mnam bo mama ugotowała! :-):-):-):-) bo te z makaronem są mniam
m&m's co jest?!?!?!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnam bo mama ugotowała! :-):-):-):-) bo te z makaronem są mniam
Gaba wszystkie kaszki uwielbia i też zwykle zjada ok 200 łyzeczką :-) Ale tej jeszcze nie próbowałama i dawałyście kaszkę Bobovita mleczno ryżową wanilia Filip się nią zajada jak żadną inną zjadł ponad 200 na gęsto
o to już dużo jej dajesz mój też uwielbia słoiczki z makaronikiem,kluseczkami
a propos jedzenia, Gaba zjadła dziś 190 ml zupki z grudkami i makaronem!!!
m&m's co znowu z tym twoim humorkiem :-( wykończysz się kobietko , a jak dzieciaczki
m&m's co jest?!?!?!
mmatysia, dziękuje za miłe słowa
co wyjazdu do Egiptu to uważaj tam kochana, podobno jedzenie i woda zdradliwa moi znajomi byli w Egipcie, dziewczyne dopadła osławiona "Zemsta Faraona" :-( wiem że z ciebie światowa podróżniczka i na pewno wiesz jak się zabezpieczyć i jak postępować
pamiętaj - oczywiście jeśli tego nie wiesz - że w sklepach możesz się targować, nawet w zwykłej aptece podobno sprzedawcy są bardziej zadowoleni z transakcji jeśli właśnie doszło do etapu targowania się z ceny :-)
ja też mam ograniczone możliwości....bo ja taki cykor jestem w tym dawaniu nowości do jedzenia ale danonki już dałam
bo ja taki cykor jestem w tym dawaniu nowości do jedzenia ale danonki już dałam
.I jak daję jej takie normale rzeczy to chętniej jje.
och chwytasz za słówkajje? :-)