reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Lunka no ja zmartwiona moim małym bo to nasza pierwsza choroba a on prawie nic nie je..ma ochotę i jest głodny ale tylko buzię otworzy to macha głową i bije sie po uszkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: biedny. Ale ja też zaniosłam jego wyniki w tym gospodarka wapniowo-fosforanowa, żelazo oczywiście i powiedział, że odpukać wyniki ma jak u starego chłopa:-) idealne:-) a miał anemie ponad rok:confused2:no i udało się. A ja już tak martwiłam się, że taki malutki ale teraz to jest fajowo jak wiem że nic mu nie jest.
No a przepisał Ci cos na te uszka, a jakbyś mu wacika z kamforka wsdziła? ale to niech dzewczyny jeszcze powedzą, czy oki, bo ja tego nigdy nie miałam w domu a coś mi się o uszy obiło

No przeca wiem;-):tak::-D:-D,siedząc od 2 lat na BB to mi się normalny tok myślenia i kojarzenia wypaczył:-p;-):tak::-D:-D:laugh2::laugh2:.
:-D:-D:-D

o mamo w koncu nadrobilam ale pewnie zanim odpisze to wszytskie sie zwina

Zapomniałam się pochwalic.
Darek dziś kupił mi atłasową sukienkę i zestaw 3 par kolczyków na święta :szok::szok::szok::szok:.
Normalnie byłam w szoku jak przywiózł zakupy i kazał mi przymierzyć wręczając reklamówkę.:szok::szok::-D:-D:-D
Lubię takie niespodzianki :tak::-D:-D:-D

super!zazdroszcze!
podzielisz sie?????????:happy:

:szok::szok::szok::szok: matko c zyli jednak istnieją faceci..hehehe ja od mojego niczego nie oczekuje:no: niestety..jużtyle lat jak nie dostałam żadnego prezentu że się nie napalam...a sorki!!!! Tydzień temu dostałam prezent!!! M wróciłz roboty i mi ogłosił że ma prezent dla mnie:-) chwila nie pewnosci i z worka wyciągnął........wałek do malowania:confused2::confused2::confused2::confused2: myślałam, że go zabije.......a on się zdziwił że się nie ciesze:crazy:
:-D:-D:-D:-D:-D
a;le Cie urzadzil
zeby Ci dal taki zwyklu walek zebys go po lboie tlukla to ok:-D:rofl2:

a z tymi pampkami to, to są takie sme peenir jak z innych marketów:tak: ja kupuję biedronkowe i na zmianę z pampkami zakładam. Sa do zniesienia, chociaż szczerze ja nie chciałąbym mieć kartonu między nogami. Ale to są te przepuszczające powietrze??? Kiedyś lukaląm na te z tesco i wychodziła mi taka sama cena więc dałam sobie spokój.

no ja ttez te biedronkowe a te w tej samej cenie.moja juz tyllko na noc wiec moze miec karton:-):-):-):-):-)

no ja mam fioła z gotowaniem na parze:-) wrzucam posypuje i gotowe:tak: Ale w piekarniku myślę żze też bez problemu...tylko uwarzaj na folie aluminiową:tak:

no wlasnie mozna tez na blaszce od cista upiec

witam laseczki po weekendowo:happy:
nie nadrobie co pisałyście bo pisałyście jak szalone jakby to nie weekend był:szok:
u nas mrozi nieźle a do tego dziś sypie mocno śnieg:tak:
w sobotę cały dzień było -13 a w nocy -18 w niedzielę - 13 w dzień i bardzo silny wiatr dlatego miało si,e uczucie jakby było z -20:szok:
e tam,u mnie ostatnio bylo zimniej
dzis rano bylo -13 o 9:rofl2:

