reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Poza tym, o 19 jechałam do pani doktór po receptę na zyrtec i coś d nosa bo u nas znowu katar i czerwone policzki i brzuszek boli :-( a mnie się już płakać chce, że nie wiem jak dziecku pomóc ....

Fredzik to tak jak mi. Wiktorii przeszło zapalenie ucha, gardła, ale niestety coś słychać w nosku, jakby miała katar, do tego kaszle w nocy. Co tydzień dostajemy nowe leki i nic nie pomaga. Ręce mi juz opadają, bo lekarze nie wiedzą co jej jest. Po świętach jedziemy do Wawy na badania, zobaczymy co wyjdzie.

dobrej nocki :-)gasze swiatelko ;-)papapa ;-):-)

Papa:-)

reklama
dzień dobry :))))))))))

my juz na nogach ja od 6 bo spac nie mogłam
maluszki niedawno wstały w super humorkach
az i mi sie humorek poprawia jak one takie uśmiechnięte wstaja :)
Zuza dzis sie spytała kiedy idzie do przedszkola bo się nudzi wooowwwwwwwwwwww jak miło moze bedzie chciała choc kilak dni ładnie chodzić do przedszkola:)))

miłego dnia zycze

hej wszystkim

u nas chociaż tyle dobrego, że młoda przespała ciurkiem 12h...
ciekawe czy dzisiaj babci pójdzie spać w dzień, jeśli tak to się chyba zamorduję :-D

ewa i co jedziecie jutro do szpitala?
Fredzik jak dziś Szymek?

miłego dnia :-)

Agutek, i jak zasnęła babci? :-p
A Szymek? Nie wiem, katar leje się z nosa w domu, na dworze nic :baffled: no więc ile się da jesteśmy na dworze. Spać nie może bo się dusi katarem, dzisiaj od mamy pożyczam inhalator i bedziemy na razie my się "inhalować" wodą żeby sie przyzwyczaił do urządzenia :blink:i żeby sam potem chciał się inhalować. Tak udało się z syropkami (wszystkie są mniam) i ze sprayami do nosa, sam bierze i mówi psik psik :happy:
No i nie dałam go dzisiaj do przedszkola bo nie wiem co mu do końca jest a nie chcę żeby inne dzieci pozarażał jeśli to znowu jakaś infekcja.
A na 12.11 zapisaliśmy się do bardzo bardzo polecanej wszędzie pani alergolog, zobaczymy co nam powie.
Ewa, a jakie badania będą małej robić? Jakieś kontrolne czy na coś konkretnego?

reklama
Do góry