reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, muszę Wam to powiedzieć
Jeszce się trzęsę, nie wiem jak to mozliwe, takie mrozy, tak zmno.. Bolku, nadal nie wierzę...

Wyszłam na balkon i aż mnie zmroziło, bo tak zimno, to tez...
To musiało stać się w nocy...
Najpierw stracił oboje oczu, uśmiech, a później głowę...
Biedny Gustawo...

reklama
Azapomnialam. Drorcia, Ty się guzem mocno nie przejmuj.Nasza taka niezdara ciagle cosmiala, raz rozciety łuk brwiowy-boze co mysmy przezyli-szycie....ech...
Aleci tak nie nauczylo jej to ostroznos i.Nie ma bata, dziecko siniaki miecmusi...

Jeszce się trzęsę, nie wiem jak to mozliwe, takie mrozy, tak zmno.. Bolku, nadal nie wierzę...

Biedny Gustawo...

biedny gustwao:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Azapomnialam. Drorcia, Ty się guzem mocno nie przejmuj.Nasza taka niezdara ciagle cosmiala, raz rozciety łuk brwiowy-boze co mysmy przezyli-szycie....ech...
Aleci tak nie nauczylo jej to ostroznos i.Nie ma bata, dziecko siniaki miecmusi...

moja tez ciagle miala gdzies guzy i siniaki poki nie zaczela dobrze chodzic i przestala sie zataczac

takki czas

LUNKA aparatko A JA SIE przestraszylam ze serio cos sie stalo :-)No biedny gustawo

No siniak fajnie wyglada Tylko kreska zostala ;-)
Niedawno sobie wsadzila glowke w fotek w szpare i nie umiala wyciagnac Kurcze to dziecko to mnie grobu doprowadzi hihihi

Ide cos posprzatac i jakies sniadanie zapodac Zaniedlugo zas was nawiedze :-)

ANABUBKA i Kerna ja to bym czasem sobie wolala sama w piecu zapalic Wiem ze to duzo roboty ale chyba mialabym tak cieplo jakbym chciala

KERNA a M pojechal???Kiedy do gina idziesz?????
no jak nikt nie rozpali to pójdę, ale jeszcze do tego muszę bejbesa ubrać bo zimno. Nie chce mi się....po prostu.. A M pojechał jeszcze czoraj w południe:-( Najpierw szef zadzwonił, że nie jadą a potem nagle okazuje się że już po niego jedzie:dry::dry: no i wstrętne pożegnania...ryczałam jak głupek:zawstydzona/y: A do gina idę chyba począkiem lutego:tak:

Biedny Gustawo...
:szok::szok::szok::szok: aż mi dech zaparło:-( moje kondolencje:-:)-(
Dorota mój tez ciagle poobijany..moja mama nawet dała mi dobrą rade żebym zaczęła go pilnować bo inaczej to dziecko zostanie inwalidą...

No i co mialas is a dalej siedze :-)
Ale juz serio ide hihi Chyba ze uda mi sie cos porobic i zaglada NIE MA TO JAK NALOG :-)

No odkad Oliwka chodzi to non stop sobie cos zrobi Musimy bardziej uwazac Taki nasz los hihih

Ide bo krzyczy MAMAAAAAAAAAAAAAAA

reklama
Do góry