reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ciekawe czy wam się pokaże ;-)

a co do podróży pociągiem to ja je zawsze miło wspominam...zawsze jakaś przygoda się trafi, którą potem fajnie się opowiada :-D

u nas zaraz znowu lunie :baffled:

reklama
hop hop:-)

weekend nadchodzi to mogę coś popisać:-)

roksiale emotion;-) daj znać co wykukaliście:-)

agutekimponuje mi Wasze podejście, naprawdę:tak: ale może trzeba przejść swoje żeby potem docenić najważniejsze sprawy:tak: a zdrowie niewątpliwie takie jest:tak:
my byliśmy tu
Zakopane apartamenty i pokoje gościnne JAWOR - komfortowe noclegi w centrum Zakopanego

samo centrum bo tuż przy Krupówkach:tak: na przeciw tego pensjonatu jest duuży park, wszędzie bliziutko, płaciłam 70 zł za dobę od osoby bez wyżywienia. Jednak nie wiem czy polecam....bo na dole tego budynku jest biedronka jest Biedronka, ruch, ludzie, jak się przejdzie przez ulicę to spokój w parku.
Pokoje 2 osobowe duże, ładne, przytulnie.
Mieszkaliśy na 3 piętrze:eek: gondola:eek:
ale może jest coś na 1 piętrze.
Przez to, że z okien widać Krupówki jest głośno, nawet wieczorem i w nocy.
Najbardziej pasiło nam to, że wszędzie po drodze:tak:

milokuczego będziesz się uczyć?:-)
kobieta wulkan:-D

kuxa klasyczne objawy ADHD:-( życzę żeby synek spotkał na swojej drodze nauczycieli, którzy znają się na rzeczy:tak:
dla ciebie moc cierpliwości!!!

zdróweczka dla Szymka i Piotrusia:tak:

"Mamo samolot leci, tam są ludzie, wieśśś?" to taki tekst z obserwacji nieba dziś:-D
Jutro idziemy sypać kwiaty, ciocia uszyła śliczny gorsecik:-)

madzik nie dziękuje zeby nie zapeszac
wlasnie zapisalam go do psychiatry.... jak moja mama uslyszala "psychiatra" to juz biadolic zaczela.... ehh... choc nie powiem ja tez sie z tym dziwnie czuje, wiem ze to taka jest droga do orzeczenia o ADHD ale mimo wszystko jakos mi dziwnie ze 8-letnie dziecko musi do psychiatry isc...

madzik nie dziękuje zeby nie zapeszac
wlasnie zapisalam go do psychiatry.... jak moja mama uslyszala "psychiatra" to juz biadolic zaczela.... ehh... choc nie powiem ja tez sie z tym dziwnie czuje, wiem ze to taka jest droga do orzeczenia o ADHD ale mimo wszystko jakos mi dziwnie ze 8-letnie dziecko musi do psychiatry isc...

to tylko groźnie brzmi...byłam przy takich spotkaniach i nie są dla dziecka stresujące:tak:

ja sie melduje po aerobiku :-)

Miloku - ty jestes kosmitka :szok::-D czego bedziesz sie uczyc?

Roksi - i "co" tam pod serduszkiem nosisz?

jesteśmy po usg i chyba będzie baboland:-D dziecko było ułożone pośladkowo i tak widać było wszystko bokiem:tak: więc nic nie dyndało;-) ale jest ewentualność że siusiorek zawinął się na brzuszek;-) wszystko pomierzone, echokardiografia zrobiona, badanie Dopplera taż, widziałam nawet nerkę i jakąś przestrzeń w główce którą wszyscy mają:tak: także dzidzia zdrowa jak rybka a ja spokojniejsza:tak: jeśli chodzi o 4D to widać ale nie tak idealnie :no: widać było tak bok buziaka i jeszcze dzidzia rączka była zasłonięta:-p wszystko przez ułożenie dzidziusia:baffled: więc płaciłam tylko za badanie prenatalne:tak:

ps dużo fajnych wyprzedaży jest w C&A szczególnie na dzieciakach

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Pamiętacie dyskusję o stanikach? Poszłam dzisiaj do takiego fajnego sklepu, gdzie panie potrafią dobierać rozmiary i mają dobry asortyment. I kupiłam biustonosz firmy Freya, rozmiar 65E (do tej pory nosiłam 75C). Minusem jest cena - 145 zł, przecena ze 180. Ale to naprawdę prawda z tymi rozmiarami :tak:.

reklama
hej
my szykujemy się na wycieczkę:tak: odpukać i nie zapeszyć pogoda super:tak:

blu \przeraziłaś mnie tym rozmiarem:szok: ja w mam skromne c:sorry:
zdrówka dla Karolka

zapomniałam dodadać że wczoraj na usg oczywiście gość udowa najstarsza wiekowo ok 1 tygodnia do przodu:-D

Do góry