reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorkiem
Bylam na chwilke u kolezanki a teraz siedze juz z mlodymi w domku i ogladam M jak milosc:tak::tak::tak:
Niedlugo bede Ich myla i niech ida spac:-);-)

KERNA
11 kg na 15 miesiecy to i tak calkiem sporo:tak::tak::tak::tak:
Moj Dominik wazyl wtedy kolo 9kg,a wiec nie jest zle:tak::tak::tak:Patrz tez z jaka waga On sie urodzil

reklama
Marta, ja poproszę przepis na zakwas do chleba :tak:

Widzę, że puściutko, kobitki w garach :sorry:

To ja tylko dobranoc napiszę bo jestem urobiona :sorry:

A no i moje Niki dzisiaj położona do łóżeczka po 5 min bez awantury sama usnęła :szok::szok::szok: Oczywiście czekam jeszcze na koncert po zaśnięciu :eek: Ale i tak jestem z niej dumna :tak:

to co wy wypisujecie to wszsrtkoco robicie na święta czy tylko cześć?
ja oprócz karpia tradycyjnego bede miala na wigilie:
baszcz czerwony z uszkami
zupe z karpia z grzankami
karp w galarecie
śledzie w ciescie i w sosie pomidorowym
ryba po grecku
śledie w śmietanie
śledzie w occie
kapusta z grzybami
moczka
makówki
łazanki z makiem
oczywiscie ziemniaki:rofl2:

schab pieczeń zwykła
schab pieczony nadziewany pieczarkami-pieczeń
kaczka
udka z kurczaka
piersi z kurczaka- kotlety
karkówka pieczeń
filet z indyka-pieczeń nadziewana mięsem mielonym
na obiad 1 dzien świąt rolady z kluskami i czerwoną kapusta:tak:
bigos
ciasta
sałątka jarzynowa
sałatka tortellini

ale w tym roku nie robie tego wszystkiego sama:sorry: M wezmie troche od mamy- a wiekszosc moja mama z babcią robia dla nas też:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
czy ktoras z was uzywala pampersow z Tesco?tych tescowych Gaga?
bo ja dzis swojeje kupilam bo od Agnes jeszcze nie doszly i tak sie zastanawiam jakie sa
kupilam w tesco bo tam mialam talony

kurcze jak to jeszcze nie dosżły??? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:no przecież wysłałąm priorytetem:cool: kurcze co jest grane?wkurzyłm się na prawde :tak::tak::tak::tak:

U nas nadal mróz poniżej -10 i sypie sobie śnieżek, ale zima nam przed świętami przyszła:tak::tak:

u mnie na szczęscie było dzis już tylko -5C,całkiem inczej jak temp wyzsza :tak::tak::tak::tak::tak:

WITAM:confused2:

zdycham:confused2:

wczoraj było super- ale sie schlałam:szok:
wróciłam o 5 rano:szok:
ale wlasnei sobie przypomniałam dlaczego nie pije:confused2::confused2:
ogrrrrrrrrrrrromniasty kac:crazy:
wychlałam 0,5 litra żubrówki i 3 piwa:szok:
to chyba za ten rok nie picia:confused2::confused2::confused2::confused2:

zrobie sobie herbate z cytryną i ide spać dalej:confused2::confused2::confused2:

no to zaszalałaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja jak zwykle nie mam an nic czasu,nawet teraz nie amm chwili aby z wami posiedziec na bb.

wkurzyłam się bo przysżza paczka z allegro,kupiłam sobie portfel,otwieram a tam rękawiczki męskie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pomylili zamówienia no kurczeno jak tak mozna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

byłm dzis z Oliwką u lekarza,aby sprawdzić jej to przeziębienie bo os środy ją trzyma.na szczęście oskrzela czyste :tak::tak::tak::tak::tak::tak: kazała dawać to co jej daje :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale widze juz mniej kaszle,widac że nieco przechodzi i katar tez jakby minimalnie mniejszy...:tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka własnie usneła :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a my z m idziemy oglądac filmik,M jakiśściągnął z netu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

prezenty mam już dla wsystkich pokupywane i popakowane :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Mlodzi juz w wyrkach,ja przy kolacji i mam luzik:tak::tak::tak:

Musze sie Wam pochwalic
Dominikowi zaczal ruszac sie pierwszy zabek:tak::tak::tak:Pewnie jeszcze w tym roku Jemu wypadnie:-):tak::tak:
Na poczatku byl przerazony i sie poplakal ,ale Go przytulilam i Jemu wytlumaczylam ze jak bylam mala to tez mi wypadaly i ze teraz urosna Jemu duze :tak::tak::tak:I juz jest ok:tak::tak::tak:

reklama
dowikl no to gratulacje dla Dominika z okazji ruszającego się zębola :tak::tak::tak::tak::tak:

M mnie własnie wkurzył,mieliśmy oglądac ten film a teraz mi gada że jejmu się chche spać i dzis nie będzie oglądać to niech spada najpierw truje tyłek a potem idzie w kimono :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry