reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja przed chwila zagnalam dzieciaki do sprzatania bo juz nie bylo gdzie chodzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Masakra jakas-jeszcze nigdy nie mialam takiego sajgonu w chacie:szok::-D:-D:-DA ile bylo przy tym ryku i krzykow:no:Ale bylam twarda i powiedzialam ze dopoki nie posprzataja to nie dostana picia:-);-)
no twarda sztuka z Ciebie :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja też pisałąm prze chwilką z Patrysią :tak::tak::tak::tak::tak: pisała że czuje się świetnie,mała ładnie ssie cycusia i ze są szczęśliwi :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: super
ciesze się razem z nimi :-):-):-):-):-):-)

reklama
hej, właśnie rzuciło mi się w oczy że Pati urodziła:tak::tak::tak:super, ze już ma dzidzię przy sobie:tak::tak::tak::tak:i do tego będą teraz podwójne urodzinki:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:ale z tego co pamiętam to Sewi też miał być lutowy :-pwięc to już taka rodzinna tradycja:-D:-D:-D:-D

AGNES nie no bawie sie z nia Az taka wyrodna nie jestem hihihih Ale czuje ze za malo czasu jej poswiecam :-( No ale od dzis juz to zmieniam :-)
Pobawilam sie z nia I G jak widzial jak sie bawimy i smiejemy to tez podchodzil i sie bawil z nami :-)

Kurcze wiecie co Oliwka bawila sie kolo stolu u mojej mamy w pokoju I nagle ryk Oliwka uderzyla glowka (czolo)w ostry kant nogi od stolu Ale mowie wam cod ze sobie glowki nie rozwalila :-(
Placz byl straszny Lod nic nie pomogl Oliwka zasnela z tego placzu :-(

Siniak na czole az wystaje tzn odstaje od czola Mowie wam zal na nia patrzec :-(

Juc sie zaczyna przez sen wiercic Kurcze boimy sie zeby aby nic gorszego z tego nie wyszlo Jakies wymioty Bol glowy itp

Ostatnia edycja:
MEDEUSKA no to szkoda ze nie uda sie zaoszczedzic kasy
MARTA no to jestem ciekawa czy plemniki M zareaguja na szantaz o rozwodzie:-D

Jeszcze raz serdecznie gratulacje dla Patrysi Kurcze trzeba byc zdolnym abu w taka fajna date urodzic 2 dziecko:-D

MALINKA hmmm za rok powiadasz To za jakies 3 miesiace zachodze w ciaze:-D

Ide na barwy szczescia ale jeszcze zajze:tak:

Ja zmykam robic kolacyjke:tak::tak::tak:Zagadalam sie z M na skype i nawet nie sadzilam ze juz ta godzina jest :szok::szok::szok:

DOROTA
Dobrze ze nie rozciela sobie glowki:tak:Ale bidulka juz sobie wyobrazam jak musiala plakac:no:
Ucaluj Ja:-)

DOWIKLA no cale szczescie ze sobie tej glowki nie rozciela
Placz byl straszny A moja mama nie moze sobie tego podarowac ze patrzala na nia i takie cos :-(No ale same wiecie jak czasem ciezko upilnowac dziecko :-(

Narazie spi sobie Mam nadzieje ze bedzie ok

a co mi wywróżysz?:-p

Pisałam sms z życzeniami do Pati:tak::tak: ciągle miała gości i wogóle jeszcze dzisiaj nie spała:no:

a mnie boli cała szczena:dry: ale znów 2 zeby wyrwane

no i kicha- dowiedziałam się że jednak bede musiala wywalić 6 tys na zeby, bo w tym drygim gabinecie to nie są korony pełnoceramiczne tylko na metalu i z drugiej strony(od podniebienia) widac metal:baffled:

więc nici z zaoszczedzonego tysiaka:-D

Medeuska ja mam takie dwie korony z przodu z metalem z drugiej strony ale tylko do polowy jest ten metal i musze ci powiedziec ze bardzo zadowolona jestem z tych koron i nic nie widac metalu to by musial ci ktos nie wiem jak w buzie zagladac zeby to zobaczyc:tak::tak::tak:

Gratulacje dla Ptrysie wkoncu sie dziewczyna doczekala
Super ze dzieciaczki maja w tym samym dniu urodzinki:tak::tak::tak:

Dorota dobrze ze Oliwka sobie glowy nie rozciela bedactwo mam nadzieje ze przespi spokojnie noc

No to teraz sie witam
Dzis znow caly dzien poza domem :tak::tak:
A teraz musze spadac na Skype bo jestem umowiona z rodzicami bo szukamy domku na wczasy nad morzem i musi nam sie wszystkim podobac dowiedzialam sie tez ze moj brat z rodzina tez z nami jedzie z czego sie ciesze czym nas wiecej tym lepiej:tak::tak::tak:;-);-);-)

A i mam pytanko mierzylam Emily przed chwila temperature i miala najpierw tylko 35,9C a potem 36,1C nie wiem czy musze sie martwic tak niska temperatura u dziecka???

Ostatnia edycja:
witam wieczornie
miala wczoraj wpasc wieczorem ale sie nie dalo:-(
juz sie wykapaalm i mialam zasiasc a tu mala ostro zwymiotowala.mycie przebieranie i inne cuda.nie mowiac o poscieli i dywanie ktore najbardziej uceirpialy.a przez caly dzien mala puszczala strasznie baki,gorzej niz staru chlop:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no i jak ja przebralam poszlam spac.obudzilam sie po 3 i wstalam Weronike nakrryc.macam ja a ona sie osbrala az po pas:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i znowu przebieranie itd itd.fetor niesamowity.....
ona usnela ja nie.zaczelo mnie mdlic wiec restze ncy przespalam na sofie na siedzaco a raczej probujac spac ju znie liczac jezdzenia w kiszkach:wściekła/y:
piotrka tez pomulilo.poszedl na autobus i nie dosc ze zle sie czul to jeszcze autobusnie dojechal.w koncu nie pojechal do pracu tylko zglosil urlop na zadanie.

ja caly dzien czulam sie niebardzo a musialam ten balagan ogarnac.teraz ju lepiej ale nie konca jak trzeba:no::no::no::no:
Paulinie na szczescie nic nie jestpoza katarem
ale w szkole dzis nie byla i jutro tez nie idzie,auta zanjomym pozamarzaly.w nocy bylo -24 teraz jest -22.
w dzien piekne slonce ale w cieniu -15.brrrrrrrrr

Weronice tez juz przeszlo,chociaz dzis caly dzien na kleiku glownie,ale odzyskala humor i kolorki

ja jutro na zdjecie szwow lece,dupsko mi wymrozi:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

to teraz ide trpche poczytac

reklama
dorota dobrze że głowka nie rozcieta,oj gdybys Ty wiedziała ile moja Oliwka miała porozcinana głowę,to podbite oko,jakies pół roku temu niesamowicie zawsze w coś wpadała,masakra jakas w tedy była.ale już wyrosła z tego.

nic jje nie będzie.
bidulka :tak::tak::tak::tak:

Oliwka wykapana,własnie wpełzła do łozka,oby szybko usnęła.:tak::tak::tak:

Do góry