reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Poczytam was i odpisze w ratach ANACONDA no to sie z rana niezle musieliscie wystraszyc ANKA Ty nie chcialabys wieziec ile ja sie z moja bawie :-( Gwarantuje ci ze ty sie bawisz z Lala wiecej.No a chlopy to czasem musza sobie wypic KERNA fajnie ze M zostal jeszcze 1 dzien O ktorej jedzie?Tez w nocy? MEDEUSKA i jak u dentysty bylo? ZDROWKA dla chorowitkow PATRYSIA gratulacje Czy ja dobrze rozumiem ze jej synek Sewek tez sie urodzil dzisiaj?Czyli rodzenstwo bedzie mialo w ten sam dzien urodzinki???? G idzie teraz do sklepu po pampersy i na poczte bo jakies awizo dostalam Idzie mi je odebrac

Ostatnia edycja:
reklama
No to juz doczytalam ze PATRYSIA wyliczyla i urodzila oboje dzieci w tym samym dniu :-) SUPER MALENKA i ja poprosze o wrozbe :-) 3 mam kciuki aby szefowa dala ci tyle kasy ile zarobilas I aby udalo ci sie z ta zmiana .Bardzo dobrze ze chcesz wiecej byc ze swoja rodzina Bo to w koncu ona najwazniejsza :-) MARTA kurcze szkoda ze nie udalo sie z tym kursem Ale 3 mam kciuki za nianie ANKA ja uwielbiam tez chodzic w szlafroku tylko ze ja lubie sie wczesnie wykapac i wieczorem sobie polazic

Ale super ,tym bardziej ,ze dziś i Sewka urodziny,normalnie świetnie sie złożyło!!!!:-D:-D

Malinka to super by było,po1)jak ci kaskę odda ,a po
2),ze dostałabys lepszą fuche z wiekszą ilościa wolnego ,a róznica w kasie jak za wone weekendy wychodzi nieduża w sumie.
Malinka sprawdzian twego wrózbiarstwa:-D czy ciocia madziula będzie miała kiedyś 3 dzidziusia???:-D

A ja sobie poprasowałam ,czego nie cierpię i nie znoszę ,gulasz wesoło pyrkocze,a mi sie z lekka nudzi ,wiecie co?mam dość siedzenia w domu ,albo dziś mam mini depreche:-(
tak będzie miała ciocia madzia 3 dzidziusia córeczke a co??????????:-D:-D

No więc Martusiu będziesz miała niedługo 3 dzidzie i nie wiem czy cię pocieszę czy zmartwię ale będzie 3 chłopak:-D:-D
Dorotko a jaką chcesz wróżbę????????????no syna ci wróżę za rok a co?????:-D:-D:-D
My po obiadku rybkę mieliśmy:tak: Antoszka nie chce na drugą drzemkę:baffled:a marudny że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Babcia z występów u Juliny zadowolona tylko z tego wszystkiego aparatu zapomniałysmy:confused:

Aha ,ja trochę zakręcona jestem Anka ,jakoś dla mnie to za bardzo wyrwane z kontekstu było:-D:-D

Malinka, a toś sie postarała z tą wrózbą:-p
a ja miałam dziś kaszę gryczaną z gulaszem i warzywka z patelni za suróweczke,mówie wam pychotka:tak:

Choruje na serial pólnoc-południe z torrentów juz mi sie 2 tygodnie ściąga i 20 procent dopiero przekroczył,postanowiłam spróbowaćz chomika ,ale tam za 3 odcinki musiałabym z 5 złotych zapacić,chociaz sprawdzę sobie ile ma najwiekszy możliwy dodatkowy transfer i za ile on ,to moze zaszaleję,a moze któraś z was gdzie go znajde ,skad go ściagne???

Hejka,mój mężulek zasnął więc kożystam i wpadłam.

Marta,no fuck,cholera jasna.Szkoda,no szkoda.

