reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

A ja nie zapisuję się dziś do AA :no:
M wyprawiłam na wieczorny wylot i siedzę sama. Wykąpałam Lili, dałam cyca i od 20 śpi. Coś jakaś niewyraźna dziś była (jak to mówię: błędne oczy), nie zdziwię się jak się jutro obudzi z katarem :unsure:

Marzenko, moja też wraca brudna :sorry2: Niepocieszające jest to że nie mobilizuje mnie ten fakt do chwycenia za mopa :no:
Ale od wczoraj Lili ma czyste kolanka :-) (dlatego dziś tatuś dostał dwudaniowy obiad, Confi, pozdrawiam :-D)

reklama
no mnie jakoś dziwnie też...
a dlaczego nie będiesz na AA???

Miałam na myśli fakt nieposiadania alko :sorry2:
A właśnie skąd Ty Marzenko bierzesz trunki jak M nie ma w domu? Sama biegasz do sklepu? W ten mróz? Z Nataszką? (oczywiście pytanie do innych mam też, ale jakoś tak mi się skojarzyło, że przecież Twój Sławek w rozjazdach a Ty zawsze o piwki :tak:)

ja podłogi myję co drugi dzień w kuchni i na przedpokoju a w pokojach 2 razy w tygodniu a i tak wiecznie mi się wydają brudne :sorry2: bo na panelach wszystko widać

reklama
Moniq ja np. wiedząc co nas w weekend czeka zaopatrzyłam się w piątek:tak: Poprosiłam teścia, żeby posiedził z Młodą, a ja pobiegłam na zakupy... i wówczas zakupiłam sobie trochę więcej pifffka... a tak to zazwyczaj jak jest Sławek i jedziemy do jakiegoś marketu to coś tam sobie kupię... czasami jakaś fajna promocja się trafi:tak: ostatnio mieliśmy przyjemność zakupić Carlsberga po 1,99 za puszkę:tak:

Do góry