reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to pieknie:tak::tak::tak:
I mala niezle podrosla-super
Wiedziala do kiedy ma poczekac zeby mieli wspolne imprezki;-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SEWKA
no super podrosla:tak:
Teraz wspolna bibka:-D
Ja dloaczam sie do zyczonek
No to super
Teraz niech szybciutko wyjda do domku i niech nam zdaje cala relacje:tak::tak::tak:
oj takkkk
fotki fotki:tak::tak:
MH nie nie wiemy tzn juz wiemy a kiedy???dziś???a dziś jej sewi nie ma przypadkiem urodzin?zaraz sprawdze w ściądze:tak:
a do mnie zadzwoniła szefowa co do kasy od niej to mamy do pogadania bo faktycznie cos jej wyszło ze za mało mi dała:confused:ciekawe ile za mało wg niej:baffled:a od 1 lutego jak dobrze pójdzie przeniesie mnie na przychodnie na pomorzany była bym tam sama od 18 do..az zrobie tzn 2-3 godzinki i weekendy wolne:tak:kasa mniejsza bo 600zł ale ja juz jej dawno mówiłam że mi zależy na choćby 2 wolnych weekendach w m-cu a tu pracowałbym dużo mniej bo jeden weekend to 24 godziny pracy no i kasa mniejsza niby ale spokojniej i duzo mniej pracy no i te weekendy dla moich kochanych:tak::tak::tak:

no to fajnie ze wkoncu sie szefowa odezwala:tak:sama jestem ciekaw ile Ci doplaci.A z ta zmiana to fajnie ze bedziesz miala 2weekendy wolne:tak: wiecej czasu spedzisz z rodzina:-)

MH a ja ci wróżę jedno twoje dziewczyny za 2 m-ce dadzą ci moc rzespanych nocy:-D:-D:-D
moje dziecię spało 40 minut:baffled:oj będzie marudny do tego kupy cuchnące i znów ząb wychodzi:cool2:

Tak jest;-):-D:-D:-D:-D
Ja niedlugo zmykam bo powoli nie poznaje swojego mieszkania:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-Dsajgon:-D
?Ja też odpadam :sorry2: PaPa :tak:

Proroku Malinko, a mi co wywróżysz ;-):-)
papa
No to do pozniej laseczki:-)
milego popoludnia
MH a ja ci wróżę jedno twoje dziewczyny za 2 m-ce dadzą ci moc rzespanych nocy:-D:-D:-D
moje dziecię spało 40 minut:baffled:oj będzie marudny do tego kupy cuchnące i znów ząb wychodzi:cool2:
:-D:-Dale extra wrozba:-D
upssss MH nieprzespane noce a Ty teraz zabkowanie:-D

Ja uciekam bo musze rosolek odgrzac i szykowac sie na miasto bo na 16 jade do kolezanki na kawke a miala urodzinki wiec jakis prezencki musze kupic:sorry2:
Dodam ze jeszcze w szlafroku chodze:-p

reklama
Patrysia urodziła wiecie :confused: :tak::tak::tak:

Ale super ,tym bardziej ,ze dziś i Sewka urodziny,normalnie świetnie sie złożyło!!!!:-D:-D
MH nie nie wiemy tzn juz wiemy a kiedy???dziś???a dziś jej sewi nie ma przypadkiem urodzin?zaraz sprawdze w ściądze:tak:
a do mnie zadzwoniła szefowa co do kasy od niej to mamy do pogadania bo faktycznie cos jej wyszło ze za mało mi dała:confused:ciekawe ile za mało wg niej:baffled:a od 1 lutego jak dobrze pójdzie przeniesie mnie na przychodnie na pomorzany była bym tam sama od 18 do..az zrobie tzn 2-3 godzinki i weekendy wolne:tak:kasa mniejsza bo 600zł ale ja juz jej dawno mówiłam że mi zależy na choćby 2 wolnych weekendach w m-cu a tu pracowałbym dużo mniej bo jeden weekend to 24 godziny pracy no i kasa mniejsza niby ale spokojniej i duzo mniej pracy no i te weekendy dla moich kochanych:tak::tak::tak:
Malinka to super by było,po1)jak ci kaskę odda ,a po
2),ze dostałabys lepszą fuche z wiekszą ilościa wolnego ,a róznica w kasie jak za wone weekendy wychodzi nieduża w sumie.
Malinka sprawdzian twego wrózbiarstwa:-D czy ciocia madziula będzie miała kiedyś 3 dzidziusia???:-D

A ja sobie poprasowałam ,czego nie cierpię i nie znoszę ,gulasz wesoło pyrkocze,a mi sie z lekka nudzi ,wiecie co?mam dość siedzenia w domu ,albo dziś mam mini depreche:-(

Do góry