reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

[
Luna mi się wydaje że Maja ma krzywe kolanka i też nogi w X stawia, no nic na wiosnę jak u męża w pracy trochę się wyjaśni i z wypłatą to podjedziemy do ortopedy i się wszystkiego dowiem:tak::tak:
[
A ja księdza nie przyjmuję i mam to gdzieś
Teraz już wam dobrej nocki życzę i spadam[/B]

moja tez krzyw kolanka do srodka i tez sie wyberam do ortopedy,z dwiema w sumie,ale to jak wiecej kasy bo teraz tak krucho ze lepiej nie mowic:baffled:
dzieci w ogole nie powinny siadac na nozkach-tzn ze stopami pod tylkiem,ja swoje ciagle scigam,alebo nogi wyprotowane albo po turecku:tak::tak::tak::tak:
ja mam ksiedza w srode o 15 a o 17 mam zebranie w szkole

rano jak szłam do pracy to było zimno -11C, a w dzień było chyba -7C czy -8C jakos tak.po weekendzie ma byc ostro bo ma być w dzień nawet -17C :szok::szok::szok::szok::szok: nie wiem jak ja to przeżyję :no::no::no::no::no::no::no:

kobieto co to za mroz?:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Lunka doczytalam gdzies o Twojeje przygodzie w sklepie.usmialam sie niezle ale wspolczuje szczerze:tak::tak::tak::tak::tak:
a do teg opisujesz wszytsko w najdrobniejszych szczegoach....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiecie co ja na prawde wygladam jak ofiaraprzemocy w rodzinie.tzn teraz juz lepiej ale w piatejk to nie dsc ze jeszcze geba spuchnieta too jeszcze big siniak o srdnicy z 6cm zolto siny!
jeszcze mam zolte troche:baffled::baffled::baffled:

reklama
ANKA ja uwielbiam tez chodzic w szlafroku tylko ze ja lubie sie wczesnie wykapac i wieczorem sobie polazic
ja to i z rana i z wieczora w szlafroku spaceruje:-D
No więc Martusiu będziesz miała niedługo 3 dzidzie i nie wiem czy cię pocieszę czy zmartwię ale będzie 3 chłopak:-D:-D
Dorotko a jaką chcesz wróżbę????????????no syna ci wróżę za rok a co?????:-D:-D:-D
My po obiadku rybkę mieliśmy:tak: Antoszka nie chce na drugą drzemkę:baffled:a marudny że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Babcia z występów u Juliny zadowolona tylko z tego wszystkiego aparatu zapomniałysmy:confused:
to Ci wrocbitka:-D:-D
szkoda ze aparatu nie mialyscie:baffled:
Aha ,ja trochę zakręcona jestem Anka ,jakoś dla mnie to za bardzo wyrwane z kontekstu było:-D:-D

Malinka, a toś sie postarała z tą wrózbą:-p
a ja miałam dziś kaszę gryczaną z gulaszem i warzywka z patelni za suróweczke,mówie wam pychotka:tak:

Choruje na serial pólnoc-południe z torrentów juz mi sie 2 tygodnie ściąga i 20 procent dopiero przekroczył,postanowiłam spróbowaćz chomika ,ale tam za 3 odcinki musiałabym z 5 złotych zapacić,chociaz sprawdzę sobie ile ma najwiekszy możliwy dodatkowy transfer i za ile on ,to moze zaszaleję,a moze któraś z was gdzie go znajde ,skad go ściagne???
nie martw sie ja czasem tez zakrecona chodze:sorry2:
tak dlugo sciagasz ten film:szok:ja nie sciagam wiec nie pomoge
Hejka,mój mężulek zasnął więc kożystam i wpadłam.

