reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

AgA - gratuluję zakupu!!! A co na tej działce jest bądź będzie? Ja się nie znam. Dla mnie rekreacyjna wiąże się z jakimś domkiem letniskowym czy coś w tym stylu... wyprowadź mnie z błędu.

Roxy - no szkoda, że nie pijemy. Ale może w końcu się uda...

reklama
Hej laseczki.
Ja się dzisiaj nie nudziłam jeszcze,a na obiadek Szpinak Confi:-)Moni pozdrawiam:-D...zawsze już przy szpinaku będę o Tobie myśleć:happy2:.AgA witaj ,właśnie opowiedz coś więcej o tej działce.

Ostatnia edycja:
hejo,

no Roxy, rano trochę się nudzilam. więc zasnęłam :-D
a teraz narobiłaś mi smaka na rosół - trudno jutro sobie ugotuję.
a co do ciuszków (ze zdjęć) to przepraszam, nie chciałam. p.s jak byś chciała to mogę ci kupić i wysłać. one jeszcze ładniej wyglądają w realu.

Aga, cieszę się że usłyszałaś. :-) i czekamy na szerszy opis działki, i na zdjęcia Zosi.

Ostatnia edycja:
Hej...hej...hej..:-).Dziękuję,że mnie powitałyście...nie wypada pisać o sobie..najpierw poczytam o Was...a serio to jestem w pracy dzieciaki mnie okupują masakra...ale będę wieczorem bo M. na próbie
Wstawię fotki działki...tak Marzenko rekreacyjna to taka z domkiem letniskowym
Stęskniłam się za Wami
:tak:

Aga witamy ponownie
Kamilek nadal ma gorączke ale lekarz twierdzi że to ząbki ma strasznie spuchnięte dziąsła idą mu tzonowe ech... poradzcie mi jaka masc sotosowac bo bobodent nic nie daje sorki za bledy ale kamilek juz mi siedzi na kolankach i sie wtraca :p,

Madziu ja nie pamiętam nazwy maści której używaliśmy, chyba coś na D. poszukam jeszcze.
Mai czwórki wychodziły chyba z 6 - 8 tygodni! więc rozumiem.

M@dzi@...my używamy Dentinox-ale powiem szczerze że nie wiem czy te żele pomagają:sorry2: Ja na szczeście nie mam z tym problemu bo jakoś łagodnie nam zęby wychodzą do tej pory,ale czasem jej smaruję dziąsełka,spróbuj:tak:

M&m,s...dziekuje za chęci:-) miło z Twojej strony,narazie mam nadmiar ciuszków dla małej-bo ja opętana zakupowo jestem:-D:rofl2:...ale będe miała na uwadze Twoją propozycje:tak::-)

reklama
potwierdzam! widziałam!

hi hi hi :-D

ja to przyznam się wam, że kupuję Mai tak po 3 komplety (zestawy kupione lub sama "składam) ciuszków na "sezon wiekowy". znaczy wiecie, np, 2 pary spodenek i sukieneczka, i do tego 3 - 4 bluzeczki i 2 bluzy/sweterki i już. bo więcej jak mam to leżą, założone 2-3 razy i już są za małe.

Ostatnia edycja:
Do góry