No Pati w końcu się doczekała nieboraczka.Ale maleńka ta maleńka,oby zdrowa to reszte sobie zrkompensuje i nadrobi.

Malinka zdrówka dla smarkacza i trzymam kciuki żeby dobrze franca obliczyła,jesli juz ma się mylić,to na Twoją kożyść!!!
No i tak,jeszcze w starym roku prosiłam o wróżby noworoczne i nic nie dostałam:-(.A widzę teraz pełną parą działasz,a ja ostatnia albo i wcale.

A jak w sobotę z nią pisałam to jej zyczyłam właśnie tego żeby urodziła w urodziny Sewka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmówcie mi prorok:-D:-D:-D
No proszę-WRÓŻKA to juz za mało:-D

Dorotko Dobrze,że w końcu do niego trafiłaś,ale jak na moje to powienien Cię przebadac:baffled:

A my niedawno wróciliśmy z zmiasta.Małej trzeba bylo kupić nowe kozaczki,bo tamte zaczęły przemakac. Na szczęście to inicjatywa Tesciowej:-)
Przemarzłam na kość.

No więc Martusiu będziesz miała niedługo 3 dzidzie i nie wiem czy cię pocieszę czy zmartwię ale będzie 3 chłopak:-D:-D
Dorotko a jaką chcesz wróżbę????????????no syna ci wróżę za rok a co?????:-D:-D:-D
No M i ja się uśmialiśmy;-):tak::-D:-D.Aby zdrowe było a tak śmiechem żartem to kumpela z regionalnego 12-go urodziła 3 syna.Ja swojemu powiedziałam że jak będzie 3 syn to rozwód:-p:tak::-D:-D.W mojej rodzinie był przypadek,że wujek mial 4 synów z 1 żoną (zmarła) i hajtnął się z ciotką co miała z 1 i 2 mężem po synie i córce i jak była 5 raz w ciąży to powiedział,że jak 5 syn to rozwód i córka mu się urodziła :tak::-D:-D:-D.
M włączył karaoke,śpiewał i do tańca mnie porwał.:baffled::szok::tak::-D:-D.
Lunka a to tylko inicjatywa czy też sponsoring kozaczków przez babcię:dry::confused::-p;-)?

My po obiadku rybkę mieliśmy:tak: Antoszka nie chce na drugą drzemkę:baffled:a marudny że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Babcia z występów u Juliny zadowolona tylko z tego wszystkiego aparatu zapomniałysmy:confused:
a co mi wywróżysz?:-p

Pisałam sms z życzeniami do Pati:tak::tak: ciągle miała gości i wogóle jeszcze dzisiaj nie spała:no:

a mnie boli cała szczena:dry: ale znów 2 zeby wyrwane

no i kicha- dowiedziałam się że jednak bede musiala wywalić 6 tys na zeby, bo w tym drygim gabinecie to nie są korony pełnoceramiczne tylko na metalu i z drugiej strony(od podniebienia) widac metal:baffled:

więc nici z zaoszczedzonego tysiaka:-D

Ja przed chwila zagnalam dzieciaki do sprzatania bo juz nie bylo gdzie chodzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Masakra jakas-jeszcze nigdy nie mialam takiego sajgonu w chacie:szok::-D:-D:-DA ile bylo przy tym ryku i krzykow:no:Ale bylam twarda i powiedzialam ze dopoki nie posprzataja to nie dostana picia:-);-)

reklama

Agnes a tak wyglądał nasz chomik.
Na tych 3 fotkach pokazane jest jak wchodzi Klaudii za sweter a wychodzi rekawem,ale tgo już nie widać,dopiro jak na reku jej siedzi.:-):-)

fajnutki,mój jest o wiele wiele mniejszy:tak::tak::tak::tak:

