M
Marzena80
Gość
Kasiu ja się dostosuję... póki co to trzy jesteśmy???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a ja mam Jacka Danielsa zabunkrowanego.
Ale taaaak mi szkoda go otwierać ... Potem zniknie jak Bombay (w 3 dni) ... no i tak go przechowuję![]()
ja ostatnio bunkrowałam w tajemnicy przed M "Dżonego"i w końcu wypiłam na zjeździe z koleżankami. Uwielbiam whisky, i jakoś wyjątkowo nie mogę się nim upić
( mimo że czasem po jednym piwie mam szumy
)
Moniq a ty tego Danielsa to trzymaj na zlot majówek![]()
poczekaj aż dojdzie do tego miejsca to nam odpowie... a Mmatysia co na to???
nie wiem kochana. Myślałam żeby skoczyć jakoś wczesną wiosną bo w taką zimnicę to nawet na spacerek nie pójdziemy. Ale mam to na uwadze bo bardzo chcę się z Tobą spotkać. Paulina &Paulina :-)Mamstud a kiedy będziesz w Toruniu ??? Coś planujesz ???
o losie, aga!!masz urodziny!? Wszystkiego naj naj kochana! Ale gapa ze mnie.....Aguś co dostałaś na urodzinki ???![]()
Aguś co dostałaś na urodzinki ???![]()
no masz racje, czekam na wiosnęnie wiem kochana. Myślałam żeby skoczyć jakoś wczesną wiosną bo w taką zimnicę to nawet na spacerek nie pójdziemy. Ale mam to na uwadze bo bardzo chcę się z Tobą spotkać. Paulina &Paulina :-)
Taaaa, jasne ...
A w ogóle to małpy jesteście
Wczoraj poszłyście spać, wystukałam drugi raz tego posta co to mi zaginął w akcji i ... zero reakcjifoch!
o losie, aga!!masz urodziny!? Wszystkiego naj naj kochana! Ale gapa ze mnie.....