reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ale wieczór nam zgotował mój skarbek, wył :szok: jak bym go ze skóry obdzierała, a wszystko zaczęło się od tego , że chciałam go nakarmić i przystawiłam do piersi:-:)-:)-(. Za nic nie chciał złapać cycusia, tylko ryk, a ja razem z nim:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Dopiero po jakiejś godzinie walki:eek:, zmęczył się i zabrał się za jedzenie, jak gdyby nigdy nic :confused2::szok:.

Dzień dobry wszystkim.
My troche poleniuchowałyśmy, ale trzeba wstawać. Słonko wychodzi to musze się wyrobić do południa ze wszystkim i wyjść na spacer później.

ewelina- dopiero teraz zauważyłam że twój synek też dzisiaj kończy 3 m-c. :)

Julia ja jestem ;) Macie gospodarstwo?
Byliśmy dziś w podróży i Wiktoria zmęczyła się, ostatnio nie l;ubi jeździć samochodem. Śpi od 17.30, ciekawe czy jeszcze obudzi się z chęcią do zabawy?
ewa-mamy niewielkie po teściach i zakład stolarski niestety musiałam zmykać bo mała obudziła się i płakała może innym razem uda nam się pogadać

Dzień dobry wszystkim.
My troche poleniuchowałyśmy, ale trzeba wstawać. Słonko wychodzi to musze się wyrobić do południa ze wszystkim i wyjść na spacer później.

ewelina- dopiero teraz zauważyłam że twój synek też dzisiaj kończy 3 m-c. :)

No racja, wiesz, że zapomniałam o tym, po przeczytaniu Twojego posta rzuciłam okiem na suwaczek:-) mój i Twój,
Buziaczki dla Wiktorii :-D;-):-):tak:

Moja córcia od jakiegoś czasu nie chce jeść na siedząco pociąga chwile i się odsadza i krzyczy dopiero jak się z nią położę to jest lepiej.
Majgorzej jest jak gdziś w gości idziemy muszę się układać a w sobote wesele co to będzie?

Moja córcia od jakiegoś czasu nie chce jeść na siedząco pociąga chwile i się odsadza i krzyczy dopiero jak się z nią położę to jest lepiej.
Majgorzej jest jak gdziś w gości idziemy muszę się układać a w sobote wesele co to będzie?

Julia położysz się na krzesełkach i już:-D:-D:-D

ewelina- ucałuj "dużego" Smyka od cioci:-D:-D

Julia, my też idziemy na wesele, mojej siostry w sobotę :-D, ale mamy wynajęty pokój w tym hotelu, więc będzie dobrze:-), no chyba że da koncert, jak ostatnio:angry:, to gości przestraszy,

Kasiu- buziaka mu dam, jak się obudzi, a teraz mam chwilkę dla siebie , no i dla Was;-)

reklama
Witajcie :-)

U nas dziś paskudnie, byłam tylko przez chwilę z małym i pieskami, potem się rozpadało, a teraz znów nijako..

Do tego Piotrka brzuch boli, mnie też, także to przeze mnie - cosik zjadłam, pewnie to ten ser żółty :baffled:

Miłego dnia marcówki :-)

Do góry