reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Częstujcie się proszę.

Zapraszam do siebie na pewno wystarczy.
Z kilograma ryby wyszło 68 sztuk.:tak::-):-)
Z czego 8 zjadłam na równego rachunku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Karkówka w ketchupie też wyszła pyszna.:tak::-):-)

Witam sie rano:-)
Mlody juz w szkole-na szczescie ostatni dzien i teraz 12 dni wolnego :tak::tak::tak::tak:Dziewczynki sie bawia:-)
Wstalysmy jakos kolo 10,pozniej sniadanko zjadlysmy i poszalm sobie umyc glowe:tak::tak::tak:Mlode wziely chusteczki pampersa i szorowaly mi nimi kabine,mowiac przy tym ze myja zeby byla czysta i ze nie mam jej dotykac:szok::-D:-D:-D
U nas niby jest w miare cieplo ala jakos wieje ,wiec pojdziemy tylko po Dominika do szkoly:tak::tak::tak:

witam :-) melduje zyje jutro i pojutrze ide do pracy a nie powiedzialm gdzie pracuje :zawstydzona/y: w Leklerku na kasie :tak: i na razie jest dobrze Nie dam rady nadrobic i przeczytac tzle postow :-:)zawstydzona/y: tak to jest jak sie dlugo nie zaglda :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:switeta skromne bo nie mamy kasy jeszcze mieliđmy dodatkowy wydatek i zapozyczylismz sie musielismy kupic nowz akumulator bo przyszly mrozy i padl :wściekła/y:zresyta ja pracuje w Wigilie do 17 takze jak wroce to cos wzkombinuje :-(

no dorota na zakupach, i po zakupach:wściekła/y: Okazało się że po sklepach to jest gówniany wybór 5szt na krzyż....no i trzeba mieć więcej gotówki. A ja już sięnapaliłam że będę mieć go na święta:confused2: a tak to jednak bez wypieków.Ale obejdzie się:sorry:
A my w mrozy wyciągamy akumulator i po problemie!!

Witam dziołchy

Jak czytam o tych wszystkich smakołykach to mam ślinotok
Medeuska iler jedzenia na świeta robibie -szok:szok::szok::szok:ale za to jakie pyszne:tak:

AS piękne ozdoby ,a Kuby sen na piance własnorećznie ułożonej ,bo to puzzle jakieś -bomba:-D

Anabubka ,sadysta jak sie nie pastwi nad zębem to nad portfelem,ale wiadomo co własne to własne:tak:

Dowikla ,Ksawkowi już wypadł pierwszy mleczak równo w 6 urodziny ,był taki szczęśliwy ,ze popłakałam sie ze wzruszenia ,no dumny i blady,wrózka mu 3 złote przyniosła,do tej pory tych pieniżążków pilnuje:tak:

Beata ,ale ty masz szczęscie kobieto ,mowisz nie ma jazdy,bez mocnych wrazeń:-D:-D

Kerna dobrze ,ze wyhaczyliście o tego lekarza,przynajmniej dojdzie do zdrowia szybko i bez komplikacji:tak:

Malinka ,dobrze ,ze te nasze starszaki nadają suie juz zeby do sklepu latać:tak:

Ja narobiłam krokietów z całego farszu,stwierdziłam ,ze pierogi to sie w miarę często je ,a domowe krokiety to pyszota,takie wielkie krokieciska mi wyszły z całych 3 kilo kapusty:-)

Dziś juz wiecej nie będe gotowała tylko karkówke upiekę:tak: i dosprzatam co trzeba:tak:

Jutro muszę z moimi iść do lekarza ,Ksawier jeszcze kaszle ,a Klaudia zaczęła razem z nim:wściekła/y:

Witam Wczoraj mielismy znowu gości, potem trochę sprzatałam i hipoterapia. Jeszcze tylko okno w kuchni mi zostało, choinka ubrana-potem wkleje fotkę bo baterie w aparacie wysiadły:-(
Pojedziemy dzisiaj do MAmy na sanki. Ona mieszka obok lasku a tam w ogóle wiatru nie ma więc Zuza sobie poszaleje:-)

Witam,

Moja Niki wczoraj wieczorem tylko raz zakwiliła :tak:
Ale zato poźniej w nocy dala popalic :eek:

Czyżby dodatkowy prezent się szykował :-p

Moje dzieci od rana marudne :eek:

W prognozie zapowiadali -3 a jest -10 :wściekła/y:

Prezent dla M nie przyszedł, a Helenka chodzi i ciągle coś rozwala :wściekła/y:

Mam ochotę krzyczeć...
U nas też był mróz rano a teraz jest 0:szok::tak:

Tak mój syn spał wczorajszej nocy.
Jako prezent pod choinką :-D:-D:-D
Czeka za Gwiazdorem :-)

Kerna dobrze że lekarz wykrył że to ucho bo to chyba ciężko stwierdzić.;-)Zdrówka:-)My piekarnik też mieliśmy kupić do świąt ale nie ma kiedy jechać:zawstydzona/y:Ale do Sylwka może się uda;-)

Moja Klaudia poszła do szkoy na wigilie, ma dzis do odebrania klasowego chomika na tydzień:szok: z rana juz nakrzyczałam na nia ,rany 10 latka potrafi doprowadzic mnie do szału,a wszystko przez fochy jaka to ona jest biedna ,ze musi zmywarke rozpakować:szok: leń do kweadratu,a ja macocha zła:wściekła/y: ale po burze troche chyba załapała ,zeprzegięła i juz była milusia:tak:
U nas -3 i drobny śnieg mocno sypie:szok:

reklama
As zapomniałam! Kurcze jakbym zobaczyła mojego bejbe pod choinką to niestety.....ale musiałabym go obudzic:no: nie wytrzymałabym ani chwilki, żeby go nie wyściskać, wyciumać i poprzytulać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D przeurocze!!!!:tak:
MAdziula chomika:szok::szok::szok: czyli będziecie mieć gościa na święta!:-)

Do góry