reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
elahar ojej to co to bylo z tymi rajstopami? szok, ze tak uczulily, ja nigdy nie piore nowo kupionych :szok:

Kupiłam w zwykłym sklepie z odzieżą dziecięcą i pojęcia nie mam dlaczego ją tak uczuliły. A mam pewność, ze to rajstopy bo zaczęło się od nóg (czerwona wysypka) a po zdjęciu pampersa w ciągu kilku minut cała pupcia się zaczerwieniła jak chodziła właśnie w tych rajstopkach :no:
Teraz dla pewności piorę wszystkie po kupieniu.

Cześć dziewczyny.

Widzę, że coś sie ruszyło z pisaniem, miałam zaglądnąc dziś,ale jak znalazłam chwilkę, to zaraz miałam młodą przy sobie, z zazdrości ciągła mnie za włosy, i nawet strony nie otworzyłam.

Roksi sikacz pokojowy, niesłe,uśmiałam się, że aż mężuś zwrócił mi uwagę :-D
Jak to w odwrotną stronę i stópka przy nosku ? Akrobatka :-)

Blue gratuluje nocki bez smoka, oby dalej tak było, jak na razie gładko poszło :-)
Doczytałam, że drugi dzień bez smoczka, oooo, fajnie

Agutek ach te babcie

Ewelina miłego weekendu

Miloku ale jestes niefajna, że sie tak chwalisz,:-p ja tez chcę, ale na razie mam tylko ale furtkę ;-)

Madzik cieszę sie, to czekamy na zdjęcia :tak:

Elahar
to uczulenie to pewnie od farbnika, że ja nie pomyslałam, może u mojej tez jest z rajstop ?

Agutku - a ostatnio jakas leniwa sie zrobilam :zawstydzona/y:mam nadzieje ,ze to to przesilenie i mi minie niedlugo ;-)

Blu - gratulacjony dla syncia :-) (zazdroszcze:zawstydzona/y:;-))

Witam:tak: moja dziś o 7 wstała:baffled:

Roksi sikacz pokojowy, niesłe,uśmiałam się, że aż mężuś zwrócił mi uwagę :-D
Aiwyls moja córcia zrbobi siku na podłogę po czym przyjdzie do mnie i mówi "mama pacz sisi!"

dobry :-p dzis koczuje w robocie do pozna :baffled:
Agutku bidoku oby czas szybko dziś leciał:tak:

Miałam plan, żeby w czasie jego drzemki iść na solarium i teraz mam dylemat - solarium czy spanko ;-)
blu solarium:-p 10 minut relaksu;-)

hejka :-)

moja wstala dzisiaj o 8ej :-) (choc to i tak dosc wczesnie jak na nia:sorry2:)

Blu - ja bym wybrala solares :cool2: zawsze wczesniej mozesz sie wieczorkiem polozyc ;-)

wczoraj byłyśmy u Yamahy i moja córcia całe zajęcia przetańczyła:-D co usłyszała muzykę to tańczyła dzieciaki śmigały na instrumentach a Natala na środku tańczyła:-D
w ogóle w domu też dużo tańczy:tak:
Natala lubi bajkę z mini mini Poko:tak: i czasami słyszę jak się bawi to wymienia postacie z tej bajki np Poko, Bibi, Ninus (Minus)

reklama
dziewwczyny ,ja znowu sie chwale bo ciesz sie jak gwizdek :-):-):-):-)
kupilismy chlayslera voyagera :-)
teraz moge z maluchami na wycieczki jezdzic :-)
ja tez ostatnio padneita jestem
wstaje ostatnio o 5 bo mlodemu cos sie porzestawialo i gabisio budzi si eo 5 i koniec spania :(
tristan dzisija w nocy obudzil sie przyszedl do mnei i powiedzial ,zebym zaplila swiatlo bo on chce na kibelek , zrobil siusiu i poszedl spac :szok::szok::szok::szok:
rano obudzil sie suchutki i znowu usiadla tym razem sam na kibelek :szok:
ale niech da soebie jeszcze spokoj z tym sikaneim w nocy bo ja musze sie wyspac :-D

Do góry