Napiszę Wam co Darek wczoraj zrobił :-D:-D:-D:-D
Mieliśmy wczoraj przestawiać narożnik i stoły dla naszej choinki i mój kochany małżonek usiadł przy narożniku ,na środku pokoju by odpocząć,położył głowę na rękach i tak siedział.
Gadam z nim sobie gadamo dupie maryny dośc długo .Gawędzimy sobie ,ale ja , jak to ja nawalam jak karabin maszynowy a on coś mi nie odpowiada.
W końcu mówię Darek słyszysz a Darek nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Powtarzam pytanie -ten nic
Podchodzę do niego ruszam go a ten Chrrrrr......
no usnął skubany na podłodze przy łóżku :-D:-D:-D:-D:-D:-D

to zes chlopa uspala:-)

WITAM:confused2:

zdycham:confused2:

wczoraj było super- ale sie schlałam:szok:
wróciłam o 5 rano:szok:
ale wlasnei sobie przypomniałam dlaczego nie pije:confused2::confused2:
ogrrrrrrrrrrrromniasty kac:crazy:
wychlałam 0,5 litra żubrówki i 3 piwa:szok:
to chyba za ten rok nie picia:confused2::confused2::confused2::confused2:

zrobie sobie herbate z cytryną i ide spać dalej:confused2::confused2::confused2:

hehehe
grunt ze impreza udana akac przejdzie
ja kaca cola lecze albo czyms innym gazowanym:tak:

Dzień Dobry!
Ja tylko na chwilkę, bo od rana ogarniam po-weekendowe skutki tajfunu spowodowanego przez moich chłopaków. :-D:-D:-D:-D
Nie nadrobię, bo za dużo, a w weekend pracowałam, więc nie miałam czasu zajrzeć, no ale mam nadzieję, że wybaczycie! :tak:
Oprócz tego, że kiblowałam w pracy, rozglądaliśmy się też za lodówką, którą bardzo chciałabym kupić przed świętami, bo do tej starej mi się wszystko nie zmieści. Mam kilka na oku i może dziś albo jutro się na którąś zdecydujemy. :sorry:
Wczoraj wieczorem ubraliśmy choinkę i Piotruś jest absolutnie zachwycony - co jakiś czas podchodzi i woła "ho ho ho" - tak po mikołajowemu :-D:-D:-D
Ach i jeszcze w weekend uzupełniliśmy prezenty gwiazdkowe, więc to już mamy z głowy. :tak:
Za to jeszcze przede mną mega zakupy. :eek: Wprawdzie w domku spędzamy tylko wigilię, a resztę świąt u rodzinek, ale chcę od razu zrobić zapasy aż do Sylwestra. :tak:
Zmykam sprzątać dalej. Jak skończę to może uda mi się do was na jakąś kawkę wpaść. :-)

hej kobieto
a Ty jeszcze pracujesz?????????
masz sile?
WEronika jak pytam jak robi mikolaj to mowi "ho ho":-D:rofl2:

Wszystkie zawzięcie sprzątają przed świętami :-D:-D:-D
Ciesz się, że Oliwka jeszcze idzie na drzemkę od czasu do czasu. Piotruś od jakiegoś miesiąca już nie chce spać w dzień nawet kiedy jest bardzo zmęczony, a co za tym idzie marudny :confused2: No więc wyobraź sobie co przeżywam codziennie :sorry::wściekła/y:
A nasza choinka wygląda tak:

moja w dzien to juz ze 3 mies nie sypia,tzn czasami spi,zalezy o ktorej wstanie,ale ja juz sie przyzwyczailam

M obrazony:confused2: on sie Maksem zajmuje i nawet rosół robi:rofl2::rofl2: chyba z mysla o mnie zebym na kaca miala:rofl2:

niech sie stara:-)

