo co innego:-D

Medeuska a wracajac do gosci to u Nas byla sama bliska rodzina:-DObcym wstep wzbroniony:-D

no to miło że można :)

a więc jestem mamą 13-letniego kamila i 2-letniej emilki
aktualnie(jeszcze do konca miesiaca) jestem na wychowawczym ,walsnie 2 tyg temu dostalam wypowiedzenie z powodu likwidacji zakladu pracy i ALLELUJA hehehehehehe
studiuje resocjalizacje w opolu,od 4 mies mieszkam w warszawie
no i to chyba tak w skrócie:)
aha jestem w trakcie sesji wiec nocki zarwane ze juz nie mam sily :) heheheheh ale byle do niedzieli i koniec,odetchne z ulgą w koncu

reklama
ja sie z rana zmobilizowałam do jakiejs roboty wiec juz posprzatałam,odkurzyłam jedno pranie powieszone drugie w pralce sie łomocze ,ogórkowa się gotuje wiec mam chwile wolnosci,bo potem jak emilka spac idzie to sie zabieram za nauke(oczywiscie baaaardzo niechetnie) hahahaah

Do góry