M
Marzena80
Gość
no właśnie.. jak ja nie cierpię paneli!!!bo na panelach wszystko widać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no właśnie.. jak ja nie cierpię paneli!!!bo na panelach wszystko widać
fujjj a ja nie lubię Portera ale efekt daje natychmiastA czarny to znaczy porter ? czy jakies mocne?
Bo właśnie jak to przeczytałam to zamarzyłam o Porterze .... jenyyyyyyyy, jak dawno nie piłam ....
a ja jeszcze mam mieszkanie bardzo nasłonecznioneno właśnie.. jak ja nie cierpię paneli!!!
ja podłogi myję co drugi dzień w kuchni i na przedpokoju a w pokojach 2 razy w tygodniu a i tak wiecznie mi się wydają brudnebo na panelach wszystko widać
Powodzenia w szkółce:-)
m&ms a do jakiej szkoly chodzisz? czy z mikolajem?
KASICA gratulacje :-)
do szkoły ???? Boże to jak chyba coś przeoczyłamuczysz się gdzieś ????
no fakt przydał by mi się taki...ah i ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy mopa parowego nie zakupić... ktoś miał styczność z tym???
no to po raz drugi ;-)Matysia to zdrówko Agi i Florencji po raz pierwszy :-)
he he heh e no właśnieUfffff, a już myślałam że jestem jedyna na całym Bożym świecieOd razu mi lepiej (chociaż nie powinno)
ojej oby Lili noc nie chwyciłoA ja nie zapisuję się dziś do AA
M wyprawiłam na wieczorny wylot i siedzę sama. Wykąpałam Lili, dałam cyca i od 20 śpi. Coś jakaś niewyraźna dziś była (jak to mówię: błędne oczy), nie zdziwię się jak się jutro obudzi z katarem
niestety nie. Pije jakiegoś SPECJALA bo na wino już patrzeć, najchętniej usiadła bym przy whisky ale cóż pije co mam, tylko mąż dziwnie patrzy że mu piwo zabieram- ale muszę przyznać że całkiem dobreA czarny to znaczy porter ? czy jakies mocne?
Bo właśnie jak to przeczytałam to zamarzyłam o Porterze .... jenyyyyyyyy, jak dawno nie piłam ....
ostatnio mieliśmy przyjemność zakupić Carlsberga po 1,99 za puszkę![]()