Hej Kochane. Przepraszam że nie zaglądam ale przed świętami ktoś musi mamie pomóc i jeszcze Kubek na głowie to już kompletnie nie daje ostatnio rady :no: nie nadrobię bo od ostatniego posta to mam 10 stron :szok: Kochane a Wy co przed świętami nic nie robicie tylko na BB siedzicie? :-D:-D:-D Wiem wiem uzależnienie :tak: a tu dla Was Kochane bo nie wiem czy dam radę zajrzeć przed świętami jeszcze. Trzymajcie się cieplutko :tak::tak::-D:-D
Wesołych bombek, złotych trąbek, anielskiego włosia i pieczeni z łosia. Makowca z sosnowca, rolady z szuflady i udanej Pasterki bez żadnej usterki. Wesołych Świąt! ! !
_________________________')
__________________________('))
_________________________(((')))
________________________(((('))))
_________________________(((')))
_¶¶_____________________•×.│.ו
___¶¶____¶¶____________*•.¸_¸..•*
___¶¶¶¶_¶¶_____________*•.¸_¸..•*
_____¶¶___¶¶___________*•.¸_¸..•*
_¶¶¶__¶¶_¶¶__¶¶¶_______*•.¸_¸..•*
__¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶¶_______*•.¸_¸..•*
_____¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶¶__¶¶*•.¸_¸..•*
___¶¶¶__¶_¶¶_¶¶¶¶¶__¶¶_*•.¸_¸..•*
________¶¶¶¶__¶¶_¶¶¶¶__*•.¸_¸..•*
______¶¶¶_¶¶__¶¶_¶¶_¶¶¶*•.¸_¸..•*
_________¶___¶¶¶¶___¶¶¶*•.¸_¸..•*¶¶
__________¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶
_____¶¶¶_____¶¶¶____¶¶¶¶___¶__¶¶
_______¶¶¶¶¶___¶_¶¶¶¶¶_¶__¶¶__¶
_¶¶¶¶¶¶___¶¶¶__¶¶_¶¶¶_¶¶¶¶_¶_|
____¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶__¶¶_¶¶¶¶¶___|
¶¶¶¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶_¶¶____| _____|
________¶¶¶¶__¶¶_¶¶____| _____|
¶¶¶¶¶¶__¶_¶¶_¶¶¶¶¶_____| ___i۝۝
_____¶¶¶¶¶¶___¶¶¶¶_____| __i۝۝۝
__¶¶¶¶¶¶_¶¶__¶¶¶_______| ___i۝۝
_¶¶¶__¶¶_¶¶__¶¶¶_____i۝۝
______¶¶_¶¶___|_____i۝۝۝
_____¶¶___¶¶__|______i۝۝
______________|
______________|
____________i۝۝
___________i۝۝۝
____________i۝۝

oj kochanaa nie narzekaj bo ja sama mieszkam i mam 2 dzieci a achlop zapracowany wiec sama musze wysztko
:-D

No to ja bym napewno szalu dostala:no::no::no:
Moj tez nie za bardzo lubi sie klocic ale ja łoooo nie pozwole sobie i koniec:-p

Popakowalam troszke prezentow a reszty nie mam jzu w co:szok::confused2:I bede musiaal dokupic papier albo pjde na latwizne i pokupuje torebeczki;-):-)

no ja mialam dzis ale mala pozno usnela i juz mi sie nie chcialo
jurtro....

hej laseczki:happy:
my po zakupach śnieg wali dużymi płatami jest cudnie choć jak pchałam wózek to się spociłam:-Djest -3 i bosko jest jak dla mnie mogło by tak być do marca snieg lekki mróz super:tak:
Tonisław zasnął w wózku i śpi teraz u dzieciaków przy otwarytm oknie:tak:ja robię bigosik i obiadzio i musiałam zajrzeć co u was;-)/QUOTE]

mi tez sie dzis wozke bardzo ciezko pchalo
jak droe do szkoly pokonuje w 20minut to dzis prawie 40:szok:

Nareszcie ma chwilkę żeby tu zajrzeć :tak:
M juz gdzieś poniosło :tak:

Od rana sprzątam, gotuje, kupiłam choinkę, stoi już ubrana :tak:
Ale, że się nasprzątałam to wcale nie widać :eek:

Niki już prawie raczkuje :-D śmiesznie wygląda, jak próbuje rozpędzić sie w miejscu :-D:rofl2:

Dodam jeszcze, ze u mnie -16 i sypie...

