reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Witam kochaniutkie majóweczki.

Zacznę od zaległych życzeń.

Jolu dla Twoich słoneczek moc uścisków na roczek.

Marysiu,Xaverku,Małgosiu, Tymonku,Marcelku,Kubusiu,Jagodzianko,Krzysiu,Izo Mirko, Damisiu,Wiktorku-Kochane robaczki wszystkiego naj z okazji waszych małych rocznic.

Jest mi wstyd ,ze mam takie zaległości w życzeniach mimo bytności na forum. Obiecuje ,że to ostatni raz.

Kasiu, Mmatysiu jak tam wasze dzieciaczki.Pomógł Fenistil?

Tsarina ,Twoje opowieści z kursu prawa jazdy są czadowe.Proszę o jeszcze.

Mamstud ,u nas ok. Dzięki ,ze pytasz. U nas zęby w takim samym stanie jak u was. Z chodzeniem jest podobnie.

Wszystkiego naj z okazji 2 rocznicy ślubu.

Jolu jak tam Twoje potworki? Katarek przeszedł?

Wszystkiego naj z okazji rocznicy .

Barmanko,Tomek na katar dostał wlaśnie Fenistil w kroplach.(ten sam który Marcelek używał przy skazie)

Aga km,trzymam kciuki za naukę zasypiania Jagodzianki.Jak po weselu? Zazdroszczę Ci całonocnych tańców.

Ankzoc, oglądałaś ten program o fotelikach o którym pisałaś ? Jeśli tak to napisz o jakiej firmy fotelik chodziło.

Martalis,Malgoss, Marychna pozdrawiam. Wpadajcie częściej.

Kasico,czekamy na Ciebie.

Nina 2003 ,jak zdrówko tatusia? Mam nadzieje,że lepiej i nie będziesz się musiała stresować.

Nina 2007, ja miałam okazję skorzystać z opłatka na tort.Prosto ,szybko i fajny efekt.Polecam.

Mamo Niki moim postem nie chciałam Cie urazić ani zepsuć Ci dnia.W sumie to mogłam sobie podarować i nie zwracać Ci uwagi. Przykro mi ,że oprócz problemów które masz ja dołożyłam Ci kolejny. Obiecuje ,ze więcej się nie odezwę.

M&M'Sik jak tam z Majeczką?

Confi ,jak tam wredoto? Pakujesz się?

Moniq, Marzenko gdzie jesteście????????????????

Gratuluje kolejnym chodzącym maluchom.Gratuluje również sukcesów nocnikowych.

Do góry