reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Dzień dobry Majóweczki!

moniko ucałuj Tomusia od Gaby i cioci mamstud z okazji ukończenia pół roczku!!

barmanko faceci zawsze znajdą czas żeby się wyspać :-) A tak serio, dobrze, że w pracy coraz lepiej. A co do wymiotów, z pewnością było to jednorazowe i nie ma się co zamartwiać.

florencja dziś rozmawiałam z pielęgniarką jak była u nas na zastrzyku, powiedziała, że przy tym okładów robić nie można...

Aga_k_m ja mam rozdanie dyplomów 19 grudnia, mam zamiar jechać ale zobaczymy jeszcze. Fajnie byłoby dostać uścisk dłoni rektora :-) A co do zakupów, ja miałam dziś szaleć po galeriach w Poznaniu bo normalnie nie mam w co się ubrać, do tego zrobić jakieś prezenty gwiazdkowe... i co? I dupa, że tak powiem... Gaba chora i siedzimy w domku :-(

Tikanis Kubuś śliczny!!

Dziś noc bez gorączki, za to wysypka się nasila... Pielęgniarka podejrzewa uczulenie na antybiotyk, jeśli do wieczora nie będzie lepiej trafimy do szpitala! Qwa no... :-(

Do góry