reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marcelu, widziałam jaki już poważny młodzieniec z Ciebie, więc i na 8 miesiąc będzie poważniejszy tort...
tort5ti1qe4.png

A Julo nie wiem co może ten ząb co przedwczoraj wyszedł.

Właśnie czy jak już zęba widać to jeszcze boli dziecko jak dalej wychodzi?

oj, wtedy swędzą i bola najbardziej... dopóki nie są widoczne tak na wysokość ok. 2mm to są bardzo wkurzające...
Moniq, Marzeno gratuluje rocznic...

Jeny, niewyspałam się dzisiaj :baffled: Lili wstała o 6:45, zjadła cycka i maltretowała mi twarz do 9. Udawanie że śpię nic nie dało. Jezu, dlaczego ona do ojca nie pójdzie i nie wyrywa mu włosów, nie dłubie w nosie i nie roluje warg ??? On sobie smacznie chrapie a ja cierpię :oo2:

Kasiu ,żałuj!!! Nawet nie wiesz jak sie uśmiałam. Już dziś czekam na 3000 post Moniqsan. Każda jej rocznica doprowadza mnie do łez.:-D

Dobrze że to łzy śmiechu są

tsarina, dobrze że Iza już zdrowa.:tak::tak:

wiecie co, bylam 2 dni temu u kosmetyczki na konsultacji, tak co by tu przed ślubem można zrobić. I patrzy tak na mnie ogląda i pośród różnych rzeczy mówi że koniecznie jakiś kresm pod oczy na zmarszczki, bo mi się kurze łapiki robią. :errr::errr::oo::oo: w końcu 26 mi stukneło. :dry::dry::dry:
Cisnęlo mi się na usta że jakbym się pozbyła moich kochanych dzieci na miesiąc wyspala i odpoczęla to by mi wszytskie zmarszczki od razu zniknęły.:dry::dry::dry:

ale wracając do tematu, wy czegoś takiego używacie? może coś mi polecicie.:confused::confused::confused:

Marcelku - Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 8 miesiąca!!!
Duzio, duzio zdróweczka, samych radosnych dni, możliwości poznawania nowych smaków .... i wiecznie "pozytywnie zakręconej" mamusi ;-):tak::tak::tak:- bo dzięki niej nigdy nie będzie Ci smutno i nudno
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

A tak w ogóle to helllooł :tak::-)
Boże... a ja naiwna myślałam, że Wy juz wczoraj (jak sie żegnałam) - też idziecie spać.... A tu prawie 10 stron nadrabiania o tortilli (ubije Cie moniq:-p), zupach (kocham wszystkie wymienione - ale krupniku bym wczoraj nie przełkła - bo miałam go we wtorek :tak::-D), dunga-dunga, testach po dunga-dunga, bloku czekoladowym (Monia - teraz to Ciebie ubije - bo ja przed świetami juz nigdzie nie dostałam mleka w proszku :wściekła/y:- a teraz dietka :dry::dry::dry:), pączki i snickersy jakoś mnie nie pociągały - więc te winy odpuszczone:-p

Mój M zaspał do pracy :-D:-D:-D Przez Jagodzie i jej nocne figle - naprawdę mam niewyżyte dziecko...No normalnie wieczorem wystarcza jej 1 godz. snu po kapieli... a później "heja" z zabawkami i nami do północy :-:)-:)-(

Tsarino - ale mnie ucieszyła informacja o zdrówku Izy - super!!! Ucaluj ją ode mnie.
My nadal mamy jakieś kaszle (ale słabsze), no i dzisiaj troszkę katarku ma :dry: Najgorsze to to, że dopiero w poniedziałek mogę się wstawić z nią u lekarza - bo kuźwa mój doktorek przejął wszystkie dyżury w przychodni... A do innej lekarki mogę się zapisac dopiero w poniedziałek. Dobrze, że stan Jagodzi pozwala mi na to czekanie... W sumie zależy mi na osłuchaniu jej - czy oskrzela są czyste, itd...

Tsarina super, że Iza już zdrowa.
Jagoda tez niech szybko zdrowieje.

M&Ms co do kremu pod oczy to ja używam, ale taki dotleniający skórę, żeby cieni nie było i podków, bo ja zawsze miałam podkowy(taka juz moja uroda).O przeciw zmarszczkowym jeszcze nie myślałam.
Jesteś rocznik 1983? cz 1982?

Dzien dobry majoweczki!!!!!!

Tsarino....swietnie ze nareszcie Iza zdrowa...teraz tylko tak trzymac kilka tygodni i moze wkoncu zostaniecie zaszczepieni...:-):-):-):-)

Moniqsan...u nas to samo...zawsze dziewczyny maltretuja moja twarz ..nie wspomne o wlosach....:baffled::baffled::baffled:

m&m's....oj te paczusie z karmelem....ja tez chce....:-):-):-):-).....a jaka zupke gotujesz bo u mnie dzis fasolowka z wedzonym bekonem.....i duza iloscia majeranku...pyyyyyycha...:-):-):-)

Marzenko.....piekne to co napisalas w Swoim 3000 tysiecznym poscie....:tak::tak::tak:

Dziewczyny...a tak wogole to sie usmialam z wczorajszych waszych konwersacji....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No i teraz potzrzebuje Waszej rady......co ja mam zrobic....moze wiecie ..juz nie dajemy rady z mezem...dziewczyny od dwoch tygodni budza sie wtspane w nocy tzn miedzy 1 a 3 i nie spia po 2-3 godziny...jeszcze moze bysmy to zniesli te 2-3 godzinki tylko ze one nie budza sie w tym samym czasie i czas bez snu wydluza sie od 1 do 6 zazwyczaj...ja juz naprawde nie daje rady.....:-:)-:)-(
Dzis nie spalam od 3-6.30.....:-:)-:)-:)-(...Nie wiem co mam zrobic.....

A no i czy Wasze szkraby tez tak zgrzytaja zebami.....:baffled::baffled::baffled:...no poprostu nie moge ..rano, wieczor....jeszcze zniesiemy ale najgorzej jest w nocy......:baffled::baffled:

Ufffff...wyzalilam sie...mam nadzieje ze Was znow nie zanudzam....:tak::tak:

A wlasnie sobie pomyslalam ze za tydzien o tej porze bedziemy po odprawie....:-):-)

reklama
Boziu...juz sie poprawiam.....zapomnialam o naszym kawalerze Marcelku.....

Kochany szkrabie...wszystkiego najlepszego z okazji 8 miesiaczkow.......bys byl zawsze takim uroczym chlopcem i wszedzie i wszystkim pokazywal te przepiekne niebieskie oczka.....:-):-):-):-):-)

a no i chcialam teze podziekowac za zyczonka dla moich dziewczyn.....:tak::tak:...kochane jestescie...

Aga.k.m....ja to mysle i mam nadzieje ze Jagodka to do poniedzialku bedzie calkowicie zdrowiotka......caluski dla Jagodzianeczki...:tak::tak::tak:

m&m's...ja uzywam takiego z Olay na zmarszczki mimiczne, worki pod oczami ....jest taki leciutki tylko cena nie jest taka fajna...no ale coz......
a i jeszcze z Olay tez sa swietne te poduszeczki takie ktore sie otwiera i masuje wokol oczu...:tak::tak::tak:

Do góry