reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

kurcze... moja sesja z TV też już dobiegła końca... :sorry2: za to przygoda z Jagodą się rozpoczęła - powstała bestia...:wściekła/y:

chyba wykorzystam swojego M do popilnowania jej...a sama uciekam do wanny :ninja2::evil:

reklama
No dobra.
No w sumie Marzenki to nie przebiję, ale co

No i co, no i patrzcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Coś mi się WCISŁO :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale lipa

ejjjj to był post 2000!

Posikałam sie ze smiechu. Przebiłas Marzenke. Długo tego nie zapomne:-D:-D:-D

Tak Moniq - Twoje rocznice są najlepsze:tak::tak::tak:! Mamstud pozdrawiamy!

Idę schować głowę w piasek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A swoją drogą ... co można wcisnąć żeby post się sam zatwierdził ??? :szok: Nigdy mi się to wcześniej nie zdarzyło

enter??? :-d:-d:-d

Boże no to normalnie sobie wydrukuję i w ramkę oprawię!!!!!!!!!!!

jak tylko będzie mnie dół łapal, to sobie zerknę i po dole!!!!!!!

dziewczynki jesteście niepowtarzalne!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Boże no to normalnie sobie wydrukuję i w ramkę oprawię!!!!!!!!!!!

jak tylko będzie mnie dół łapal, to sobie zerknę i po dole!!!!!!!

dziewczynki jesteście niepowtarzalne!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nawet nie wiesz jak sie usmiałam. Moniq poprawiła mi humor na cały tydzień.

reklama
Ja swojemu kanapki robiłam do pracy i jeszcze sie smiałam pod nosem.
No teraz wiadomo gdzie zniknełaś.Mąż w domu to pewmie na dunga dunga byłaś.:-D

nie, mój ostatno rano .... próbuję go namówić wieczorem, ale on mówi że musi pracować a po tym to spać mu sie chce.:-p:-p:-p:-p
a byłam nawet nie wiem gdzie.:baffled::baffled::baffled:

Do góry