reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej Kochane. Miałam zamiar jechać na miasto ale po wczorajszym mam dosyć. Rypłam w budynek :szok: i lampa poszła :-D hehe i kawałek błotnika ale on i tak do wymiany będzie iść to się nie przejmuję :tak: M od wczoraj w pracy, musiał zostać na służbie za kolegę :sorry: no cóż, lepiej dla mnie, odpoczęłam od niego i się wyspałam :tak: Kubek coś marudzi chodzi i coś bełkocze :eek: skubaniec nie chce gadać, chodzi tylko i cały czas "yyyyyyy" to jego zdanie na każdy temat :sorry: no cóż :-D a ja idę zaraz coś sprzątnąć żeby mama miała potem mniej :tak: i tego bąka chyba spać położę bo marudny jak nie wiem, ciągnie mnie za szmaty :sorry: to ja lecę, jak zaśnie to zajrzę

Witam,

Moja Niki wczoraj wieczorem tylko raz zakwiliła :tak:
Ale zato poźniej w nocy dala popalic :eek:

Czyżby dodatkowy prezent się szykował :-p

Moje dzieci od rana marudne :eek:

W prognozie zapowiadali -3 a jest -10 :wściekła/y:

Prezent dla M nie przyszedł, a Helenka chodzi i ciągle coś rozwala :wściekła/y:

Mam ochotę krzyczeć...
Oj to jakos nieciekawei ci sie dzien zaczyna :-(Zycze poprawy nastroju i poprawy dnia
A u nas jest tylko -2st.C i już widzę czarną ulicę :crazy::crazy:
Dorota ja na 2 okna odpisywałam czyli w jednym czytałam a w drugim od razu odpisywałam bo inaczej za dużo by cytatów było:tak::tak::tak:
A tos ty taka bestia :-D:-DU mnie jest +2 ale wiatr zimniejszy
Hej Kochane. Miałam zamiar jechać na miasto ale po wczorajszym mam dosyć. Rypłam w budynek :szok: i lampa poszła :-D hehe i kawałek błotnika ale on i tak do wymiany będzie iść to się nie przejmuję :tak: M od wczoraj w pracy, musiał zostać na służbie za kolegę :sorry: no cóż, lepiej dla mnie, odpoczęłam od niego i się wyspałam :tak: Kubek coś marudzi chodzi i coś bełkocze :eek: skubaniec nie chce gadać, chodzi tylko i cały czas "yyyyyyy" to jego zdanie na każdy temat :sorry: no cóż :-D a ja idę zaraz coś sprzątnąć żeby mama miała potem mniej :tak: i tego bąka chyba spać położę bo marudny jak nie wiem, ciągnie mnie za szmaty :sorry: to ja lecę, jak zaśnie to zajrzę
U Oliwki jest wszystko EEEEEEEEEEEE dobrze ze ci sie nic nie stalo w tym wypadku :tak:
:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przylazła @ - menda jedna:angry::angry::angry::crazy: całkiem nieproszona.
Nawet zakupy mnie nie cieszą.:no:
Pa.
Oj rozumiem twoj gniew Do mnie ma na dniach przylesc i ja juz mam jej dosc a jeszcze jej nie mam :wściekła/y:KERNA pewnie na zakupach piekarnika :tak:Ja umylam wloski Ubraam sie Posprzatalam w mieszkaniu Z grubsza ogarniete I polke w kuchni Oliwkowa posprzatalam Teraz ide dac Oliwce jesc i sobie Ubieramy sie i wybywamy Musze wejsc do cyfrowego polsatu Na poczte Do biedronki po mleko i papmpersy Do szpitala po wypis Troche mam tego zalatwiania Po drodze jeszcze mamie jakis maly drobiazg dokupic I do kosmtyczni brwi wyregulowac bo juz strasze 6 tygodni temy je robilam hihihi

:-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przylazła @ - menda jedna:angry::angry::angry::crazy: całkiem nieproszona.
Nawet zakupy mnie nie cieszą.:no:
Pa.
kochana następna nie rzyjdzie trzymaj się cieplutko:-*
Tak mój syn spał wczorajszej nocy.
Jako prezent pod choinką :-D:-D:-D
ale mi się to zdjęcie podoba :tak:
mój adam też często spi koło łóżka:-D:-D:-D
a ładnie masz przystrojone mieszkanko:tak:a ten barek za ozdobami też mi się podoba:-D;-);-):-D
Mój Antoszka zasnął Julina poszła po sąsiedzku do Oliwki robić łańcuch na naszą wspólną klatkę schodową:tak:(czytaj Magda sąsiadka chce coś zrobić w domku i Julina jest wybawieniem a mnie to też cieszy bo przynajmniej mam ciszę:-D)
zaraz kończę kawulca i zabieram się za mięcho i prasowanie:tak:

reklama
Dzięki malinka.:tak::-):-)
Ja dopiero zaczynam stroić :-D:-D:-D:-D

Jeszcze Wam wkleję moje kulki śledziowe
mniammm.... pyszne wyszły.
Fotka jest przed włożeniem do zalewy.

Do góry