A my niedawno wróciliśmy z zmiasta.Małej trzeba bylo kupić nowe kozaczki,bo tamte zaczęły przemakac. Na szczęście to inicjatywa Tesciowej:-)
Przemarzłam na kość.
co to za kozaki miala ze przemakaja:szok:
a co mi wywróżysz?:-p

a mnie boli cała szczena:dry: ale znów 2 zeby wyrwane

no i kicha- dowiedziałam się że jednak bede musiala wywalić 6 tys na zeby, bo w tym drygim gabinecie to nie są korony pełnoceramiczne tylko na metalu i z drugiej strony(od podniebienia) widac metal:baffled:

więc nici z zaoszczedzonego tysiaka:-D
jeszcze troche pocierpisz i skonczy sie ta meka:tak:

Ja przed chwila zagnalam dzieciaki do sprzatania bo juz nie bylo gdzie chodzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Masakra jakas-jeszcze nigdy nie mialam takiego sajgonu w chacie:szok::-D:-D:-DA ile bylo przy tym ryku i krzykow:no:Ale bylam twarda i powiedzialam ze dopoki nie posprzataja to nie dostana picia:-);-)
uuuuuu no to dzieciaczki zaszalaly:szok:
Kurcze wiecie co Oliwka bawila sie kolo stolu u mojej mamy w pokoju I nagle ryk Oliwka uderzyla glowka (czolo)w ostry kant nogi od stolu Ale mowie wam cod ze sobie glowki nie rozwalila :-(
Placz byl straszny Lod nic nie pomogl Oliwka zasnela z tego placzu :-(

Siniak na czole az wystaje tzn odstaje od czola Mowie wam zal na nia patrzec :-(

Juc sie zaczyna przez sen wiercic Kurcze boimy sie zeby aby nic gorszego z tego nie wyszlo Jakies wymioty Bol glowy itp
napewno napedzila Wam starcha, biedaczka, ale dziecko bez guza to jak zolnierz bez karabina na wojnie;-)
Buziole dla Oliwki
No to teraz sie witam
Dzis znow caly dzien poza domem :tak::tak:
A teraz musze spadac na Skype bo jestem umowiona z rodzicami bo szukamy domku na wczasy nad morzem i musi nam sie wszystkim podobac dowiedzialam sie tez ze moj brat z rodzina tez z nami jedzie z czego sie ciesze czym nas wiecej tym lepiej:tak::tak::tak:;-);-);-)

A i mam pytanko mierzylam Emily przed chwila temperature i miala najpierw tylko 35,9C a potem 36,1C nie wiem czy musze sie martwic tak niska temperatura u dziecka???
no kochana Ty tu wakacje planujesz a ja nawet nie mysle o tym Fajnie ze bedzie Was wicej i Emily bedzie miala sie z kim bawic:tak:
Z ta temperatura to jest tak ze jest nizsza jak organizm jest oslabiony
witam wieczornie
miala wczoraj wpasc wieczorem ale sie nie dalo:-(
juz sie wykapaalm i mialam zasiasc a tu mala ostro zwymiotowala.mycie przebieranie i inne cuda.nie mowiac o poscieli i dywanie ktore najbardziej uceirpialy.a przez caly dzien mala puszczala strasznie baki,gorzej niz staru chlop:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no i jak ja przebralam poszlam spac.obudzilam sie po 3 i wstalam Weronike nakrryc.macam ja a ona sie osbrala az po pas:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i znowu przebieranie itd itd.fetor niesamowity.....
ona usnela ja nie.zaczelo mnie mdlic wiec restze ncy przespalam na sofie na siedzaco a raczej probujac spac ju znie liczac jezdzenia w kiszkach:wściekła/y:
piotrka tez pomulilo.poszedl na autobus i nie dosc ze zle sie czul to jeszcze autobusnie dojechal.w koncu nie pojechal do pracu tylko zglosil urlop na zadanie.

ja caly dzien czulam sie niebardzo a musialam ten balagan ogarnac.teraz ju lepiej ale nie konca jak trzeba:no::no::no::no:
Paulinie na szczescie nic nie jestpoza katarem
ale w szkole dzis nie byla i jutro tez nie idzie,auta zanjomym pozamarzaly.w nocy bylo -24 teraz jest -22.
w dzien piekne slonce ale w cieniu -15.brrrrrrrrr

