reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wysłałam Patrysi eska z życzeniami ,a wiecie właściwie co urodziła,wrózoną córeczkę,czy moze niespodziankę chłopczyka??:-D
gdzie poznikałyście???:szok::baffled::oo:

reklama
MH a ja ci wróżę jedno twoje dziewczyny za 2 m-ce dadzą ci moc rzespanych nocy:-D:-D:-D
moje dziecię spało 40 minut:baffled:oj będzie marudny do tego kupy cuchnące i znów ząb wychodzi:cool2:

Dziękuję bardzo, oby się spełniło :tak:

Aniu ja od 1 lutego jak wszystko wypalli to za te 600 zł bede miała wszystkie weekendy wolne:tak::tak::tak:

To by było super :tak:

Aniu ja od 1 lutego jak wszystko wypalli to za te 600 zł bede miała wszystkie weekendy wolne:tak::tak::tak:
No to oby sie udalo:tak::tak::tak::tak:

ANKA
Tez bym sobie pochodzila w szlafroku do tej godziny,oj tak:tak::tak::tak::tak:

Ja sobie powiesilam pranie,obralam ziemniaczki,zupa na jutro wstawiona:tak::tak::tak::tak:
Dziewczynki pospaly jakies 15 minut wiec jest zajefajnie:-):tak:
Jak jutro rano Kacper je obudzi to Mu uszy poobrywam hehe;-):-D:-D:-D

Kruszynka, drugi poród to i nie było ciężko.:tak:
PATI GRATULACJE!!!

U nas -22.:baffled: Nie puściłam starszyzny do szkoły.:no: I u mnie domowe przedszkole.:-)
no to masz w domku wesolo:tak:
No to oby sie udalo:tak::tak::tak::tak:

ANKA
Tez bym sobie pochodzila w szlafroku do tej godziny,oj tak:tak::tak::tak::tak:

Ja sobie powiesilam pranie,obralam ziemniaczki,zupa na jutro wstawiona:tak::tak::tak::tak:
Dziewczynki pospaly jakies 15 minut wiec jest zajefajnie:-):tak:
Jak jutro rano Kacper je obudzi to Mu uszy poobrywam hehe;-):-D:-D:-D

ja dosc czesto chodze dlugo w szlafroku bo uwielbiam to:-D:-D
Oby jutro Kacper byl bardziej zmeczony, spiacy i zrobil pobudke dopiero o 9:30:sorry2:

Madziula ja przy garach stalam:-D

A ja mialam jechac na miasto ale zadzwonilam do mojego i powiedzial ze jedzie na obiadek.Wiec szybko utluklam schaboszczaki i wstawilam zmiemniaki.
Wlecial zjadl i pojechl dalej
Takim sposobem jestesmy juz po dwuch daniach
Zaraz sie ubieramy i wyhcodzimy po prezencik i na kawke:-)
Laura bedzie miala sie z kim pobawic i mam ogromna nadzieje ze dziewczyny nie beda walczyly o jedna zabawke:-D

Milego popoludnia

Anka chyba o Dowiklę ci chodziło:-D
Ja Ksawka mam już w domu,Klaudia na 16 ściagnie zaraz za nia m i wszyscy będą w domu,a mnie coś sennosć morzy i w ogóle coś czuje@ mi sie szykuje:wściekła/y:

Patrysia urodziła wiecie :confused: :tak::tak::tak:
Dzisaj o 5 rano :tak: 56 cm 2,690 kg :tak: Poszło szybko i bez szycia :-) No i dzisaj urodziny Sewka :-D:tak:
Gratulacje dla dumnej mamy i dla Sewcia lepszego prezentu urodzinowego być nie mogło:tak::-):-).Ale długa kruszynka:tak::-).
A jak w sobotę z nią pisałam to jej zyczyłam właśnie tego żeby urodziła w urodziny Sewka:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dówcie mi prorok:-D:-D:-D

Malinka sprawdzian twego wrózbiarstwa:-D czy ciocia madziula będzie miała kiedyś 3 dzidziusia???:-D
Ja z tym samym pytaniem;-):tak:.
Julu się pospał,wcześniej zrobiliśmy próbę taneczną przed piątkową zabawą choinkową;-):tak::-D:-D.

Hej ja narazie tak w skrocie Wyszlismy z domu o 7 wrocilismy ciut po 12 .Myslalam ze bedzie gorzej ale Oliwce -16 nie straszne Oliwka byla bardzo grzeczna .Grzecznie siedziala w wozku nawet smoczka nie potrzebowala ihihi. W szpitalu na szczescie szybko bo za 1 razem udalo sie pobrac krew. Pozniej gadalam z inna babka o wynikach I mam dzwonic w nastepnym tygodniu kolo czwartku i zapytac sie jak badania wygladaja. Pozniej pojechalismy bo po drodze nam bylo Ogrzalismy sie w mc donaldsie na cherbatce Oliwa sie troche drzemnela Ale sapa tylko klo 40 minut Wiec moze usnie dzis wczesniej. Pozniej bylam u gina Ale nie badal mnie tylko przepisal mi tabletki 3 st doustnie ja mam wziasc i 3 szt Maz ma wziasc plus ja jeszcze 1 tabletka dopochwowo Pozniej was poczytam

reklama
gdzie poznikałyście???:szok::baffled::oo:

Anka chyba o Dowiklę ci chodziło:-D
Ja Ksawka mam już w domu,Klaudia na 16 ściagnie zaraz za nia m i wszyscy będą w domu,a mnie coś sennosć morzy i w ogóle coś czuje@ mi sie szykuje:wściekła/y:
nie kochana o Ciebie:tak:
Hej ja narazie tak w skrocie Wyszlismy z domu o 7 wrocilismy ciut po 12 .Myslalam ze bedzie gorzej ale Oliwce -16 nie straszne Oliwka byla bardzo grzeczna .Grzecznie siedziala w wozku nawet smoczka nie potrzebowala ihihi. W szpitalu na szczescie szybko bo za 1 razem udalo sie pobrac krew. Pozniej gadalam z inna babka o wynikach I mam dzwonic w nastepnym tygodniu kolo czwartku i zapytac sie jak badania wygladaja. Pozniej pojechalismy bo po drodze nam bylo Ogrzalismy sie w mc donaldsie na cherbatce Oliwa sie troche drzemnela Ale sapa tylko klo 40 minut Wiec moze usnie dzis wczesniej. Pozniej bylam u gina Ale nie badal mnie tylko przepisal mi tabletki 3 st doustnie ja mam wziasc i 3 szt Maz ma wziasc plus ja jeszcze 1 tabletka dopochwowo Pozniej was poczytam

fajnie ze mimo mrozu wyprawa do szpitala sie udala.Trzymam kciuki za wyniki a no i super ze bylas u gina a widze ze i Twoj sie na kuracje zalapal

My wlasnie wychodzimy
ale nim wylaczylam kompa musial wejsc na bb:-D
papa

Do góry