reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

o jej jak pusto :szok::szok::szok: a ja po pracy pojechałam na spotkanie z koleżanką :-p:-p:-p:-p mąż mi pozwolił więc na AA się nadaje bo jestem po dwóch mocniejszych :-D

Confi ale te rumieńce na Damianka pleckach nie wyglądały za ciekawie :no: mam nadzieję że już się to nie powtórzy ! i daj znać jaki film się podobał :tak:

Mamstud he he he heh e nie zamarzłam :-D:-D:-D:-D nic mnie nie powstrzyma przed dymkiem :-p:-p:-p

Barmanko- też uważam że przydały by się zatyczki :sorry2::sorry2::sorry2:

Tikanis- ściskam i wyśpię się dziś za was :sorry2::sorry2::sorry2:

KORNASIA- jak po wizycie z Dianą u pediatry ???? miałaś napisać :wściekła/y:

Tsarina a gdzieś Ty ???? Mmatysia żyjesz ????

reklama
Witaj Mamtud. Co tam u Ciebie kochana? Gabuni skaza sie nasiIiła?
Mikołaj juz zdrowy.Dzieki,ze pytasz.
Bosze, mnie dzisiaj wykonczyła ta moja piekieIna dwójka.Zastanawiam się czy nie pstryknąc kompa i isc spac.

Tikanis, własnie mi sie przypomniało,że przyczyną złego snu u dzieci mogą być pasożyty Iub bakterie w kupce. Kurcze gdzieś o tym czytałam aIe gdzie to nie pamiętam:baffled:

U nas wczoraj się pojawił katar , dzisiaj mniej się lało, ale za to dziecię bardziej marudne ,oby jutro było lepiej.Ale w nocy mu nawet katar nie przeskadzał w spaniu z czego się cieszę:-).

reklama
Do góry