Weronice tez juz przeszlo,chociaz dzis caly dzien na kleiku glownie,ale odzyskala humor i kolorki

ja jutro na zdjecie szwow lece,dupsko mi wymrozi:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

to teraz ide trpche poczytac
no to Kochana niezla przeprawa najpierw wymioty pozniej biegunka, masakra.Ciezka noc:baffled:
Twoj dobrze zrobil biorac urlop od reki:tak:
Bezbolesnego sciagania szwow
moja tez krzyw kolanka do srodka i tez sie wyberam do ortopedy,z dwiema w sumie,ale to jak wiecej kasy bo teraz tak krucho ze lepiej nie mowic:baffled:
dzieci w ogole nie powinny siadac na nozkach-tzn ze stopami pod tylkiem,ja swoje ciagle scigam,alebo nogi wyprotowane albo po turecku:tak::tak::tak::tak:
ja mam ksiedza w srode o 15 a o 17 mam zebranie w szkole

wiecie co ja na prawde wygladam jak ofiaraprzemocy w rodzinie.tzn teraz juz lepiej ale w piatejk to nie dsc ze jeszcze geba spuchnieta too jeszcze big siniak o srdnicy z 6cm zolto siny!
jeszcze mam zolte troche:baffled::baffled::baffled:

TY sie przyznaj ze codziennie chlop Cie leje:-p:-p:-D:-D

My po kawusi Laura cudnie sie bawila z dzieciaczkami
Juz widze jak w przedszkolu przestawia dzieciaki:-D Musze przyznac ze umie swojego pilnowac i zdobywac to co chce:baffled:Jak nie na sile to z sila:sorry2::zawstydzona/y:
Nie wiem gdzie sie tego nauczyla ale spryciara :sorry2:
Lali w lozku od 21 a ja z bolem glowy zasiadlam do kompa:cool:

pieknie!super ze sie jednak przekonala:tak::tak::tak:

a ja wreszcie wzięłam się za zgrywanie zdjęć z kompa,teraz tak przejrzałam ja miałąm cały dysk D zawalony zdjęciami,to zdjęcia z całego roku 2009 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
więc czas aby to zgrać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

możecie się domyślić ile tych zdjęć,wiecie jakie sa moje możliwości co do robienia zdjęć -ich ilości :-D:-D:-D:-D:-Doj jest ich mnóstwo :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
zajmie mi to 2 płyty DVD bo jest pare filmików jeszzce :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale przynajmniej będę miec już porządek i miejsce na kompie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja tez ostatnio zgrywalam

Witam niedzielnie
Na niebie czerwone słońce, mała właśnie ise zbudziła, może zaśnie przy mleczku, Piciu śpi w najlepsze...
Wczoraj zamiast do tesciowej pojechaismy do mojej babci-ale byo super. Była kuzynka, którą wieki nie widzialam z dziewczynkami, młaodsza mam 5 lat ale jak bawiłą się z Wiki, włąściwie, to Wiki bawiła się z niż, no nie mogłam się napatrzeć. Aż serce rosło. I grzeczna bardzo była, nie biła, kochala, opowiadała, za raczke sie rowadzay, a óżńiej posżły do drugiego pokoju pod stół ise schowały i szeptem cos gadały-tajemnice :-D:-D:-D
Mojemu oczywiście sie nie chcialo. rzywióżł nas i odebral i tyle. Babci znów byłorzykro, ale dobrze z echociaz Oni przyjechali, to szybko o tym moim Piciu zapomniala.
I słuchacie. Jolka jest w ciąży ( z 3 a tam bida raczej ) i rzerazona poszła do ginia po tabletke ( a juz byla w któryms tam ) raz, ze okazuje sie ze są takie tabletki poronne nie tylko do 72h!!! kto o tym wiedzial? J anie mialam pojecia.
No i poszła do niego, mówi, że nie mogą sobie pozwolić na 3 dziecko i ze chce ta tabletke. On spoko, ale najierw zrobimy usg-jak jej okazał serduszko o sie poryczała. I skubaniec pyta:-Di co chce pani ta tabletke-oczywiscie odmówiła.
I cos jeszcze miałam napisać.
Acha.
Mój dziadzio w czasie wojny pisał pamiętniki, był w kilku obozach, uciekał. No i te pamiętniki zaginęły. Okazało się ze jeszcze jak Jolka była mała to znalazła to u taty i sobie po cichu przepisała. Dopiero wczoraj się dowiedzieliśmy, że jest kopia!!! No i obiecała mi to pożyczyć. Ja bardzo sie interesuję tamtymi faktami, nie tylko odnośnie mojego dziadka, więc dla mnie to jak skarb!

moue tez sie razem ladnie bawiaa lab mala przychodzi do mnie czy do p itd daje zabawke do reki i mowi "baw" a na pet shopy mowi "popow" :-D:-D:-D:-Dtzn omna ma takie podrobki ale wygladaja jak oryginalne:tak::tak::tak::tak:

wspolczuje Jolce,ja tez bym pewnie podjela taka decyzje:tak:

