reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

roxy- nie martw się, ja też na sucho, zresztą jak zawsze w tygodniu- praca :-(
:-:)-:)-:)-)
roxy chcesz sprobowac ?:-) a co do dzialania zobaczymy;-)
Kochana....za pare dni nam zdasz relacje...może sama się skusze i zrobie:tak::-)
dziewuszki nie podziwiajcie mnie az tak, bo juz jestem czerwona:zawstydzona/y::-)
p.s ksiadz juz wyszedl
A co ty miałaś kolęde:confused: O tej porze??? Pózno,nie?

reklama
ja mam jutro kolędę :sorry2: i pewnie będzimey czekać do wieczora, bo jutro ma numery od 1 do 50 a my mamy 42 :dry:, uwielbiam to czekanie :baffled:

No wiesz ... to zamiast M "żegnać" :-p to Ty masz zamiar tu z nami siedzieć. Już mi stąd - a siooo. Niech ma chłopak wspomnienia w podróży :-D:-D:-D

A właśnie już dawno miałam pytać?
Z rodzicami już Wam się poukładało?

no wiesz... On chce sie wyspać troszkę przed podróżą, wiec mu w tym pomogę...
a jakby bylo "dunga-dunga" to by był zbyt rozkojarzony poźniej za kierownicą :-p;-):-D

z Rodzicami jest calkiem ok... Moj tato jakoś "boi się" mojego Męża (w końcu to On wyskoczył z gębą do niego, On go oskarżał...nie słuchał wytłumaczeń.. no a Marczo od tamtego czasu nie wjeżdża autkiem na naszą posesję, tylko parkuje przed domem :-( Moj Tato wie, ze chociażby przez pryzmat naszego auta juz nie bedzie miał takiej "stopy" z M jak kiedyś... Jest żal... I on nie minie... ), a ja i Jaga jesteśmy traktowane z przemyślanymi reakcjami - wolą powiedzieć (czy zrobić) mniej niż wywołać jakąś burze.

Dobry wieczór:happy2:

Dołączam do żon fanów piłki ręcznej:-D

witaj Kochana w tym zaszczytnym gronie :tak::-):-):-)

Aga,
przepraszam , jesli nie zauważyłam, bo może pisałaś już wcześniej - czemu idziecie z Jagą do okulisty?

ojjj -wybacz ale nie chce na noc wracać do tematu :-:)-:)-(
zaraz podeślę Ci linka dot. historii

a ja miałam kolędę kilka dni temu. Nasz ksiądz jest bardzo ok. Wziął sobie Szymonka na kolana, chociaz się bałam, czy nie będzie płakał ( Szymon, nie ksiądz;-))
Nie siedział długo, bo wiedział, że mały idzie zaraz spać

Nie wiem kochana :baffled: A inne filmiki na youtube odtwarzasz :confused:

A wiesz, że ja ostatni raz kiedy nie miałam ochoty na piwo, to był to wrzesień 2008 (jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży) :-D
Właśnie tak,,,nawet przed chwilką ogladałam....spróbuje jutro;-)
Ha....a ja właśnie wtedy miałam ale nie mogłam...:tak:

reklama
Do góry