reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

no tyle się napisałam i wcięło mi posta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kurczę kiedyś na forum mogłam być zalogowana cały dzień, teraz co trochę mnie wylogowuje, jak się o czasie nie skapnę to całe moje pisanie na nic :wściekła/y::wściekła/y:

więc teraz w skrócie :sorry2:

tikanis, u nas jest tak samo z ubieraniem, mały próbuje się dźwigać do siadania, więc zmiana pieluszki czy ubranie stanowi wyczyn, nie wspomnę o posmarowaniu go maściami po wieczornej kąpieli:-(

mmatysia, rozumiem że lecisz do ciepłych krajów?:tak: ile teram tam jest stopni? echhh zabierz mnie ze sobą, bo będąć w Pl nic nie odpoczęłam :zawstydzona/y: tylko KUPE kaski straciliśmy :sorry2:

AgA, mój też nie je nic z grudkami. na początku mimo odruchów wymiotnych jeszcze próbowałam. poddałam się jak na własnych chrzcinach obrzygał tatusiowy garnitur :-D:-D
więc nadal jesteśmy na papkach :-(

również zakupiłam tego gryzaczka Nuby, premiera była dziś. jednka młody nie załapał o co w nim chodzi :sorry2: rączka służy jako gryzaczek :nerd:

malinka,a co ty dajesz go pochrupania? jeśłi chlebek to co konkretnie - skórkę czy ten miękky środek?

jola, trzymaj się dzielnie. kiedyś to wszystko odeśpisz:tak: my będziemy męczyć się sz drugim bobo a ty pewnie będziesz po dyskotekach latać :-D:-D

kornasia, spokojnie możesz pisać na priv :tak:

reklama

kurczę kiedyś na forum mogłam być zalogowana cały dzień, teraz co trochę mnie wylogowuje, jak się o czasie nie skapnę to całe moje pisanie na nic :wściekła/y::wściekła/y:

malinka,a co ty dajesz go pochrupania? jeśłi chlebek to co konkretnie - skórkę czy ten miękky środek?

też zauważyłam że trzeba się logować co jakiś czas :baffled:

ja podaje różne rzeczy, z uwagi na fakt że młody nie ma zębów to daje mu np. większy kawałek banana, jabłuszka żeby "pomemlał" i zauważyłam że to pomaga oswoić mu się z czymś w buźce ( podkreślam że te kawałki są na tyle duże by pomemlał ale na tyle małe żeby się nie zakrztusił:sorry2:)

Kornasia pisałam wcześniej że chętnie się z Tobą spotkam ( nie wiem, może przeoczyłaś ale jakby co to jestem za spotkankiem :tak:)
Joluś- przesyłam buzi... Trzymaj się !!!
Paula- ja bym bez wody jeszcze przeżyła ale bez fajeczek :no::no::no::no::no:
Florencja- buźka dla Moniczki

Dziś na AA mnie nie będzie- więc nie piszcie za dużo- jutro wieczorkiem na pewno się melduję :tak:

Mamusie wróciłam:-):-):-)
Popołudnie i obiadek u rodziców:sorry2:.
Barmanko-Rano zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: napisać.Dobrze,ze juz wróciłaś.Ostatnio dziewczyny zastanawiały się gdzie cie wywiało na tak długo:-D
Co do twojego pytania: Lecimy do Egiptu gdzie świeci słonko i jest dzisiaj 24 stopnie.
Kornasiu- Mam nadzieje, że faktycznie troszkę się ogrzejemy co do opalania to u nas musimy bardzo uważać:-:)-:)-(
Aga-Co do tych miśkoptów to ja daje je Fifiemu tylko w gryzaku.Raz próbowałam bez i efekt był taki sam jak u ciebie:baffled:.Może spróbuj z tym gryzakiem.Jak malutka zakuma o co chodzi to moze powoli zacznie akceptować grudki
Jolu-Trzymam kciuki żeby pannom AA jako pierwsze minął skok rozwojowy.Pamiętaj Supermamo w chwilach zwątpienia zaglądaj na BB my cie tutaj wesprzemy;-):blink:

No i znowu mi suwaczek...stanął:baffled:

Ostatnia edycja:
Kasiu ja jestem,
ale humor mam do bani, na granicy totalnego wkur.... i ryku z bezsilności.

A zmieniając temat, i wracając do jedzenia. To Maja bez problemów zjada serek wiejski z owocami (banan, lub jagody ze słoika),płatki cheerios rozmoczone w mleku, kluski, ryż, rozgotowane z dodatkiem jekiegos mięska (rozdziubanego, nie zmiksowanego) i sosiku. No i słoiki po 7 miesiącu uwielbia, szczegolnie te z makaronem.

Kasiu ja jestem,
ale humor mam do bani, na granicy totalnego wkur.... i ryku z bezsilności.

A zmieniając temat, i wracając do jedzenia. To Maja bez problemów zjada serek wiejski z owocami (banan, lub jagody ze słoika),płatki cheerios rozmoczone w mleku, kluski, ryż, rozgotowane z dodatkiem jekiegos mięska (rozdziubanego, nie zmiksowanego) i sosiku. No i słoiki po 7 miesiącu uwielbia, szczegolnie te z makaronem.
o to już dużo jej dajesz mój też uwielbia słoiczki z makaronikiem,kluseczkami :tak:

reklama
mmatysia, dziękuje za miłe słowa :tak:
co wyjazdu do Egiptu to uważaj tam kochana, podobno jedzenie i woda zdradliwa:zawstydzona/y: moi znajomi byli w Egipcie, dziewczyne dopadła osławiona "Zemsta Faraona" :-( wiem że z ciebie światowa podróżniczka i na pewno wiesz jak się zabezpieczyć i jak postępować :tak:
pamiętaj - oczywiście jeśli tego nie wiesz - że w sklepach możesz się targować, nawet w zwykłej aptece :tak::tak: podobno sprzedawcy są bardziej zadowoleni z transakcji jeśli właśnie doszło do etapu targowania się z ceny :-)

a ja zmykam poleżeć na sofie, bo dziś byłam prawie cały dzień sama z młodym i padam na pyszczek :sorry2:(mężuś wyjątkowo poszedł do pracy)

Do góry