Moja Oliwka znowu siedzi przy puzzlach :tak::tak::tak::tak::tak: strasznie polubiała ukłać a ja się z tego cieszę bo ćwiczy pamięć :tak::tak::tak:

już jej zamówiłąm nowe puzzle przez allegro bo te co ma to ukłąda migusiem :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moja puzli jakos nie.ale mam takie piankowe po Paulinie-alfabet i cyferki i to juz migiem uklada:tak::tak::tak::tak:
do tego buduje zamki z klockow drewnianych i coraz lepsze rusunki rysuje:tak::tak::tak:
kolejny artusta plastyk mi rosnie

Witam się.Widzę, że na wszytkich znajdzie się sposób wychowawczy:tak: Chomik fajniusi, Olwika widzę zadowolona:tak: Będzie się uczyć opieki nad stworzonkami;-)
Ja mam mdłości i jakby tylko było można to nic bym nie jadła:no: no ale mus. Michał non stop za tatą chodzi i nie pospał nawet w dzień, też pewnie daltego. Szkoda że dzis ostatni dzień. M wszędzie ma jakieś blizny, rany....palec wybity i poparzoną skóre na twarzy:no: no tragedia co oni tam wyczyniają. Dziura w ręce bo mu jakiś rozżarzony kawałek metalu spadł i przytopiło rękawicę do skóry:dry::dry::dry:...szkoda gadać. U nas tak słońce fajnie świeci, że wybierzemy sięna spacerek po obiedzie. Na szybko gotuję pomidorową bo większość zapachów mi przeszkadza:sorry2:
wspolczuje Twoejmu.to co na ma za prace?bo jakos nie pamietam

Na obiad robie spaghetti ale juz widze ze wyjdzie mi bardzo duzo:tak::tak::tak:
[/B]

ja tez wczoraj mialam spegetti a dzis lajtowa zupka

jak mi nie wierzycie to specjalnie zliczę ile weszło zdjęć na tych dwóch płytkach:tak::tak::tak::tak::tak: bo jesteście niedowiarki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dokladnei na jedna plyte wchodzi 4,5 mb mimo ze jest napisane wiecje:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam:-).Agnes dzięki za przekazanie info;-):tak:.
U nas w nocy było -36:szok::szok:,ale brumek rano odpalił:tak:,bo M jeździł do Lidla na zakupy:tak:.

Nieźle kombinujesz ;-):tak:ale widać że warto i uszczypnięć mniej:tak:.
Poszłam właśnie po dokładkę obiadu(ziemniaczki,kotlet jajeczny i surówka z marchewki i chrzanu) a M do mnie KOCHANIE WEŹ SOBIE DOKŁADKĘ:nerd: - ja do niego - A CO TAK O MNIE DBASZ :dry:?NO ŻEBYŚ MI NIE SCHUDŁA:-p:tak::-D:-D a Olek - BO DZIECKA NIE URODZISZ:tak::-D:-D:szok::szok:.

to ja juz na swoje mrozy nie narzekam:no::no::no::no::-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
a tekst bombowy :-D:-D:-D:-D:-D:-D

G kupil mi dzis 2 testy ciazaowe i zastanawiam sie kiedy ich uzyc
Dzis mam 30 dzien cyklu Oznaki brak Tzn zawsze mnie na @ wczesniej brzuch boli a teraz bardzo malo mnie on boli albo wcale No ale jakos czuje ze w ciazy nie bede Ale moze jak wyjdzie negatywny to bede spokojnie na @ czekala:cool2:

My

to juz wiem ze testy ujmne

Witam! Mega wkurzona. Pralka mi nawala. Dopiero co w lipcu spłacona:wściekła/y::wściekła/y: a w grudniu gwarancja wyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Otworzyłam pralkę a pranie suche:szok: Nastawiłam inny program i słysze że chodzi zobaczymy:baffled::baffled::baffled: Nie wiem czy jutro jechac na hipoterapie bo zimno jak nie wiem teraz -18 jest
D

czyli pralka wody nie pobiera?a moze waz od wody sie zagial?albo filtr zapchany?
sprawdz najpierw takie *******ki,a czy na pewno kran od wody odkrecony?nie zaszlo kamieniem?