Witam
A u nas z rana mała tragedia
Mąż wyszedł z Mają przed godz.7 żeby ją zawieść do przedszkola a samemu do pracy, dodam że na dworze -24st.C i posadził ją do samochodu a sam zaczął szyby skrobać, a wiadomo skoro auto na dworze stało to zimno w nim było jak na zewnątrz. Maja niczego nie rozumiejąc zdjęła sobie rękawiczki i nagle zaczęła piszczeć Jackowi w tym samochodzie że biedny nie wiedział co się stało, piszczała i płakała że zabrał ją do domu, rączki czerwone jak nie wiem co i lodowate. Teraz siedzi przy mnie z rączkami w rękawiczkach ale chyba ich sobie nie odmroziła bo pomalutku zaczynają się ocieplać:tak::tak::tak: Ot i zaraz będę po taxi dzwonić i ją zawiozę do przedszkola bo na pieszo to już się boję z nią iść

oj bidulka musiała się przerazić ale i mam nadzieję ze rączki nie odmrozone :tak::tak::tak::tak:

Witam,

ja przelotem,

za oknem -22 :baffled:

Dzieci jakies nerwowe, ja niewyspana :dry:

Pozdrowionka mamuśki.

dziś u mnie było na szczęscie mniej bo rano -16C a popołudniu -11C :tak::tak::tak::tak::tak:

hej laseczki
ja jaas bez ycia ostatnio- wchodze podczytuje, ale jakoś na pisanie weny brak:sorry2:
dziś znów ide rwać 2 zęby:baffled:
booooje sieeeeee:baffled:

trzymam kciuki aby nie bolało :tak::tak::tak::tak:

czesc

No i odtarlam
Wczesniej buszowalam na nk
Wczoraj miala elegancki dzionek nigdzie sie nie wybieralam lezalam caly dzien przed tv
W sobote poszlam spac o 2 wiec w niedziele wstalismy kolo 11:-D
Zrobilam sniadanko i nastawilam na rosolek
Moj slaby wiec nie bylo mowy o jakims wyjsciu.Ale szczerze mi sie nie chcialo
PO obiedzie walnelam sobie kapiel w wannie a moj zajmowal sie Laura
Wczoraj poszlismy spac o 21:40:szok:
Dzis wstalam o 9:30:szok:A Laura 10:10:szok:co za szalenstwo:-D

a teraz ide nadrobic

zazdroszczę Ci takich obódek o takich godzinach :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

......u nas -20:szok: kozy w nosie zamarzają....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D kozy w nosie zamarzają :-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Patrysia urodziła wiecie :confused: :tak::tak::tak:

no juz wiemy.super :tak::tak::tak::tak::tak: Gratulacje Pati :-):-):-):-)

Dzisaj o 5 rano :tak: 56 cm 2,690 kg :tak: Poszło szybko i bez szycia :-) No i dzisaj urodziny Sewka :-D:tak:

ale sobie super datę wybrała w jednym dniu urodziny dwójki dzieciaczków reelacja :tak::tak::tak::tak::tak:

Sewciu sto lat.Buziaki :-):-):-):-):-):-):-)

No i ponoć nieźle im idzie cycolenie :tak:
no to super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: i tak trzymać,niech malutka dużo je i ładnie przybiera na wadze bo chudziutka się urodziła a długa :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A jak w sobotę z nią pisałam to jej zyczyłam właśnie tego żeby urodziła w urodziny Sewka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dówcie mi prorok:-D:-D:-D

Proroku Ty :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

?Ja też odpadam :sorry2: PaPa :tak:

Proroku Malinko, a mi co wywróżysz ;-):-)

malinka prproku a mi co wywróżysz????? :-):-):-):-):-):-)

ANKA Ty nie chcialabys wieziec ile ja sie z moja bawie :-( Gwarantuje ci ze ty sie bawisz z Lala wiecej.

a dlaczego się nie bawisz z Oliwką?????? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

jakbyś się z nią trochę pobawiła,zajęła to ona moze nie byłaby taka marudna :tak::tak::tak::tak:
niektóre zabawy trzeba pokazac dziecku a jak się zainteresuje to poten dziecko bawi się samo a tak to kombinuje i marudzi :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry