reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
CZESC DZIEWCZYNY :-) ja sie tylko witam( bo na to mi chyba tylko starczy czasu... co prawda Was podczytuje, ale odpisc kazdej z osobna nie dam rady... :-( ) u nas ciag dalszy zabkowania...
DIANA robi strasznie rzadkie i duze kupy i ciagle wymiotuje... mam nadzieje ze to tylko zabki, anie cos powaznego, ale na wszelki wypadek w poniedzialek pojdziemy do lekarza.

pozdrawiam Was serdecznie :-)

Witam późnym popołudniem

Ja już po szkole ;-) Sesja zaliczona, wreszcie spokój, niby jeszcze jeden wpis w sobotę, ale to już tylko formalność ;-) Od góry do dołu w indeksie 5:-D:-D:-D

Dobra postaram was sie nadrobic, ale nie wiem jak z tym bedzie:baffled: bo po całym dniu nie obecności w domu burdel, :szok:a mała tylko "mama i mama"

tyle mojego spania. wrrrrr zla jestem.:growl::growl:
robie sobie właśnie kolejną kawę i ciasteczko francuskie z czekoladą.
ech.

Zdradzisz mi tajemnice jak robisz ciasteczko??;-)

ale to pilnie strzeżony rodzinny sekret! przekazywany z pokolenia na pokolenie!!!:tak::tak::tak:

no ale.... w sekrecie mogę ci powiedzieć. ale nie zdradzisz go nikomu, co???

no więc:
kupujesz w piekarni na rogu przepyszne zawijane warkocze z czekoladą. Zjadasz ile możesz póki są świeże. resztę zamrażasz a potem kiedy tylko masz ochotę wujmujesz, wkładasz na 10 minut do piekarnika wyjmujesz i się zajadasz.
pycha!!! :tak::tak::tak::tak:

ae pamiętaj, to tajemnica. :-):-):-):-) :*********

Skąd ja to znam :sorry2:
Posprzątaj rynek, zgarnij rzeczy do pierwszej szafki
stwarzaj pozory :-D:-D:-D

no nie, no nie - legly gruzy pod Twoim postumentem :-D:-D:-D Toż to ja Cie mialam za taką perfect!! (wiem, wiem - jak sama jestes z Lili to się czasami wszystkiego nie uda dopilnować - no ale masz geny swojej mamy, wiec...)

CZESC DZIEWCZYNY :-) ja sie tylko witam( bo na to mi chyba tylko starczy czasu... co prawda Was podczytuje, ale odpisc kazdej z osobna nie dam rady... :-( ) u nas ciag dalszy zabkowania...
DIANA robi strasznie rzadkie i duze kupy i ciagle wymiotuje... mam nadzieje ze to tylko zabki, anie cos powaznego, ale na wszelki wypadek w poniedzialek pojdziemy do lekarza.

pozdrawiam Was serdecznie :-)

ojej - współczuje tych Dianowych kupek (u nas problem w drugą stronę - od 2 dni nic...ale zjadla dziś jabłuszko wiec oczekuję porannych efektów).
Może rzeczywiście ząbki mocno dają o sobie znać...

Pozdrawiam cieplutko :-):-):-)

Witam późnym popołudniem

Ja już po szkole ;-) Sesja zaliczona, wreszcie spokój, niby jeszcze jeden wpis w sobotę, ale to już tylko formalność ;-) Od góry do dołu w indeksie 5:-D:-D:-D

GRATULACJE!!! Mądra Dziewczynka :tak::-):-):-)

udało mi się godzinkę zdrzmnąć. uffff

a jutro .... do szkoły! mamo jak mi się nie chce.:baffled::baffled::baffled:

ojjjj m&m'sie... współczuje braku wyspania się... dobra i godzinka...ale:sorry2::sorry2::sorry2: co by to było jakby się tak pospalo z 3!!!

Powodzenia w szkółce :tak::-)

no nie, no nie - legly gruzy pod Twoim postumentem :-D:-D:-D Toż to ja Cie mialam za taką perfect!! (wiem, wiem - jak sama jestes z Lili to się czasami wszystkiego nie uda dopilnować - no ale masz geny swojej mamy, wiec...)

No coś Ty!!!
Przecież już pisałam o tym jak moja mama przeżywa że tyle mnie wychowywała, a ja taka niepoukładana (u rodziców w domu, jak to mówi M, zawsze jest sterylnie, a mama dalej uważa że brudno :baffled:)
Aga, przecież ja jestem pierwsze która tu opowiada zawsze o wszechobecnym burdello :baffled:
Chociaż ... porządek lubie, a jakże ... tylko ciężko mi go utzymać (czasami podłóg nie myję 3 tygodnie :baffled::baffled::baffled:)

No coś Ty!!!
Przecież już pisałam o tym jak moja mama przeżywa że tyle mnie wychowywała, a ja taka niepoukładana (u rodziców w domu, jak to mówi M, zawsze jest sterylnie, a mama dalej uważa że brudno :baffled:)
Aga, przecież ja jestem pierwsze która tu opowiada zawsze o wszechobecnym burdello :baffled:
Chociaż ... porządek lubie, a jakże ... tylko ciężko mi go utzymać (czasami podłóg nie myję 3 tygodnie :baffled::baffled::baffled:)

no to podobnie jak ja (z tymi podlogami)...
wiem, wiem o tym burdello ;-)- ale mimo wszystko Ty możesz liczyć na M...a ja sama na siebie:dry:

acha - z tym snickersem to nie jest taki zły pomysł - w tej chwili sa tak minusowe temperatury, że... możemy sprobowac z wysylką.
fotkę zaraz cyknę - dorzuce jutro do przepisu na wątku przepisowym

reklama
kasica- ja cie podziwiam gdzie ty masz czas na egzaminy??? wow dziewczyno.. niezla jestes:) widac bardzo dobrze zorganizowana:)

moniqsan- z mezem przewidujemy ze kubus bedzie chodzil jak bedzie mial 10 mc a zabkow jak naeazie ani widu ani slychu://///

Do góry