Egzaminy zdane.
Z angielskiego na 5,ale ciężko było.
Baba kazała nam się nauczyć czego innego,a zrobiła z czego innego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ściągałam na chama i maxa.
Wżne,że się udało,a materiał i tak nadrobić muszę,bo tu nie da się mieć zaległości :no:.Na następnych testachznów by było ciężko.
Dziś pisaliśmy polski po 4 godzinach nowych tematów z matematyki.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Polski poszedł jak poszedł i w sumie podobno jak babka stwierdziła to minimum 4 ,ale mi odpowie jak sprawdzi z kluczem maturalnym..:tak:
Temat to Charakterystyka Wertera bohatera romantycznego na podstawie fragmentu z odwołaniem się do całości utworu lub Dziady cz.III fragment wielkiej improwizacji .
Przemiana Konrada ,jego losy i walka o niepodległą Polskę.
Pisałam o Werterze.
To tyle u mnie na dziś.
Reszta jutro ,bo jestem mega zmęczona.

kochana gratulacje i Ty scigalas????????????????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-p:-p:-p:-p:-p

Witam
A u nas z rana mała tragedia
Mąż wyszedł z Mają przed godz.7 żeby ją zawieść do przedszkola a samemu do pracy, dodam że na dworze -24st.C i posadził ją do samochodu a sam zaczął szyby skrobać, a wiadomo skoro auto na dworze stało to zimno w nim było jak na zewnątrz. Maja niczego nie rozumiejąc zdjęła sobie rękawiczki i nagle zaczęła piszczeć Jackowi w tym samochodzie że biedny nie wiedział co się stało, piszczała i płakała że zabrał ją do domu, rączki czerwone jak nie wiem co i lodowate. Teraz siedzi przy mnie z rączkami w rękawiczkach ale chyba ich sobie nie odmroziła bo pomalutku zaczynają się ocieplać:tak::tak::tak: Ot i zaraz będę po taxi dzwonić i ją zawiozę do przedszkola bo na pieszo to już się boję z nią iść

wspolczuje.wiem jak to jest.rece nagle szczyia.najlepiej wtedy szybko do chlodnej wody wsadzic to sie ogrzeja a tak ne beda bolalay.jak przy odmrozeniu.a zeby odmrozic to musialaby dlugo tak miec zdjete rekawiczki

hej laseczki
ja jaas bez ycia ostatnio- wchodze podczytuje, ale jakoś na pisanie weny brak:sorry2:
dziś znów ide rwać 2 zęby:baffled:
booooje sieeeeee:baffled:

wspolczuje:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja jutro na zdjecie szwow,jedna petelka mi ostatnio wylazla jak mylam zeby i nie wiem czy to byyl caly szew czy kawalek:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witam! Ja siedzę i adresuję koperty. Są pierwsze wpłaty:tak::tak::tak:więc mam powera:tak::tak::tak:
Zapisałam nas na turnus do Stobna na grudzień:tak: Jak się uda bedzie wcześniej bo jeszcze na liste rezerwowych nas wpisali. I otworzyli ośrodek rehabilitacji w fundacji ale zapisy tez na rok 2011 i tez jesteśmy na ten rok na liście rezerwowych.
Poza tym mróz nieziemski. Byłam w kościele -zmarzłam jak nic:baffled::baffled:
A. dalej w domu:sorry2::sorry2::sorry2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pralka działa. Podczytałam trochę ale zmykam na kąpiel bo normalnie mi zimno:-(

Pati gratulacje:-):-):-):-):-)
Malinka ja też chcę wróżbę-tylko bezdzietną na przyszły rok:-D:-D
Medeuska wspólczuję i podziwiam. Ja chyba nie dałabym wyrwać sobie dwóch zębów naraz:szok::szok::szok:
Anabuba pralka działa narazie:-)Wyszło na moje. Jak A. podłanczał syfon pod wannę to zrobił mi odpływ do syfonu bo wcześniej miałam do wanny. I mówię że pewnie wody nie wypompowuje do końca i dlatego nie pobiera tylko pauza się włącza. A on że nie że teraz lepiej bo pompuje wodę na dól a nie do góry. Poszukałam instrukcję i wyszło że wąż odpływowy musi być do góry 70-100cm. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam:baffled:
Anka Lali sobie radzi to dobrze-w przyszłości będzie łatwiej:-D:-D

Jutro jadę z rana do mopsu. Bedę afere kręcić. Zobaczymy najwyżej mnie zamkną:baffled:

wspolczuje:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja jutro na zdjecie szwow,jedna petelka mi ostatnio wylazla jak mylam zeby i nie wiem czy to byyl caly szew czy kawalek:baffled::baffled::baffled::baffled:
:baffled:

Witam! Ja siedzę i adresuję koperty. Są pierwsze wpłaty:tak::tak::tak:więc mam powera:tak::tak::tak:
Zapisałam nas na turnus do Stobna na grudzień:tak: Jak się uda bedzie wcześniej bo jeszcze na liste rezerwowych nas wpisali. I otworzyli ośrodek rehabilitacji w fundacji ale zapisy tez na rok 2011 i tez jesteśmy na ten rok na liście rezerwowych.

Medeuska wspólczuję i podziwiam. Ja chyba nie dałabym wyrwać sobie dwóch zębów naraz:szok::szok::szok:
Anabuba pralka działa narazie:-)Wyszło na moje. Jak A. podłanczał syfon pod wannę to zrobił mi odpływ do syfonu bo wcześniej miałam do wanny. I mówię że pewnie wody nie wypompowuje do końca i dlatego nie pobiera tylko pauza się włącza. A on że nie że teraz lepiej bo pompuje wodę na dól a nie do góry. Poszukałam instrukcję i wyszło że wąż odpływowy musi być do góry 70-100cm. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam:baffled:

Jutro jadę z rana do mopsu. Bedę afere kręcić. Zobaczymy najwyżej mnie zamkną:baffled:
powodzenia:tak:

no dwa na raz, dwa razy, 4 zeby w ciagyu tygodnia, jedna strona sie nie zagoiła a juz drugą wielgachną dziurę po 2 zebach mam:baffled: i nie umie jeśc teraz- bo środkiem tez ciulato, bo i tak leci jedzenie do dziur i boje sie ze jakies zakażenie mi sie wda:baffled:

ide spac, bo nadrabiałam na amkniętym wątku z październikówek chyba z 30 stron i jaks ie rozpisałam tooooo:szok:

kręgosup wyasiada:tak::-D dobranoc

Mamita racja.waz odpywowy musi byc do gory i nie moze byc zgeity za bardzo:tak::tak::tak::tak::tak:

:
no dwa na raz, dwa razy, 4 zeby w ciagyu tygodnia, jedna strona sie nie zagoiła a juz drugą wielgachną dziurę po 2 zebach mam:baffled: i nie umie jeśc teraz- bo środkiem tez ciulato, bo i tak leci jedzenie do dziur i boje sie ze jakies zakażenie mi sie wda:baffled:

ide spac, bo nadrabiałam na amkniętym wątku z październikówek chyba z 30 stron i jaks ie rozpisałam tooooo:szok:

mi by sie taki dowyk od jedzienia przydal:-D:-D:-D:-D
a ja przez ten tydzien nie bralam swoich lekow na nogi i dzis caly dzien mnie bola.zostalo mi are tabletek a znim zaczna dzialac to sie zejdzie:-:)-:)-:)-(
mysle ze mam jakies prblemy z krazeniem czy z zylami bo starsznie latwo robia mi sie siniaki ,nie to co kiedys.musze sie zapisac do lekarza jak najszybciej

no przyznaje sie ze zupa byla za slona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mnie tez glowa boli ale to od tego mdlenia i do niewyspania ale musialam w koncu zajrzec.trcohe mi sie zeszlo z nadrabianiem.teraz otowrzylam drugie okno i do rowu wlazlam:-D:-D:-D:-D
a mnie zaczela bolec wieczorkie chyba po winie:baffled:

no super ze sa wplaty!!! to zawsze napedza mamuski.To nagroda dla mamy za wysilek Wtedy rosna skrzydla!!!
Krec aferke kochana zawsze cos mozna krzykiem zalatwic, ale mam nadzieje ze az tak nie bedzie;-)
:baffled:

powodzenia:tak:

no to pieknie 30 stron, miala co czytac:szok::szok:
Dobranoc

A ja oferty na Chorwacje przegladalam:sorry2:
Aga zaczela o wakacjach to sie trzeba powoli uwijac

reklama
Do góry