-16?????????
chyba Ci sie termometr popsul
u mnie w dzien bylocoraz cieplej a o 16 bylo -6 stopni
a moze zle spojrzalas?:-D:-D:-D:rofl2:

MH twoja Niki to jeszcze mała i z butli zupke moze jeść ale mojego kuzyna zona to karmiła córę zupa z butli do 2 lat miała smoka z odciętą górą miksowała jej zupy i do butli mała nie umiała gryźć jak sobie to przypomnę:sorry::sorry::sorry::sorry:a do 8 lat w nocy przez sen dawali jej 2 butle kaszy bo niby nie chciała jeść:sorry:ale tak logicznie jak dzieiak w nocy wypije 2 flachy kaszki na gęsto tak około 600ml to nic dziwnego że rano nie chce jeść:sorry:a jej druga córa ma teraz 5 lat i tez kaszę dostaje z butli w nocy:sorry:
moi długo sie z butli karmić nie dali:no:adam szybko sam jadł łyżeczką i kanapki kochał jeść julina podobnie a Toniek nigdy nic prócz mleka z kaszką np i picia z butli nie pił on nawet papek nie bardzo chciał jeść tylko rozgniecione widelcem a teraz to wiadomo zęby ma to gryzie:-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A jak u Was z okresem Świątecznym:sorry::errr:?
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
u mnie bedzie poswiateczny:-D:-D:-D:-D

to co wy wypisujecie to wszsrtkoco robicie na święta czy tylko cześć?
j

no aj na wigilie tez duzo robie:-D
ide do tesciwo i do rodzicow:-D:-D:-D:-D:rofl2:

kurcze jak to jeszcze nie dosżły??? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:no przecież wysłałąm priorytetem:cool: kurcze co jest grane?wkurzyłm się na prawde :tak::tak::tak::tak:

no w koncyu dzis doszly
a dostalam tez druga paczke ktora tydzien temu proirytetem poszla:szok::szok::szok:

ANABUBKA
A co tam u dentysty?Bolalo?Mma nadzieje ze to jzu koniec:tak::tak::tak:

no zyje ,dzieki za pamiec
weszam do ganietu i taka rozmowa
"poprosze znieczulenie"
ona-do czego
ja-no do tej 6
ona-a po co?
i taka gadka
i na zywca mi wierci
na szczescie zab sie jednak zatruul,wiec robila mi kanalowke i tylko w jednym kanale jeszcze cos jest i lekko mnie zakulo,ale nic wielkiego
powiedziala ze zab juz w czesciowej zzamartwicy i ze mozna go wyrwac,ale wole jeszcze jakis czas miec sowj:tak::tak::tak:

M
Anabuba,chyba na miotle dziś latałaś,że tyle obleciałaś.

bo to miotla z turbodopalaczem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no zyje ,dzieki za pamiec
weszam do ganietu i taka rozmowa
"poprosze znieczulenie"
ona-do czego
ja-no do tej 6
ona-a po co?
i taka gadka
i na zywca mi wierci
na szczescie zab sie jednak zatruul,wiec robila mi kanalowke i tylko w jednym kanale jeszcze cos jest i lekko mnie zakulo,ale nic wielkiego
powiedziala ze zab juz w czesciowej zzamartwicy i ze mozna go wyrwac,ale wole jeszcze jakis czas miec sowj:tak::tak::tak:
No to chociaz tyle dobrze, że się nie nacierpiałaś.

No to chociaz tyle dobrze, że się nie nacierpiałaś.

cale szczescie:-)
no i moge jesc slodkie:-D
za tydzien ide znow
jak nie bedzie bolalao to zaklei juz
zapowiedziala ze mam 120zl szykowac:sorry::sorry::sorry:
ta ciekawe skad ja na to wezme
nic nie wziela za zdjecie szwowo to pewnie teraz doliczyla
ale cos dzis nie w humorze byla

Może bedzie za tydzień i opuści z ceny
Ale mi pycha zypka wyszła, kurcze, gdyby nie było tak późno, to bym zjadła
A mała mi noce bombową szykuję, budzi ise co chwile z płaczem, a jka spi t o płacze NIE NIE , cos paskudnego jej sie sni
A jutro z rana do mamy na wigilie skonczyc szykowac...

reklama
Do góry