reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kerna Oliwka sprawdza nasza wytrzymaloscxw nocy juz od urodzenia Raz jest lepie a raz gorzej No ale ja nie wiem jak sie spi Dzis spalam mals 3 godziny za jedny zamachem I tak w kolko No nc kiedys sobie to odbije hihihi jak Oliwka wyjdzie za maz i sie wyprowadzi hihihi Mam tylko nadzieje ze jakbym miala kolejne dziecko to ono nie bedzie w nocy takie samo jak Oliwka No i urzad sie postaral Wasnie dostalam smsa ze kase mi przeslali Za 2 miesiace Wychowawczy i rodzinny i wyszlo ze dostalam 936 zl a to juz fajnie Wybiore 850 bo reszte dla banku musze zostawic Fajnie bo bede miala na czynsz za styczen

reklama
Witam
Mróz troszkę puszcza ale nadal śmiało można mówić że zima trzyma. Ja dziś na ostatnie zakupy się wybieram a od jutra pieczenie ciast mnie czeka:tak::tak::tak:
Niestety nadal mam wstręt do kawy a co za tym idzie jestem pół nieprzytomna:-:)-:)-(
Ja wczoraj do teściowej dzwoniłam i ją uprzedziłam że prezenty tylko dla dzieci żeby właśnie potem niezręcznej sytuacji nie było że ona nam coś kupi a my jej nie:no::no::no:
Dowikla współczuję popsutego pieca, mam nadzieję że szybko ci go naprawią. Już doczytałam że naprawili:-p:-p
Malinka a może mąż się jednak w tym roku postara i coś kupi pod choinkę:sorry::sorry::sorry: A może poczekasz po świętach i kupisz sobie taki prezent jaki sama chcesz, wiem że to nie to samo ale skoro piszesz ze chcesz torebkę i portfel to lepiej już po świętach niż jakby M miał sam coś wybrać:sorry::sorry:
Medeuska to jednym słowem zaszalałaś:-D:-D:-D oj potrzebne ci to było:tak::tak::tak:
Myszunia choineczka bardzo ładna i przyjemnego dalszego sprzątania:tak::tak:
Beata tobie też zdrowych i spokojnych świat życzę:-):-)
Kerna no to nieźle twoja rodzinka sobie wysprzątała:-D:-D:-D tylko ciekawe czemu tobie zagraciła przed wejściem:crazy::crazy:
Dorota oby udało się z twoim M i oby stara miłość powróciła:tak::tak::tak:
Madziulanatasza to jednym słowem zapracowany weekend mieliście, a co do pierwszych staniczków to nie przypominaj mi lepiej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale to był wstyd dla mnie ze już muszę stanik nosić:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
MH panienki śliczne i jakie roześmiane:tak::tak::tak:
Kerna dobrze chociaż że cie matczyna intuicja nie zawiodła i do lekarza poszłaś, mały dostanie lekarstwa i mu przejdzie:tak::tak: I to prawda, wacik do uszka nasączony olejkiem kamforowym - rozgrzewa i pomaga:tak::tak::tak:, oczywiście nie wpychać głęboko do ucha tylko delikatnie zatkać wacikiem uszko
Agnes współczuję pomyłki zakupowej z allegro:crazy::crazy:
Anabuba to widzę że u sadysty już coraz lepiej, niedługo na dobre się zaprzyjaźnisz:-p:-p

Lubisz popijać chipsy colą? Oni też to lubią.

bdf63b140012add34506b6f4

70c6b6390002879a4506b6ff

891a0c64001dfefe4506b708
nigdy więcej chipsów i coli:no::no::no:
a swoja drogą taka mega otyłość to choroba:-(
witam laski wtorkowo:happy:
Adacho w szkole będzie koło 13 mieszkanko z wieczornego bałaganu ogarnięta nawet poodkurzane:tak:
Antonio z Juliną graja w piłkę:tak:
zaraz mięsko wrzucam jedno do piekarnika drugie juz siedzi w zalewie wg przepisu As:tak:i dziś mam zamiar zrobić prasowanie :sorry:a duuużżżżoooo tego ale ok jak dzis poprasuje to jutro będe miała luzik i miejsce co by ciasto upiec:tak:w czwartek mi zostanie tylko zrobienie sałatki ryby po grecku sledzi w śmietanie,i jakiś tam pierdułek no i sprzątanie :tak:
Pietruszka miał mieć w wigilie wolny dzień a tu dupa blada wczoraj kiero powiedział że nie da tylu wolnego bo jest duże obciązenie dostaw i ktoś to musi zrobić:sorry:no trudno Adama będe ganiała do sklepu pobawią sie z Antkiem a ja będe tyrac:eek:
Wczoraj wieczorkiem otworzyliśmy ten wózek co dla Juliny zamawialiśmy na allegro ten silver cros jest śliczny to miniaturka wózka dla dzieci drogi ale wart swojej ceny bardzo ładnie wykonany solidnie:tak:tak więc jestem happy:-)

Anaconda ty to masz leb Aby tak bez cytatow wszystkim odpisac No i okienko super MALINKA ciesze sie ze wozek sliczny i wart swojej ceny Oliwka przebrana Ale nic wiecej nie zrobilam Dobra lece myc wlosy i sprzatac z grubsza

Ostatnia edycja:
Witam,

Moja Niki wczoraj wieczorem tylko raz zakwiliła :tak:
Ale zato poźniej w nocy dala popalic :eek:

No ja właśnie też tak miałam, ale poczekam jeszcze trochę poobserwuję siebie i najwyżej teścik zrobię

Czyżby dodatkowy prezent się szykował :-p

Moje dzieci od rana marudne :eek:

W prognozie zapowiadali -3 a jest -10 :wściekła/y:

Prezent dla M nie przyszedł, a Helenka chodzi i ciągle coś rozwala :wściekła/y:

Mam ochotę krzyczeć...

witam się porannie i z lekarstwami w graści:sorry: AS wysłałam Ci pw:-). Drogie Panie ogłaszam wszem i wobe, że...................mój S dzisiaj zaproponował zakup piekarnika:szok::szok::szok::szok::szok::szok: i chyba zaraz jedziemy na zakupki:tak::tak::tak: ehhh ale będzie fajosko;-) Anabuba z zębem to widzę, że szczęście miałaś:tak:
To masz super prezent na gwiazdkę.
Chwali się :tak::tak:

Matko o ktorej ty chodzisz spac Pies juz o tej godzinie nie chce wychodzic Pewnie dobrze mu sie spi a ty go ciagniesz na spacer hihihih:-D:-D
Poszłam spać 20 po 4 ,bo Kubusia bolał ząbek.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam laski wtorkowo:happy:
Adacho w szkole będzie koło 13 mieszkanko z wieczornego bałaganu ogarnięta nawet poodkurzane:tak:
Antonio z Juliną graja w piłkę:tak:
zaraz mięsko wrzucam jedno do piekarnika drugie juz siedzi w zalewie wg przepisu As:tak:i dziś mam zamiar zrobić prasowanie :sorry:a duuużżżżoooo tego ale ok jak dzis poprasuje to jutro będe miała luzik i miejsce co by ciasto upiec:tak:w czwartek mi zostanie tylko zrobienie sałatki ryby po grecku sledzi w śmietanie,i jakiś tam pierdułek no i sprzątanie :tak:
Pietruszka miał mieć w wigilie wolny dzień a tu dupa blada wczoraj kiero powiedział że nie da tylu wolnego bo jest duże obciązenie dostaw i ktoś to musi zrobić:sorry:no trudno Adama będe ganiała do sklepu pobawią sie z Antkiem a ja będe tyrac:eek:
Wczoraj wieczorkiem otworzyliśmy ten wózek co dla Juliny zamawialiśmy na allegro ten silver cros jest śliczny to miniaturka wózka dla dzieci drogi ale wart swojej ceny bardzo ładnie wykonany solidnie:tak:tak więc jestem happy:-)
To Wam ładnie ta ex załatwia.:no::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrze,że wózio fajny.:tak::-):-)

Witam.
Jestem nieprzytomna zupełnie.
Wstałam tuż przed 8 ,zostawiłam małego w domu,że z nim do dentysty dziś szybciutko pójde a tu DUPA.
Wizyta na dziś ,ale dopiero na 19 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
miłego dnia.

reklama
A u nas jest tylko -2st.C i już widzę czarną ulicę :crazy::crazy:
Dorota ja na 2 okna odpisywałam czyli w jednym czytałam a w drugim od razu odpisywałam bo inaczej za dużo by cytatów było:tak::tak::tak:

Do góry